Προς το περιεχόμενο

Mi Band 2 mod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το 2ο και δεν ξανά ασχολήθηκα :P

Τουλάχιστον για την χρήση που το έχω δεν έχω πρόβλημα.

κάνετε και εσείς μπάνιο με αυτό στο χέρι?

Ναι κάνω μπάνιο κανονικότατα. Το σαπουνιζω κανονικά για να φεύγει η μυρωδιά του ιδρώτα στο λαστιχένιο κομμάτι.
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι αδιαβροχο να ξερετε...

Απλα water resistance οχι αδιαβροχο.

Δηλαδη οκ αντεχει σταγονες κτλπ αλλα μην το κανετε λουτσα. Καποια στιγμη θα βγει οff

Καλυτερα να το βγαζετε απο το λουρακι και να πλενετε το λουρακι οχι το miband.

Δημοσ.

Όταν ρυθμίζεις το ξυπνητήρι πρέπει να είναι συνδεδεμένο, για να πάρει τη ρύθμιση. Μετά όχι δεν χρειάζεται.

Eβαλα αφυπνηση ενω ηταν συνδεδεμενο και τη πηρε κανονικα.Αλλα εκλεισα το wifi και το bt για να το τεσταρω και δε χτυπησε..

Χτυπησε 2 λεπτα αργοτερα αφου ανοιξα το bt..

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα το Mi Band 2 αλλά όταν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή Mi Fit από το playsore μου λέει ότι δεν είναι συμβατή.

Το τηλέφωνό μου είναι το XIAOMI Redmi note και έχει  adrdoid 4.2.2.

δεν το είχα προσέξει όταν αγόρασα το Mi Band 2

Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;

Δημοσ.

Eβαλα αφυπνηση ενω ηταν συνδεδεμενο και τη πηρε κανονικα.Αλλα εκλεισα το wifi και το bt για να το τεσταρω και δε χτυπησε..

Χτυπησε 2 λεπτα αργοτερα αφου ανοιξα το bt..

χτυπαει κανονικα.το σεταρω παιρνει την αλλαγη και μετα κλεινω bt και χτυπαει κανονικα το πρωι

Δημοσ.

χτυπαει κανονικα.το σεταρω παιρνει την αλλαγη και μετα κλεινω bt και χτυπαει κανονικα το πρωι

Mπορει να κανω κατι λαθος...θα το ξανατσεκαρω..

Δημοσ.

ε ναι απλα μηπως δεν σου πηρε την αλλαγη και δεν εκανε sync?αλλα και παλι δεν επρεπε να χτυπησει 2 λεπτα μετα αφου ειχε περασει η ωρα που εβαλες.καντο ξανα check και ναεισαι σιγουρος οτι εκανε sync

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη οκ αντεχει σταγονες κτλπ αλλα μην το κανετε λουτσα. Καποια στιγμη θα βγει οff

Όταν βγει off θα εχει βγάλει τα λεφτά του! :P Προς το παρών είναι κομπλέ.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη!
Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα το Mi Band 2 αλλά όταν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή Mi Fit από το playsore μου λέει ότι δεν είναι συμβατή.

Το τηλέφωνό μου είναι το XIAOMI Redmi note και έχει  adrdoid 4.2.2.

δεν το είχα προσέξει όταν αγόρασα το Mi Band 2

Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;

από 4.4 και πανω σε αντροιντ

Δημοσ.

Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη!

Πολύ καλά νέα. Μακάρι να προσθετούν νέες λειτουργίες.
Δημοσ.

δεν νομιζω ν είναι 100% water resistance αλλα οκ

παντως προσοχή ειδικα στο θαλασσινο νερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν νομιζω ν είναι 100% water resistance αλλα οκ

παντως προσοχή ειδικα στο θαλασσινο νερο

Το χρησιμοποιώ παντού και στο μπανιο και στην θαλασσα και μπορω να επιβεβαιώσω οτι ειναι 100% αδιάβροχο Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ παντού και στο μπανιο και στην θαλασσα και μπορω να επιβεβαιώσω οτι ειναι 100% αδιάβροχο

Με το θαλασσινό νερό δεν έχει θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...