Προς το περιεχόμενο

Samsung S8 wtf?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καρτα είναι microsim παλια που ο εκπρόσωπος της wind μου την ειχε κοψει με  ένα μηχανηματακι σε nanosim για να μπει στο iPhone τοτε..οποτε να παω για καινουρια nanosim?

Στο iPhone σου είχε δημιουργήσει κάποιο τέτοιο θέμα; Είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στη σιμ που κόπηκε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις μια καινούργια nano sim και να το δοκιμάσεις. Αν δεις ότι στο ξανακάνει, τότε το στέλνεις στο service, αφού δε θα φταίει η sim.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θυμαμαι στο IPhone αλλα παιζει να μου χε κναει κατι παρομοιο..οκ θα αλλαξω καρτα..δεν κοστιζει κατι...2 μερες τωρα παντως είμαι χωρις κανενα πρόβλημα...

Δημοσ.

Αν στο είχε κάνει και στο iPhone, τότε είναι θέμα της κομμένης sim.

Όσο για την αλλαγή, λογικά θα σε χρεώσουν 5 ευρώ.

Δημοσ.

λοιπον πηγα σε καταστημα wind και τελικα ειχα αλλαξει sim σε nanosim κανονικη(δε το θυμομουν καν)...αρα δεν εχει σχεση με τη sim...μια φορα να μου το κανει ακομα και το πηγα service σηκωτος...

• Moderators
Δημοσ.

Πηρες τη συσκευη και εχεις Χ θεμα. Το πρωτο πραγμα που κανουμε για να δουμε αν ειναι θεμα software ή hardware ειναι να του κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Το κραταμε χωρις πολλα πολλα προγραματα 1-2 μερες και αν το προβλημα επανελθει, σημαινει πως ειναι hardware. Αν οχι, βαζουμε λιγες λιγες τις εφαρμογες για να δουμε ποια το προκαλει.

Φυσικα δεν βαζουμε κολλα στη συσκευη γιατι μετα θα κλαιμε αν το παμε για service και μας ζητησουν να πληρωσουμε για το οτιδηποτε. Βασικα δεν βαζουμε γενικα κολλα στη συσκευη γιατι δεν ειναι εξυπνο.

Απο κει και περα, πραττεις οπως νομιζεις.

Δημοσ.

δινεις 800 ευρω για ενα κινητο το οποιο αφου δινεις τοσα λεφτα θα επρεπε να δουλευει ανταξια της τιμης που κοστιζει και αυτο δεν δουλευει σωστα...καλα το παει η samsung τελευταια μπραβο.... καλυτερα μου φενεται να πηγαινουμε τελικα σε xiaomi,huawai και lg παρα στα ασκοπα πανακριβα σαμσουνγκ ή/και apple

υ.γ πηγαινε το πισω για αλλαγη χθες...δεν καταλαβαινω γιατι το καθυστερεις...

Το ότι δίνει 800Ε για κινητό για το όποιο δεν ξέρει τα βασικά δεν σου λέει κάτι?? δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το κινητό

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον πηγα σε καταστημα wind και τελικα ειχα αλλαξει sim σε nanosim κανονικη(δε το θυμομουν καν)...αρα δεν εχει σχεση με τη sim...μια φορα να μου το κανει ακομα και το πηγα service σηκωτος...

Ελπιζω να εισαι ενα πολυ committed troll με διακοσια τοσα μηνυματα αληθεια παρα να εισαι τοσο ..οχι εξυπνος :D

Δημοσ.

Έχουμε μια συσκευή (ανεξαρτήτως brand) με ένα πρόβλημα και ο κάτοχος αρνείται -πρώτα απ' 'ολα- να κάνει hard reset ενώ παράλληλα ρωτάει εδώ και 3 σελίδες τι να κάνει :wacko:

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αναφέρθηκε και από άλλους.
Αφού το κάνεις δούλεψε το και αν παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα δώσε feedback.

Δημοσ.

καλημερα και εγω το ιδιο προβλημα με τον φιλο.εκει που λειτουργει χανει το σημα. ηταν ευρωπαικο και περασα rom cosmote απο sammobile εξακολουθει να κανει το ιδιο.ξερει κανεις εχει το αντιστοιχο θεμα και αν εχει μιλησει με service;

Δημοσ.

Διαπιστώνετε λοιπον αγαπητοι ΦΙΛΟΙ ότι υπαρχει καποιο πρόβλημα με τη συσκευη όπως οντως περιεγραψα..οι ερωτήσεις μου ηταν κυριως για να διευκρινισω αν προκειται για

Software ή hardware πρόβλημα απλα και καθαρα από ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...τωρα ο νεοελληνισμος καποιων να ειρωνεύονται ότι δε ξερω τα βασικα κτλ και δινω 800 ευρω δεν αξιζει καν να απαντηθεί...

ως προς τον τελευταιο φιλο που αναφερει το ιδιο πρόβλημα να αναφερω ότι οντως μετα από επαναφορά των ρυθμισεων(όχι ολικο reset-δινει επιλογή και για μερικο reset) δεν μου το εχει ξανακανει...

όλα καλα προς το παρον και ελπιζω να παραμεινει ετσι....

Δημοσ.

Διαπιστώνετε λοιπον αγαπητοι ΦΙΛΟΙ ότι υπαρχει καποιο πρόβλημα με τη συσκευη όπως οντως περιεγραψα..οι ερωτήσεις μου ηταν κυριως για να διευκρινισω αν προκειται για

Software ή hardware πρόβλημα απλα και καθαρα από ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...τωρα ο νεοελληνισμος καποιων να ειρωνεύονται ότι δε ξερω τα βασικα κτλ και δινω 800 ευρω δεν αξιζει καν να απαντηθεί...

ως προς τον τελευταιο φιλο που αναφερει το ιδιο πρόβλημα να αναφερω ότι οντως μετα από επαναφορά των ρυθμισεων(όχι ολικο reset-δινει επιλογή και για μερικο reset) δεν μου το εχει ξανακανει...

όλα καλα προς το παρον και ελπιζω να παραμεινει ετσι....

Δε νομίζω να διαπίστωσε κανεις κάτι τέτοιο (πέρα από εσένα μόνο) από τα παραπάνω.

Δημοσ.

Δε νομίζω να διαπίστωσε κανεις κάτι τέτοιο (πέρα από εσένα μόνο) από τα παραπάνω.

Διαπιστωσαμε σοβαροτατο προβλημα βασικα...απλα οχι στην συσκευη

• Like 2
Δημοσ.

Μου το ξαναεκανε οποτε αυριο service...οσο σκεφτομαι την κλασσικη τους απαντηση(εμεις το δοκιμασαμε κ δε μας εκανε κατι) τρεμω απ τα νευρα μου..τεσπα δεν εζω επιλογη οποτε service..

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον...όταν πρωτοεγραψα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω το εκανα κυριως για να αποφυγω την ταλαιπωρια του

service...από μικρο παιδι όταν εφτιαξα τον πρωτο μου υπολογιστη ειχα δραματικες εμπειριες με 100 πηγαινε-ελα για προβλήματα που δε λυθηκαν ποτε...στηριχθηκα στο μερακι και στις γνωσεις καποιων παιδιων εδώ μεσα για να ΑΠΟΦΥΓΩ το

service,το ξαναλεω...καποιοι με χαρακτηρισαν κουτο,ανιδεο και ότι δινω 800 ευρω και δε ξερω τα βασικα...οκ λοιπον το πηγα στο

service...το αφηνω μια μερα(δεν εχω κιν) και με ειδοποιουν ότι όλα οκ και να παω να το παρω..πηγαινω,το παιρνω και ρωταω τι κανατε?μου λεει upgrade το firmware και restore(το χα κανει και γω) και το δοκιμάσαμε και όλα οκ...τους λεω οκ,δεν περιμενα να σας κανει κατι γιατι το κανει σποραδικα εξαλλου,το παιρνω και φευγω...με το που μπαινω στο αυτοκινητο και κανω την πρωτη κληση στην καλη μου μετα από 10 δευτερόλεπτα διακοπη της κλησης-πληρη απωλεια δικτυου-και ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ OFF!!!για καλη μου τυχη μου το εκανε παλι με το που βγηκα απ το

service...απλα να ενημερωσω ότι ο τεχνικος μου χε πει στην ευρεση δικτυου να το χεις παντα αυτόματα(2g,3g,4g) και δε θα στο ξανακανει...εννοείται ότι δε το χα πειραξει ποτε....η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΡΑ ξεκινα....δυστηχως θα δυσκολευθω απίστευτα να βρω λυση,οι αντιπροσωπιες λειτουργουν παντα με τη λογικη προασπισης της εταιρειας και ΜΗ αντικαταστασης της συσκευης ριχνοντας παντα τις ευθύνες σε

Software κτλ κτλ...γιαυτο εγω επεμενα να μου προσδιορισει καποιος φιλος(εάν βγαζει ακρη φυσικα) αν είναι  

Software ή hardware...o κυριος λογος που τα γραφω είναι να βοηθησω παιδια με παρομοιο πρόβλημα στο μελλον...αυτά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...