giwrgos_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει ένα θέμα στο φόρουμ με την επιλογή στρώματος αλλά επειδή είναι λίγο παλιό είπα να ανοίξω ένα καινούργιο. Τον τελευταίο καιρό είμαι προς αναζήτηση στρώματος. Το ποσό που θα ήθελα να διαθεσω είναι 500-600€ για 160χ200. Είδα κάποια σε κάποια κατάστημα όλα σαν καινούργια καλά φαίνονται ειδικά με σύγκριση το τωρινό μου στρώμα όλα είναι φανταστικά. Το θέμα είναι πιο θα αντέξει στο χρόνο Αν είναι καλό να έχει ελατήρια ή απλά memory foam? Όποιος μπορεί ας παραθέσει τις γνώσεις/ εμπειρία του Ευχαριστώ
g_alkis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Memory foam και τρίχες κατσαρές. Μαρκετινγκίστικες αηδίες. Στο ποσό που θέλεις βρίσκεις ένα καλό με αρκετά ελατήρια. Προτείνω elite strom. Έχω αυτό http://www.elitestrom.com/stromata/product-privilegeplus.aspx και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω το είχα πάρει 650.
giwrgos_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και πόσα χρόνια το έχεις φίλε μου? Φαίνεται πολύ καλό Στο Σκρουτζ το πουλάνε 810€ Εσύ το είχες πάρει απευθείας από αυτούς?
Ablaoublas_542 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εχω παει απο ελατηρια σε latex και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχει και διπλη μερια, μια για χειμωνα μια για καλοκαιρι που διατηρουν σε διαφορετικο βαθμο τη θερμοτητα του σωματος. Τα στρωματα ειναι καρτελ ωστοσο επιτηδες το ιδιο στρωμα μπορει να εχει διαφορετικο branding απο εμπορα σε εμπορα για να μην μπορεις να κανεις αμεσες συγκρισεις. Εγω απο media strom το εχω παρει λιγο μεγαλυτερο απο οσο θες 800. Θα σου προτεινα να κανεις καλη αναζητηση στο διαδικτυο επι του θεματος και να πας να τα δοκιμασεις σε μαγαζι διαβασμενος
g_alkis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Και πόσα χρόνια το έχεις φίλε μου? Φαίνεται πολύ καλό Στο Σκρουτζ το πουλάνε 810€ Εσύ το είχες πάρει απευθείας από αυτούς? Περίπου 3 χρόνια. Απευθείας από elite strom. Έχουν σχεδόν όλο το χρόνο προσφορές οπότε θα το βρεις σε καλύτερη τιμή από 810.
giwrgos_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι τα mediastrom είναι πανάκριβα. Μου πρότειναν και την ecostrom αλλά δεν την έχω ακουστα. Την έχετε ακούσει γενικά?
David20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η καλυτερη και ποιοτικοτερη ειναι η Coco mat αλλα απιστευτα ακριβη σε καποια συγκεκριμενα κομματια.Αν και μολις μπηκα και ειδα οτι εχει στρωματα στα λεφτα που διαθετεις.. Εξαιρετικες βεβαια Media Strom και Elite ..Στα λεφτα που διαθετεις θα βρεις απο αυτες χαλαρα πιστευω.Και απο τις τρεις. 1
giwrgos_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Στα media strom με μία ματιά δεν είδα τπτ Αλλά στην cocomat κάτω από 1000€ δεν πέφτει τίποτα. Τώρα για την elite δεν ξέρω θα την ψάξω και αυτη
aristos12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 γνωστός μου μέ πολλές παραξενιές στό θέμα τού υπνου κ εχοντας αλλάξει αρκετά στρώματα πήρε πρίν 1χρόνο από τό bed and bath αμερικάνικο ειναι κ μού λέει στρώμα αλλου επιπέδου κ στά λεφτά γύρω στά 600 ευρώ ηταν μέ προσφορά , αυτός ειναι μεγαλοστέλεχος σε πολύ μεγάλη εταιρία κ ταξιδεύει σχεδόν σε ολο τόν κόσμο κ μένει μόνο σέ ακριβά κ πολύ καλά ξενοδοχεία κ εχει κοιμηθεί σέ πολύ ακριβά στρώματα ,αυτό πού εχω τώρα μού λέει ειναι από τά κορυφαία γιά ιδιωτική χρήση ....
Jubie Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ρίξε μια ματιά σε greco strom και linea strom.. Πολύ καλή ποιότητα και λογικές τιμές.. Υπολόγισε ένα 30% από τις τιμές καταλόγου.. Ειδικά τώρα στο 10ημερο εκπτώσεων.
pontez2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η καλυτερη και ποιοτικοτερη ειναι η Coco mat αλλα απιστευτα ακριβη σε καποια συγκεκριμενα κομματια.Αν και μολις μπηκα και ειδα οτι εχει στρωματα στα λεφτα που διαθετεις.. Εξαιρετικες βεβαια Media Strom και Elite ..Στα λεφτα που διαθετεις θα βρεις απο αυτες χαλαρα πιστευω.Και απο τις τρεις. Θεική η coco mat. Στρώμα για μια ζωή, κάνεις τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου, δε χρειάζεσαι καν μαξιλάρι...αλλά...2000 στη καλύτερη. Ειναι επένδυση, συστηνω ανεπυφίλακτα σε όποιον μπορει να διαθέσει. 1
giwrgos_p Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τελικά πολύ δύσκολη υπόθεση η επιλογή στρώματος. Και δεν έχω καταλάβει αν αντικειμενικά τα memory foam στρώματα υπερτερούν ή όχι.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τελικά πολύ δύσκολη υπόθεση η επιλογή στρώματος. Και δεν έχω καταλάβει αν αντικειμενικά τα memory foam στρώματα υπερτερούν ή όχι. Εχω memory καμια 8 χρόνια.. Δεν ξετρελάθηκα κιόλας, θέλει να το αλλάζεις κάθε μήνα πλευρά για να μην κάνει μόνιμη λακκούβα. Αν είχα χρήματα θα αγόραζα τώρα ένα media Strom με 800 ευρώ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ναι γιατί αυτά που δεν είναι με memory foam νομίζεις ότι δεν χρειάζονται να τα γυρνάς κάθε μήνα? Στο site της Mediastrom πάντως βλέπω 50% έκπτωση για την σειρά Optimum, που είναι η top της (έχει 4 μοντέλα).
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ναι γιατί αυτά που δεν είναι με memory foam νομίζεις ότι δεν χρειάζονται να τα γυρνάς κάθε μήνα? Στο site της Mediastrom πάντως βλέπω 50% έκπτωση για την σειρά Optimum, που είναι η top της (έχει 4 μοντέλα). Που να ξέρω.. Αυτό βουλιάζει ρε συ μου έχει σπάσει τα κακαλα.... Κουράστηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα