papars Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ σχετική εξήγηση http://thermansi.b2green.gr/post/45/ti-einai-oi-levites-sympyknosis-fysikou-aeriou-&-giati-na-tous-epilexoume
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Το καλοκαιρι ποσο έρχονται τα παγια περιπου σε ενα φυσιολογικο σπιτι 60-100τμ? Διάβασα οτι υπαρχει χρέωση ακόμη και αν δεν χρησημοποιεις ζεστο νερο ή θερμανση.
nipoa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ευρω το παγιο , οταν δεν κανεις χρηση θερμανσης και νερου
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, nipoa είπε 2 ευρω το παγιο , οταν δεν κανεις χρηση θερμανσης και νερου α μονο αυτο? οκ ευχαριστω 1
papoys1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μία ερώτηση αν κάποιος έχει και χρησιμοποιεί κουζίνα με αέριο. Τούς καλοκαιρινούς μήνες που δεν κάνει χρήση για θέρμανση πόσο περίπου πληρώνει μηνιαίο λογαριασμό.;;;;;;
johnieXoX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, γνωρίζει κανείς τίποτα για τους καυστήρες baltur? Δεν τους έχω ξανακούσει. Πάντως παίρνουν σίγουρα πόντους λόγω ονόματος.. αφού παραπέμπουν σε baldur..
spiritclay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 τωρα που αρχισαν οι ζεστες για τα καλά, κρατησα μονο την θερμοκρασια στο νερό ενώ στα σωματα τα απενεργοποίησα. απο οκτώβριο πάλι θα ανοίξουν. το νερό το έχω στους 45 και θεωρω οτι ειναι αρκετό για εμενα που ζώ μόνος κ δεν κάνει κανεις αλλος μπανιο. να το χαμηλώσω λέτε?
john_petrucci7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 6:28 ΠΜ, papoys1 είπε Μία ερώτηση αν κάποιος έχει και χρησιμοποιεί κουζίνα με αέριο. Τούς καλοκαιρινούς μήνες που δεν κάνει χρήση για θέρμανση πόσο περίπου πληρώνει μηνιαίο λογαριασμό.;;;;;; Απο το μαιο και μετα σταματαει η αποστολη κι ερχεται μετα τον σεπτεμβη-οκτωμβρη. Εγω που εχω ματια κουζινας μονο και τα ζεστα νερα σκεψου το τετραμηνο το "καλοκαιρινο" ερχεται απο 15 ως 25 αναλογως και τα τιμολογια 1
panostom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, spiritclay είπε τωρα που αρχισαν οι ζεστες για τα καλά, κρατησα μονο την θερμοκρασια στο νερό ενώ στα σωματα τα απενεργοποίησα. απο οκτώβριο πάλι θα ανοίξουν. το νερό το έχω στους 45 και θεωρω οτι ειναι αρκετό για εμενα που ζώ μόνος κ δεν κάνει κανεις αλλος μπανιο. να το χαμηλώσω λέτε? Για χειμωνα ειναι καλη θερμοκρασια. Για το καλοκαιρι κατεβασε το κι αλλο. Μονο με δοκιμες θα βρεις τι σ αρεσει
johnieXoX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 τους καυστήρες της baltur τους έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
csontheline Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 11:55 ΠΜ, spiritclay είπε τωρα που αρχισαν οι ζεστες για τα καλά, κρατησα μονο την θερμοκρασια στο νερό ενώ στα σωματα τα απενεργοποίησα. απο οκτώβριο πάλι θα ανοίξουν. το νερό το έχω στους 45 και θεωρω οτι ειναι αρκετό για εμενα που ζώ μόνος κ δεν κάνει κανεις αλλος μπανιο. να το χαμηλώσω λέτε? Προσωπικά το έχω στους 38 (κατώτατη του λέβητα). Ερώτηση Οι θερμοστατικες βρύσες (θερμομεικτικες ή όπως λέγονται αυτές που βάζεις σταθερή θερμοκρασία) μου είπαν ότι αξίζουν και με το παραπάνω για ζνχ από Φ. Α. Αξίζουν;
a_f_a Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα, να ρωτήσω για επιτοιχιο λέβητα φυσικού αερίου που θέλει να κάνει εγκατάσταση η μάνα μου (νέα σύνδεση). Το τεχνικό γραφείο της πρότεινε τους παρακάτω (και οι τιμες της κάθε προσφοράς, συνολικά, όχι μόνο ο λέβητας) : Ariston Clas One 24kW - 3.740 Wolf FGB-K-28 - 3.930 Radiant R2K 24 Kw - 4.070 Εχετε κάποια ιδέα/εμπειρία ποιο να προτιμήσει; Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα πως να τη βοηθήσω στην επιλογή. Οποιοδήποτε σχόλιο, καλοδεχούμενο.
papars Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Τι περιλαμβάνουν αυτές οι τιμές; Ένα λέβητα termet που έβαλα μου βγήκε €800,-
a_f_a Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, papars είπε Τι περιλαμβάνουν αυτές οι τιμές; Ένα λέβητα termet που έβαλα μου βγήκε €800,- Από την αρχή όλα... - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Ε.Δ.Α. ΑΠΌ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΗ ΧΑΛΥΒΔΟΣΩΛΗΝΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΔΙΣΩΛΗΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠYΚΝΩΣΗΣ Τιμή που πήρε και από 2 μαστόρους (φάση Τσάκωνα) με ένα μηχανικό συνεργάτη τους που την είχε στο περίμενε για 4 μήνες (δε θυμαμαι λέβητα όμως) ήταν στα 3.500. Οι προσφορές που ανέφερα παραπάνω ειναι από εταιρεία. Δε τη βρίσκω την εταιρεία πολύ πιο ακριβή από τους "μαστόρους".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα