Προς το περιεχόμενο

Samsung S8 wtf?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για παιξε λιγο με 2g και δες αν στο κανει ?

wind εχεις ?

Τι ωραία λύση, κάνε επίτηδες downgrade σε δύο 3 γενιές πίσω δίκτυο.

Αν με επαναφορά δε φτιάξει, το πας πίσω σηκωτό

• Like 1
Δημοσ.

δινεις 800 ευρω για ενα κινητο το οποιο αφου δινεις τοσα λεφτα θα επρεπε να δουλευει ανταξια της τιμης που κοστιζει και αυτο δεν δουλευει σωστα...καλα το παει η samsung τελευταια μπραβο.... καλυτερα μου φενεται να πηγαινουμε τελικα σε xiaomi,huawai και lg παρα στα ασκοπα πανακριβα σαμσουνγκ ή/και apple

υ.γ πηγαινε το πισω για αλλαγη χθες...δεν καταλαβαινω γιατι το καθυστερεις...

Δημοσ.

οταν εννοειται επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις τα app που εχω κατεβασει κτλ διατηρουνται?μα και επαναφορα να το κανω παλι μετα τις ιδιες ρυμισεις-προγραμματα θα εγκαταστησω....

οκ το κινητο καλυπτεται με εγγυηση..δε με αγχωνει οτι και να γινει...απλα θελω να βρω τι φταιει και να βρω λυση...σκεφτομαι μηπως βαλω στα πλαισια της υποδοχης της nanosim λιγο κολλα για να μην "παιζει" η καρτα...αν παιζει φυσικα κατι το οποιο δε φαινεται με την καρτα μεσα....

Προτιμάς να του "βάλεις χερι" και να το χαλάσεις και να βγεις εκτός εγγύησης με ένα κινητό 800€ μιας εβδομάδας;; γιατί αποφεύγεις τόσο πολύ τις εργοστασιακες ρυθμίσεις και το σέρβις; 800€ έδωσες δεν τα λυπάσαι; Σίγουρα είναι σπάσιμο νεύρων να στήσεις ξανά το κινητό όπως το είχες... Αλλά πως θα γίνει; Το τι φταίει είναι απλό... Ευχές σε συσκευή με πρόβλημα. Μην προσπαθείς να το "μπαλωσεις" η να το φτιάξεις το πρόβλημα με πατέντες. Εργοστασιακες κ αν δεν φτιάξει να το πας στο κατάστημα που το πήρες να το στείλουν στο σέρβις. Μην ακούω για κόλλα σε κινητό λίγων ημερών και των 800€ γιατί κάτι παθαίνω :P
Δημοσ.

Τι ωραία λύση, κάνε επίτηδες downgrade σε δύο 3 γενιές πίσω δίκτυο.

Αν με επαναφορά δε φτιάξει, το πας πίσω σηκωτό

αφου μεχρι εκει σου κοβει...

Με αυτο τον τροπο ισως ξεκαθαρισει αν φταιει το κινητο το software το hardware η sim του παροχου..

δεν ειπα να το αφησει ετσι, να δοκιμασει αν το κανει ειπα

ον τοπικ 

αν δεν στο κανει με 2g δοκιμασε να αλλαξεις την sim σου με μια νεοτερη

Δημοσ.

Ναι wind εχω..οπως εγραψα κ στο ΠΡΩΤΟ μου μηνυμα οταν το εχει κανει στιγμιαια στην οθονη δειχνει απωλεια κ επανευρεση δικτυου χωρις ομως μετα να λειτουργουν οι ηχοι εκτος κ αν το κιν επανεκκινηθει..οποτε ευστοχα ο φιλος λεει για δικτυο..κ γω σκεφτηκα το δικτυο κ τη sim..την ολικη επαναφορα δεν την αποφευγω..απλα κ να την κανω μετα παλι τα ιδια apps θα βαλω κ τις ιδιες ρυθμισεις..εξαλλου κ οταν το πρωτοανοιξα σεταρισμενο ηταν στις εργοστασιακες..οπως ειπα εκανα reset το δικτυο κ τις ρυθμισεις του κιν αφηνοντας ανεπαφα τα app..στο s8 σου δινει τετοια επιλογη..παντως παιδια αφορισμοι του στυλ ντροπη,κοροιδια κτλ δε χρειαζονται..προκειται οντως για κινηταρα που σιγουρα παρουσιασε ενα προβλημα κ ειμαι σιγουρος οτι αν χρειαστει θα αντικατασταθει..απλα μεχει φαει η περιεργεια τι ειναι γιαυτο κ η κουβεντα..αυτα που θα κανουν στο σερβις οπως reset το κανω κ γω..χαιρω πολυ..ουτε γουσταρω να το παω να μου πουν το δοκιμασαμε σε μας και δεν εκανε κατι κ μετα να το ξανακανει..σημερα παντως δε μου κανε κατι..ελπιζω να πανε ολα καλα..

Δημοσ.

καλυτερα μου φενεται να πηγαινουμε τελικα σε xiaomi,huawai και lg παρα στα ασκοπα πανακριβα σαμσουνγκ ή/και apple

Ε ναι γιατι και η Huawei και η LG βγαζουν φθηνα κινητα και μονο οι αλλες εταιρειες βγαζουν ακριβα.....

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=huawei+p10&price_min=450.0

Δημοσ.

Ε ναι γιατι και η Huawei και η LG βγαζουν φθηνα κινητα και μονο οι αλλες εταιρειες βγαζουν ακριβα.....

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=huawei+p10&price_min=450.0

σε λιγους μηνες ομως σε αυτα τα κινητα πεφτει η τιμη, ενω στο σαμσουνγκ θα παραμεινει κοντα στα 800 για αρκετο καιρο.... τελος παντων, δεν επαιρνα ποτε κινητο τη στιγμη που εβγαινε. το αφηνα ενα 6μηνο και το επαιρνα σε καλη τιμη και παντα η σαμσουνγκ ηταν ακριβοτερη της lg.

• Like 1
Δημοσ.

σε λιγους μηνες ομως σε αυτα τα κινητα πεφτει η τιμη, ενω στο σαμσουνγκ θα παραμεινει κοντα στα 800 για αρκετο καιρο.... τελος παντων, δεν επαιρνα ποτε κινητο τη στιγμη που εβγαινε. το αφηνα ενα 6μηνο και το επαιρνα σε καλη τιμη και παντα η σαμσουνγκ ηταν ακριβοτερη της lg.

Κραταει η τιμη στα σαμσουνγκ...μαλιστα...το ακουσαμε κ αυτο!εγω πληροφοριακα πριν 3 μηνες πηρα s7 edge 500 ευρω.
  • Like 1
Δημοσ.

A) Η κάρτα sim είναι παλια ή καινούργια;

Β) Το να βάλεις κόλλα κοκ μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφθεί.

Γ) Για μένα κάνε μία επαναφορά γενικά και δες μήπως κάποια εφαρμογή σου κάνει κάτι. Αν συνεχίσει το πας service και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Κραταει η τιμη στα σαμσουνγκ...μαλιστα...το ακουσαμε κ αυτο!εγω πληροφοριακα πριν 3 μηνες πηρα s7 edge 500 ευρω.

και εγω το ιδιο περσυ τον ιουνιο 530 ε ,τι θελεις ακριβως να πεις?

Δημοσ.

οπου εκεινη τη στιγμη το αντιστοιχο lg ειχε τουλαχιστον 100 ευρω κάτω...
Δημοσ.

η καρτα είναι microsim παλια που ο εκπρόσωπος της wind μου την ειχε κοψει με  ένα μηχανηματακι σε nanosim για να μπει στο iPhone τοτε..οποτε να παω για καινουρια nanosim?

Δημοσ.

Μια βοηθεια προς το παιδι που εχει θεμα,αν εχεις κανει εγκατασταση τιποτα προγραμματα μαλακιες του στυλ security 360,cm security,avg και αλλα υποτιθέμενα antivirus βγαλτα χωρις δευτερη σκεψη γιατι ειναι κ0λ0προγραμματα που μονο προβληματα δημιουργουν.

Δημοσ.

Και τώρα έχει 470 (και θα πεσει κ αλλο λογικα) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...