panosem Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Spam. Και έχει την Vodafone, Πάσχα να μη δίνει τίποτα, και προφανώς μετά το κράξιμο να έρχεται με τη σούπερ προσφορά των 10gb στην τιμή των 2€.... Εκεί που οι πάροχοι κάνουν δώρα, η Voda πάει να βγάλει απ τη μύγα ξύγκι...Τράτζικ.. 1
Questioner Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κάθε εβδομάδα μπαίνεις από το κινητό σου στο http://myinternet.cosmote.gr και ενεργοποιείς τα δωρεάν 5GB για κάθε ΣΚ και κάθε τριήμερο από 29/4 έως 05/06. Εναλλακτικά στέλνεις ΣΚ στο 1256 αν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου ή ΣΚ5GB στο 1330/1313 αν διαθέτεις ΚαρτοΣυμβόλαιο. Διευκρινήσεις: Τα Δωρεάν GB αφορούν οικιακούς και business συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου & ΚαρτοΣυμβολαίου Κάθε πακέτο προσφοράς ισχύει από Παρασκευή 18:00 έως Κυριακή 23:59. Κατ’ εξαίρεση, το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς και Αγίου Πνεύματος, το πακέτο θα λήξει τη Δευτέρα 23:59, 1ης Μαΐου και 5ης Ιουνίου, αντίστοιχα Το πακέτο προσφοράς ισχύει μόνο για χρήση εντός Ελλάδος και τα GB του πακέτου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιπλέον συσκευές Η προσφορά διατίθεται μια φορά την εβδομάδα για κάθε σύνδεση Τα GB της προσφοράς καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση των προγραμμάτων ή άλλων πρόσθετων πακέτων. 2
pntzamilis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 H YΠHPEΣIA ΔE ΔIATIΘETAI ΣTH ΣYNΔEΣH ΣAΣ Cosmokarta...
web_assasin Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 γραφτε ομως στον τιτλο οτι ειναι ΜΟΝΟ για συμβολαιο,να μη διαβαζουμε αδικα
fysikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Είναι ξεκάθαρα για συμβόλαιο. Αν δεχτεί κανένας προσφορά για ΚΑΡΤΟσυμβολαιο ας κάνει ένα κόπο να την ανεβάσει ισχυει και για καρτοσυμβολαια
Sheriff Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ενημερωση απο την υποστηριξη πελατων: η προσφορα της ομιλιας ΔΕΝ ειναι για cosmote ONE. (Στείλε ΔΩΡΑ στο 1256)
kukukali Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Το ΣΚ χρησιμοποίησα την προσφορά.Έχω συμβόλαιο one με τη διπλή κάρτα sim.Βάζω την δεύτερη sim ( μονο δεδομένα) σε ένα mifi ώστε να κάνω hotspot.Μετά από 2 ώρες βλέπω ότι τρώει mbps απο τα δωρεάν του συμβολαίου και όχι από τα δωρεαν της προσφοράς.Είμαι σε αναμονή από τον Ote για να δούμε τι έγινε.
aekfc212 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παιδιά εμένα σε εταιρικό αν και ενεργοποιήθηκε η προσφορά κανονικά με χρέωσε ένα ευρω.πηρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων για να πάρεις την προσφορά.ωραιο δώρο ρε να πρέπει να πληρώσεις για να το παρεις.αφηστε για σήμερα που το ψάχνεις με το καλαμάκι.
panos- Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το ΣΚ χρησιμοποίησα την προσφορά.Έχω συμβόλαιο one με τη διπλή κάρτα sim.Βάζω την δεύτερη sim ( μονο δεδομένα) σε ένα mifi ώστε να κάνω hotspot.Μετά από 2 ώρες βλέπω ότι τρώει mbps απο τα δωρεάν του συμβολαίου και όχι από τα δωρεαν της προσφοράς.Είμαι σε αναμονή από τον Ote για να δούμε τι έγινε.Είναι μόνο από την βασική SIM νομίζω.
AristidisZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πρέπει να το ενεργοποιούμε κάθε εβδομάδα ή είναι άπαξ η ενεργοποίηση ;
kukukali Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Είναι μόνο από την βασική SIM νομίζω.Η έξτρα sim ομως κάνει χρήση τα mb του βασικού προγράμματος.Το μόνο που τη διαφοροποιεί είναι ότι δεν κάνεις κλήση και δεν στέλνει sms.Από την άλλη τα δωρεάν 5gb είναι στο συμβολαιο και όχι στην κάρτα.Προς το παρόν μου έδωσαν 1 gb δωρεάν για μια βδομάδα που είναι η ανανέωση του χρόνου και θα με ενημερώσουν....ίδωμεν
coyote2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Πρέπει να το ενεργοποιούμε κάθε εβδομάδα ή είναι άπαξ η ενεργοποίηση ; Μετά την λήξη το ενεργοποιούμε ξανά 1
overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Τελευταιο 3ημερο αυτο. Ισχυει για συμβολαια και καρτοσυμβολαια (σε φοιτητικο σιγουρα απο εμενα) 1
panos- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Στείλτε ΔΩΡΑ στο 1256 για 1500 λεπτά προς όλους το τριήμερο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα