GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οχι! και το χρησιμοποιούσα συνέχειαΘα περιμενω 7-8 μηνες να το δοκιμασω και γω! 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Θα περιμενω 7-8 μηνες να το δοκιμασω και γω! Αχχαχαχα ε εντάξει το είπαν 2 άτομα Οποτε δεν παίζει να ήθελαν να χαλάσουν τα miband τους 1
christakos07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό. Όσο για το ντουζ, δεν το έχω αφαιρέσει ποτέ! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από christakos07 1
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη! Το χρησιμοποιώ παντού και στο μπανιο και στην θαλασσα και μπορω να επιβεβαιώσω οτι ειναι 100% αδιάβροχο Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό. Όσο για το ντουζ, δεν το έχω αφαιρέσει ποτέ! Προς ολους τους απο πανω.αν το βαζετε σε θαλασσα μετα το ξεπλενετε με νερο βρυσης για να φυγει το αλατι αν δεν θελετε αργα η γρηγορα να το παρετε στα χερια.οτι κατι μπαινει σε θαλασσινο νερο(δεν ξερω τι αναφερουν οι οδηγιες) δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ξεπλυθει.επισης το αλατι καταστρεφει και τα λαστιχακια αδιαβροχοποιησης οποτε αν το ρολοι δεν εχει φτιαχτει για θαλασσινο νερο(read the manual) δεν ειναι οτι καλυτερο να μπαινει. 1
Panikas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ξερει κανείς αν μπορεί να γίνει reset το mi account που είναι συνδεδεμενο το mi band 2? Γιατί ήταν συνδεδεμενο με του προηγουμενου ιδιοκτητη.
fingolfingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χθες ήρθε και το δικό μου mi band 2 μετά από 2 μηνες που βρισκοταν στο αεροδρόμιο (όχι τελωνείο). Μου πήρε πανω από μισή ώρα να το συνδεσω γιατί το mi fit απλά δεν το εβλεπε. Εμφανιζόταν κανονικα στις ρυθμίσεις bluetooth αλλα όχι στο mi fit. Καποια στιγμή απλά δουλεψε. Μετά τις αρχικές ρυθμίσεις εχασε την συνδεση. Μετά από reboot, reinstall κλπ εκανε ακριβως το ίδιο. Μπήκα στις ρυθμίσεις του bluetooth το εβγαλα από τις paired συσκευές και από τότε.... δουλευει. Το κινητό είναι ενα galaxy note 4 Μεχρι τώρα όλα καλα. Ξερει κανείς αν μπορεί να γίνει reset το mi account που είναι συνδεδεμενο το mi band 2? Γιατί ήταν συνδεδεμενο με του προηγουμενου ιδιοκτητη. Δεν μπορείς απλά να του ζητήσεις να το αποσυνδεσει; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2017 από fingolfingr
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χθες ήρθε και το δικό μου mi band 2 μετά από 2 μηνες που βρισκοταν στο αεροδρόμιο (όχι τελωνείο). Μου πήρε πανω από μισή ώρα να το συνδεσω γιατί το mi fit απλά δεν το εβλεπε. Εμφανιζόταν κανονικα στις ρυθμίσεις bluetooth αλλα όχι στο mi fit. Καποια στιγμή απλά δουλεψε. Μετά τις αρχικές ρυθμίσεις εχασε την συνδεση. Μετά από reboot, reinstall κλπ εκανε ακριβως το ίδιο. Μπήκα στις ρυθμίσεις του bluetooth το εβγαλα από τις paired συσκευές και από τότε.... δουλευει. Το κινητό είναι ενα galaxy note 4 Μεχρι τώρα όλα καλα. Δεν μπορείς απλά να του ζητήσεις να το αποσυνδεσει; Περίεργο.... και εγώ είχα Note 4 μέχρι πριν λίγο καιρό και δούλευε κανονικά με το mi band 2 πάνω από ένα χρόνο... με τη μία... (πρέπει να έχεις κάνει pair το mi band μέσα από την εφαρμογή στο κινητό πρώτα) Απλά ανοίγεις το bluetooth στο κινητό.... ανοίγεις το mi fit και κάνει αυτόματα sync... Μετά από κλείνεις το bluetooth από το κινητό.... όποτε θες να το συνδέσεις ακολουθείς πάλι το προηγούμενο βήμα... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2017 από IcemanGr71
fingolfingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Περίεργο.... και εγώ είχα Note 4 μέχρι πριν λίγο καιρό και δούλευε κανονικά με το mi band 2 πάνω από ένα χρόνο... με τη μία... (πρέπει να έχεις κάνει pair το mi band μέσα από την εφαρμογή στο κινητό πρώτα) Απλά ανοίγεις το bluetooth στο κινητό.... ανοίγεις το mi fit και κάνει αυτόματα sync... Μετά από κλείνεις το bluetooth από το κινητό.... όποτε θες να το συνδέσεις ακολουθείς πάλι το προηγούμενο βήμα... Αυτή την στιγμή παίζει πολύ καλύτερα από ότι τις πρώτες μερες. Βέβαια του εχω περάσει πειραγμένη εφαρμογή mi fit και την αντιστοιχη "custom rom". Εξακολουθεί μερικες λίγες φορές να μενει στο "Γίνεται σύνδεση". Και με restart bluetooth και app φτιαχνει. Λογικά είτε εχει θεμα με την rom ή με καποια εφαρμογή εξοικονομισης μπαταρίας. Εχει μπεί στις white lists.
Leokatana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα, παρελαβα και εγω σημερα το mi band 2 μπορώ να πω οτι εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση, υπαρχει τροπος να απενεργοποιωσω το Bluetooth; γιατί το θελω αποκλειστικά για ρολόι
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Περίεργο.... και εγώ είχα Note 4 μέχρι πριν λίγο καιρό και δούλευε κανονικά με το mi band 2 πάνω από ένα χρόνο... με τη μία... (πρέπει να έχεις κάνει pair το mi band μέσα από την εφαρμογή στο κινητό πρώτα) Απλά ανοίγεις το bluetooth στο κινητό.... ανοίγεις το mi fit και κάνει αυτόματα sync... Μετά από κλείνεις το bluetooth από το κινητό.... όποτε θες να το συνδέσεις ακολουθείς πάλι το προηγούμενο βήμα... μπορει να εχετε και διαφορετικη Rom στο κινητο
fingolfingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μπορει να εχετε και διαφορετικη Rom στο κινητο 100% εχουμε διαφορετική rom. Ασχετο αλλα με εχει βολέψει τόσο πολύ το band με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλπ που σκεφτομουν να πήγαινε σε καποιο αλλο wearable. Οσο παιρνάνε όμως οι μέρες και βλέπω ότι μετά από μια βδομαδα χρήσης η μπαταρία είναι στο 74%..... θα ξενερωνα με οτιδήποτε αλλο Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2017 από fingolfingr
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ισως για αυτο να μην εχει ο ενας τα θεματα που εχει ο αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα