GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έβαλα το 2ο και δεν ξανά ασχολήθηκα Τουλάχιστον για την χρήση που το έχω δεν έχω πρόβλημα. κάνετε και εσείς μπάνιο με αυτό στο χέρι? Ναι κάνω μπάνιο κανονικότατα. Το σαπουνιζω κανονικά για να φεύγει η μυρωδιά του ιδρώτα στο λαστιχένιο κομμάτι.
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι αδιαβροχο να ξερετε... Απλα water resistance οχι αδιαβροχο. Δηλαδη οκ αντεχει σταγονες κτλπ αλλα μην το κανετε λουτσα. Καποια στιγμη θα βγει οff Καλυτερα να το βγαζετε απο το λουρακι και να πλενετε το λουρακι οχι το miband.
nas91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Όταν ρυθμίζεις το ξυπνητήρι πρέπει να είναι συνδεδεμένο, για να πάρει τη ρύθμιση. Μετά όχι δεν χρειάζεται. Eβαλα αφυπνηση ενω ηταν συνδεδεμενο και τη πηρε κανονικα.Αλλα εκλεισα το wifi και το bt για να το τεσταρω και δε χτυπησε.. Χτυπησε 2 λεπτα αργοτερα αφου ανοιξα το bt..
jimaras1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, Αγόρασα το Mi Band 2 αλλά όταν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή Mi Fit από το playsore μου λέει ότι δεν είναι συμβατή. Το τηλέφωνό μου είναι το XIAOMI Redmi note και έχει adrdoid 4.2.2. δεν το είχα προσέξει όταν αγόρασα το Mi Band 2 Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Eβαλα αφυπνηση ενω ηταν συνδεδεμενο και τη πηρε κανονικα.Αλλα εκλεισα το wifi και το bt για να το τεσταρω και δε χτυπησε.. Χτυπησε 2 λεπτα αργοτερα αφου ανοιξα το bt.. χτυπαει κανονικα.το σεταρω παιρνει την αλλαγη και μετα κλεινω bt και χτυπαει κανονικα το πρωι
nas91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 χτυπαει κανονικα.το σεταρω παιρνει την αλλαγη και μετα κλεινω bt και χτυπαει κανονικα το πρωι Mπορει να κανω κατι λαθος...θα το ξανατσεκαρω..
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ε ναι απλα μηπως δεν σου πηρε την αλλαγη και δεν εκανε sync?αλλα και παλι δεν επρεπε να χτυπησει 2 λεπτα μετα αφου ειχε περασει η ωρα που εβαλες.καντο ξανα check και ναεισαι σιγουρος οτι εκανε sync 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι αδιαβροχο να ξερετε... Απλα water resistance οχι αδιαβροχο. Δηλαδη οκ αντεχει σταγονες κτλπ αλλα μην το κανετε λουτσα. Καποια στιγμη θα βγει οff Καλυτερα να το βγαζετε απο το λουρακι και να πλενετε το λουρακι οχι το miband. Όταν βγει off θα εχει βγάλει τα λεφτά του! Προς το παρών είναι κομπλέ.
newsformobiles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι αδιαβροχο να ξερετε... Απλα water resistance οχι αδιαβροχο. Δηλαδη οκ αντεχει σταγονες κτλπ αλλα μην το κανετε λουτσα. Καποια στιγμη θα βγει οff Καλυτερα να το βγαζετε απο το λουρακι και να πλενετε το λουρακι οχι το miband. Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη!
ELTASSOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, Αγόρασα το Mi Band 2 αλλά όταν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή Mi Fit από το playsore μου λέει ότι δεν είναι συμβατή. Το τηλέφωνό μου είναι το XIAOMI Redmi note και έχει adrdoid 4.2.2. δεν το είχα προσέξει όταν αγόρασα το Mi Band 2 Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει; από 4.4 και πανω σε αντροιντ
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη!Πολύ καλά νέα. Μακάρι να προσθετούν νέες λειτουργίες.
stelios18120 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το mi band 2 μια χαρά αδιάβροχο είναι. Εγώ το βάζω στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα. Όσο για εφαρμογή, χρησιμοποιείται το ενισχυμένο mi fit που δίνει ο Maddoctor στο itechnews.gr μόνο. Επίσης εκεί θα βρείτε την έκδοση που κάνει το mi band 2 να δείχνει στα ελληνικά την ημερομηνία, ενώ μόλις μ' ενημέρωσε ότι ετοιμάζει σε συνεργασία με το άτομο που του φτιάχνει το Firmware έκπληξη! δεν νομιζω ν είναι 100% water resistance αλλα οκ παντως προσοχή ειδικα στο θαλασσινο νερο
Phoenix7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω ν είναι 100% water resistance αλλα οκ παντως προσοχή ειδικα στο θαλασσινο νερο Το χρησιμοποιώ παντού και στο μπανιο και στην θαλασσα και μπορω να επιβεβαιώσω οτι ειναι 100% αδιάβροχο Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από Phoenix7
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το χρησιμοποιώ παντού και στο μπανιο και στην θαλασσα και μπορω να επιβεβαιώσω οτι ειναι 100% αδιάβροχο Με το θαλασσινό νερό δεν έχει θέμα?
Phoenix7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Με το θαλασσινό νερό δεν έχει θέμα? Οχι! και το χρησιμοποιούσα συνέχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα