txcellas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Παιδια νεος στο φυσικο αεριο εδω. Τι θερμοκρασια εχετε εξω στο λεβητα τα σωματα και τι στο ζεστο νερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannnis122 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Spoiler https://www.insomnia.gr/forums/topic/803651-λέβητες-αερίου-και-η-λειτουργία-τους/?do=getNewComment 44 λεπτά πριν, txcellas είπε Παιδια νεος στο φυσικο αεριο εδω. Τι θερμοκρασια εχετε εξω στο λεβητα τα σωματα και τι στο ζεστο νερο; Ξεκινά με 50 στα σώματα και αν δεν σε βολεύει ανεβάζει λίγο , στα πολλά κρύα 55, το νερό στο μπάνιο 42 και πιο μετά 45 το πολύ Υπάρχει και θέμα για λέβητες αερίου για οποία βοήθεια Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από giannnis122 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) Το ζεστό νερό το έχω στους 43 βαθμούς. Για το νερο της θέρμανσης δεν ασχολούμαι καθόλου καθότι από ότι έχω καταλάβει ο λέβητας αυτορυθμίζεται ανάλογα με την εξωτερικη θερμοκρασια κλπ. Το έχω ανοίξει εδώ και 3 ημέρες κι η θερμοκρασία είναι στο 37,5 πριν από λίγο που κοίταξα. Αλλα δεν κάνει κρύο. Το έχω ανάψει για να είναι λίγο πιο ανεκτή η ατμόσφαιρα στο σπίτι. Στα κρύα λογικά θα ανεβαίνει. Αλλα δεν θυμάμαι από πέρυσι να σου πω. Ο λέβητάς μου είναι καινούριος. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:59 μμ από ioio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα