geotrian Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλημερα,Αγορασα την παραπανω θηκη για να εκμεταλλευτω εναν παλιο μου σκληρο δισκο. Αλλα οταν τη συνδεω με τον υπολογιστη δε μου εμφανιζει κατι. Και θεωρει τη συσκευη unknown. Γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω drivers? Η τι μπορει να ευθυνεται?
gdriver Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 έχεις άλλη θήκη προκειμένου να είσαι σίγουρος πως δεν είναι πρόβλημα του δίσκου και όχι της θήκης; ο δίσκος είναι ενεργοβόρος πολύ ενώ η θήκη δεν έχει επιπλέον θύρα για τροφοδοσία; σε πρωτη φάση πήγαινε στο computer management - disk management και δες αν στον εμφανίζει ως unallocated εκεί. αν τον εμφανίζει και είναι και unallocated το κάνεις formatκαι τελέιωσες. Σε αντίθετη περίπτωση είτε έιναι πρόβλημα δίσκου είτε θήκης. ***Επίσης και κάτι πολύ πιο απλό. άλλαξε και καλώδιο usb 3.0 και θύρα επίσης στον υπολογιστή σου*** συγγνώμη τωρα είδα πως είναι για 3,5 ιντσών δίσκο οπότε σίγουρα θα έχει και εξωτερική τροφοδοσία. άρα θέμα ρεύματος δεν έχεις σίγουρα. για καλό και για κακό έλεγξε το τροφοδοτικό που έχει η θήκη αν όντως βγάεζει ρεύμα ή είναι τίποτα καμμένο τροφοδοτικό.
geotrian Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ολα τα εχω ελεγξει εκτος απ το ντισκ μανατζμεντ... θα το δω και θα επανελθω... απλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα