Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 γιαυτο εγω επεμενα να μου προσδιορισει καποιος φιλος(εάν βγαζει ακρη φυσικα) αν είναι Software ή hardware... Καλέ μου άνθρωπε, για να σου πεί κάποιος τι απ τα δυο είναι, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ HARD RESET !!! 10 άτομα στο έχουν πεί, τι ρωτάς αμα δεν θές απάντηση ??? Βάλτου κόλλα στη SIM, στόκο στο audio jack και πέρνα του κι ένα ντουκόχρωμα την πίσω όψη να ισιώσει...
trelofanis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 εγινε hard reset θαναση Βεγγο και κανει τα ιδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 εγινε hard reset θαναση Βεγγο και κανει τα ιδια... Δεν ασχολούμαι με τον χαρακτηρισμό και σου απαντώ... Μια σελίδα πίσω γράφεις : ''ως προς τον τελευταιο φιλο που αναφερει το ιδιο πρόβλημα να αναφερω ότι οντως μετα από επαναφορά των ρυθμισεων(όχι ολικο reset-δινει επιλογή και για μερικο reset) δεν μου το εχει ξανακανει...'' Και μετά το πήγες στο service. ΑΡΑ HARD RESET ΕΓΙΝΕ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ SERVICE, εσύ έκανες τα δικά σου... Μην προσβάλλεις και την νοημοσύνη μας, αρκετά το ταλαιπώρησες το thread....
trelofanis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 και εγραψα:EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.... με το που μου το ξανακανε το πηγα στο service... κατά ταλλα δε σε υποχρεωνει ΚΑΝΕΙΣ καλε μου ανθρωπε να απαντας,ποσο μαλλον να συμμετεχεις σε ένα ταλαιπωρημενο thread... υπαρχουν αλλα πολλα που μπορεις να "βοηθήσεις" καλο σου απογευμα
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλά ακόμα γ αυτό το θέμα λέτε; Ταλαιπωρία... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από stelios18120
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις