Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Αποφασισα να σας γραψω για την τραγικη εμπειρια που ειχα στην wind.

Εδω και 5 μηνες το ιντερνετ εχει προβλημα με down time συνεχεια το οποιο εστρωσε τον τελευταιο καιρο με οχι τοσα πολλα downtimes.

Αρχικα οταν επικοινωνησα με την wind μου ειπαν οτι εφταιγε το router , το οποιο αλλαξα με ενα αλλο δικο τους με κοστος 30 ευρω.Τα προβληματα παρεμειναν οπως ακριβως ηταν.

Συνεχιζω να επικοινωνω και να τους λεω οτι δεν εχει αλλαξει κατι.

Μου ειπαν λυσεις τυπου αλλαξε καλωδιο ethernet και πριζα τηλεφωνου.Τιποτα απο ολα δεν επιασε.

Ενω εγω συνεχιζα να επικοινωνω για το προβλημα, μου λενε βλεπουμε οτι εχει θεμα και αν θελετε θα σας στειλουμε εναν τεχνικο με δικα σας εξοδα εαν το προβλημα ειναι στις πριζες του σπιτιου με κοστος 30 ευρω.

Το οποιο δεν δεχτηκα ποτε.

Καποια στιγμη το ιντερνετ ψιλο-εστρωσε.

Τελευταιος μηνας στην wind γιατι τελειωνει το συμβολαιο και με καλουν 3 φορες για την ανανεωση του συμβολαιου.Καθε φορα αρνιομουν κατηγορηματικα λεγοντας τους οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το ανανεωσω.Τελευταιο τηλεφωνημα 1 βδομαδα πριν ληξει η συνδεση.Λεγοντας τους οτι δεν το ανανεωνω οσες φορες και να παρουν.

Μιση ωρα μετα το τελευταιο τηλεφωνημα ξαφνικα και ολως τυχαιως το ιντερνετ πεφτει καθε ενα λεπτο και επανερχεται μονο του.

Απαραδεκτη συμπεριφορα , να τους αποφυγετε.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω να δεις τι εχω τραβαω φιλος.4 μηνες ακομα στην Wind και μετα θα κανω φτερα,,,,,

Οτε και ας πληρωνω παραπανω,,,,,

Φιλε ειναι οτι χειροτερο,παιζουν με τα νευρα σου..Δεν θελω καν να ασχοληθω με το οτι δεν εχω ιντερνετ αυτες τις μερες.

Απλα περιμενω να αλλαξει ο μηνας και να εχω ΟΤΕ.Εκανα 4 μηνες υπομονη , δεν θα με πειραξουν 5 μερες ακομα.

Απαραδεκτο support απαραδεκτη εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...