Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εδω και καιρο ψαχνομαι για 4κ τηλεοραση (εχω ανοιξει και θεμα για μια samsung..).

Τελικα κατεληξα στην sony x800d 43". Το προβλημα ειναι οτο δεν υπαρχει Ελλαδα...

Υπαρχει κατι αναλογο με το skroutz αλλα για καταστηματα στην ευρωπη που να μπορεις να αγορασεις απο κει?

Συνεχεια με βγαζει το amazon αλλα αυτο δε κανει shipping στη Ελλαδα (τηλεορασεις).

Δημοσ.

Είναι ρίσκο αν δεν διατίθεται το εν λόγω μοντέλο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι είναι μεγάλο ρίσκο να αγοράσεις τηλεόραση από δική σου εισαγωγή.Η τηλεόραση δεν είναι ένα βραχιολάκι που θα έρθει με ταχυδρομείο

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτήν θες.
Συγκεκριμένα το μοντέλο XD8005.

Δυστυχώς για εμάς τα Αμερικάνικα με τα ΕυρωπαΪκά μοντέλα δεν έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (ιδέα δεν έχω το γιατί -_-  ).

Edit:
Δες και εδώ. :P
https://www.avforums.com/threads/whats-the-european-model-of-sony-x800d.2077944/

Edit 2:
Με βάση τις ίντσες στο offcial site και πού να αγοράσεις την tv τα μοντέλα που θες στις 43 ίντσες είναι τα XD8077 / XD8088 / XD8099.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα! Εδω και καιρο ψαχνομαι για 4κ τηλεοραση (εχω ανοιξει και θεμα για μια samsung..).

Τελικα κατεληξα στην sony x800d 43". Το προβλημα ειναι οτο δεν υπαρχει Ελλαδα...

Υπαρχει κατι αναλογο με το skroutz αλλα για καταστηματα στην ευρωπη που να μπορεις να αγορασεις απο κει?

Συνεχεια με βγαζει το amazon αλλα αυτο δε κανει shipping στη Ελλαδα (τηλεορασεις).

Το αμερικάνικο μοντέλο X800D είναι στην ουσία το αντίστοιχο XD8077 (αλλάζει η σειρά των γραμμάτων).

Το ΧΧ77 στο τέλος σημαίνει πως είναι ασημή χρώμα.

https://www.skroutz.gr/s/9777546/Sony-KD-43XD8077.html

Κριτικές:

https://www.amazon.co.uk/Sony-KD43XD8077-Android-TRILUMINOS-PlayStation/dp/B01HM7JNLU

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800d

Μια χαρά τηλεόραση είναι, ελαφρώς ακριβή για 43'' για αυτά που δίνει. Φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι για 43'' για σύνδεση με Η/Υ ή παιχνιδομηχανή, ειδάλλως 43'' είναι λίγες για 4Κ.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! @age4Greeks ναι το θελω για Υπολογιστη και ps4 pro... Η αποσταση που καθομαι απο τη TV ειναι 1,5 μετρο οποτε η 43" ειναι οτι πρεπει :)

Δημοσ.

ναι αλλα λογω FRC εχει πολυ μεγαλυτερη χρωματικη καλυψη, σιγουρα καλυτερη απο ενα καθαρο 8bit panel.

ειναι πολυ καλη τηλεοραση γενικα αλλα ακριβη για τις 43ιντσες.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα λογω FRC εχει πολυ μεγαλυτερη χρωματικη καλυψη, σιγουρα καλυτερη απο ενα καθαρο 8bit panel.

ειναι πολυ καλη τηλεοραση γενικα αλλα ακριβη για τις 43ιντσες.

Συμφωνα με το rtings ειναι η καλυτερη budget 4k για hdr gaming..

Βασικα ειναι σχεδον διπλασια τιμη απο την ku6000... αλλα για να την εχουν ως καλυτερο budget 4k αντι της samsung λογιμα θα αξιζει την διαφορα στα χρηματα..( αν δεχτουμε οτι το rtings ειναι αξιοπιστο...)

Δημοσ.

εσυ αποφασιζεις, εννοειται ειναι καλυτερη, αλλα και σημαντικα ακριβοτερη (οντας και sony). Θα περιμενα review για τις φετινες entry level sony εγω (xe80 σειρα), και να κυκλοφορισουν ελλαδα βεβαια.

την βλεπω στα media markt σε προσφορα στα 699

Δημοσ.

εσυ αποφασιζεις, εννοειται ειναι καλυτερη, αλλα και σημαντικα ακριβοτερη (οντας και sony). Θα περιμενα review για τις φετινες entry level sony εγω (xe80 σειρα), και να κυκλοφορισουν ελλαδα βεβαια.

την βλεπω στα media markt σε προσφορα στα 699

Ωπ ναι το ειδα τωρα, thanks! Θα την προτιμισω μιας και θεωρειται πολυ καλη και για pc monitor..

Για τα φετινα που λες, λογικα θα ναι τσιμπημενα σαν νεα μοντελα.. και επισης φοβαμαι οτι αν το καθυστερησω μπορει στπ τελος και να μην τη βρισκω καν την d800...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το θέμα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος ταξιδέψει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα αγοράσει μια τηλεοραση πάει στο εκάστοτε ελτα της τάδε χώρας έχει ανοίξει την τηλεόραση το κουτί το έχει συσκευασμένο καλά για να μην φαίνεται σαν πώληση κ το στείλει Ελλάδα. Τα μεταφορικά συμφέρουν αν έχεις βρει την τηλεόραση εννοείται σε τέλεια τιμή κ το συνδυάσεις μαζί με το ταξίδι σου ή περνάει τελωνείο κ τα μεταφορικά δεν συμφέρουν? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, biotrue21 είπε

Ξεθάβω λίγο το θέμα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάποιος ταξιδέψει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα αγοράσει μια τηλεοραση πάει στο εκάστοτε ελτα της τάδε χώρας έχει ανοίξει την τηλεόραση το κουτί το έχει συσκευασμένο καλά για να μην φαίνεται σαν πώληση κ το στείλει Ελλάδα. Τα μεταφορικά συμφέρουν αν έχεις βρει την τηλεόραση εννοείται σε τέλεια τιμή κ το συνδυάσεις μαζί με το ταξίδι σου ή περνάει τελωνείο κ τα μεταφορικά δεν συμφέρουν? 

Οτιδήποτε αποστέλλεται από εντος ΕΕ (ΠΡΟΣΕΧΕ γράφω ΕΕ, οχι γενικά ευρωπαική χώρα), δεν υποκειται σε τελωνειακους δασμους και φπα (εκτος πολυ ειδικών περιπτωσεων που οι τηλεοράσεις δεν υπάγονται) οποτε και σφραγισμενο να το πας, δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Τα μεταφορικα όμως θα σε πονέσουν, οποτε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να την στείλεις με μεταφορική εταιρεία που κανει συχνα διαδρομες προς Ελλάδα. Πολύ σπάνια συμφέρει πραγματικά μια τετοια προσπάθεια και μην ξεχνάς το ρίσκο να σου ερθει κουδουνίστρα

Αν τωρα τη στειλεις απο χώρα εκτός ΕΕ, εκει ανεξάρτητα αν ειναι "προχειροσυσκευασμενη" ειναι πάρα πολύ πιθανο να σταματήσει τελωνειο για χρεωση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Οτιδήποτε αποστέλλεται από εντος ΕΕ (ΠΡΟΣΕΧΕ γράφω ΕΕ, οχι γενικά ευρωπαική χώρα), δεν υποκειται σε τελωνειακους δασμους και φπα (εκτος πολυ ειδικών περιπτωσεων που οι τηλεοράσεις δεν υπάγονται) οποτε και σφραγισμενο να το πας, δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Τα μεταφορικα όμως θα σε πονέσουν, οποτε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να την στείλεις με μεταφορική εταιρεία που κανει συχνα διαδρομες προς Ελλάδα. Πολύ σπάνια συμφέρει πραγματικά μια τετοια προσπάθεια και μην ξεχνάς το ρίσκο να σου ερθει κουδουνίστρα

Αν τωρα τη στειλεις απο χώρα εκτός ΕΕ, εκει ανεξάρτητα αν ειναι "προχειροσυσκευασμενη" ειναι πάρα πολύ πιθανο να σταματήσει τελωνειο για χρεωση

Φίλε μου μου έλυσες όλες τις απορίες σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άστο καλύτερα δεν αξίζει τον κόπο😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...