giokspy Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Εχω μια μητρικη gogabyte GA-EP45-DS4 αλλα για καποιο λογο στραβωσαν καποια pin στην υποδοχη cpu. Η μητρικη τωρα ανοιγοκλεινει συνεχεία και δεν ξεκινάει. Υπαρχει περιπτωση να αντικατασταθει το συστημα υποδοχης cpu απο καποια παλιοτερη μητρικη? Μπορουν να φτιαχτούν τα pin με καποιο τροπο. Φωτο:https://www.dropbox.com/s/8w559ac4pzudnyn/image.jpg?dl=0
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Προσεκτικά τα φτιάχνεις με μοντελιστικό μαχαίρι/νυστέρι. Υπάρχει εδώ μέλος που το έχει κάνει αρκετές φορές, θα το ψάξω μπας και βρω.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω πως τα κατάφερες αλλά το ένα έχει πάει δίπλα στο άλλο pin.
giokspy Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ουτε εγω ξερω. Τωρα τη πηρα τη μητρικη και προσπαθω να καταλαβω αν εγινε απο την αποκολησηβτουωεπεξεργαστη η κατα τη μεταφορα αν και ηταν τυλιγμενη. Δεν αλλαζει ολλαζει ολο το συστημα μια και εχω 2-3 παλιες να το ξηλωσω?
giokspy Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Της συστηματακι που κουμπωνει αλλα μαλλον ειναι αδυνατον
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αυτό τι σου φταίει? Άστο εκεί το κακόμοιρο.
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Όχι δεν αλλάζει το σόκετ. Κατα την γνώμη μου ο πωλητής "στην έκανε" και καλά θα κάνεις να κάνεις αρνητική αξιολόγηση να ξέρουμε και οι άλλοι.
giokspy Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Με μια μακροφωτογραφια φαινεται οτι εχει σπασμενα 4 pin. Υπαρχουν κατι video επισκευης αλλα το θεωρω ανεφικτο.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι για να κάνει καποιος αυτό που κάνεις ο τύπος στο βίντεο και μάλιστα για 4 pins και αν εν τέλει δουλέψει. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη περίπτωση είναι η αντικατάσταση του socket. Αν βάλεις γράψεις στο youtube "change socket on motherboard" θα δεις αρκετά βίντεο. Με τα κομμένα pins πρέπει να είσαι λίγο τυχερός. Ποια pins έχουν κοπεί γιατί δεν είναι όλα υψίστης σημασίας. Π.χ. η δικιά μου μητρική έχει 1-2 κομμένα pins αλλά λειτουργεί άψογα. Όσο λειτουργήσει ακόμα. 1
giokspy Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτο ρωτασα εξ αρχης αν αλλαζει το socket. Μαλό ν τα pin ειναι σημαντικα γιατι δε ξεκιναει αλλα ανοιγοκλεινει
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι αλλάζει αλλά πρεπει να το έχεις με συγκολλήσεις-αποκολλήσεις. Αν δεν το έχεις και πας σε ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν θα σε συμφέρει οικονομικά. Και ηλεκτρονικό που να έχει ασοληθεί με τέτοια. Πάλι δεν θα σου εγγυηθεί ότι θα δουλέψει 100%.
giokspy Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν ξερω αν τελικα εχει καει η μητρικη η παλια η η καρτα γραφικων. Αν συνδεσω απλα τη καετα γραφικων στη μητρικη χωρις τιποτα (χωρις επςξεργαστη) και ξεκινησει δε θα πρεπει να δωσει εικονα? Γαιτι η καρτα γραφικων (4850) δουλευει πολυ γρηγορα και αναβουν τα δυο πλαινα led.
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν ξερω αν τελικα εχει καει η μητρικη η παλια η η καρτα γραφικων. Αν συνδεσω απλα τη καετα γραφικων στη μητρικη χωρις τιποτα (χωρις επςξεργαστη) και ξεκινησει δε θα πρεπει να δωσει εικονα? Γαιτι η καρτα γραφικων (4850) δουλευει πολυ γρηγορα και αναβουν τα δυο πλαινα led. Όχι, δεν θα δώσει εικόνα προφανώς.
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν ξερω αν τελικα εχει καει η μητρικη η παλια η η καρτα γραφικων. Αν συνδεσω απλα τη καετα γραφικων στη μητρικη χωρις τιποτα (χωρις επςξεργαστη) και ξεκινησει δε θα πρεπει να δωσει εικονα? Γαιτι η καρτα γραφικων (4850) δουλευει πολυ γρηγορα και αναβουν τα δυο πλαινα led. me 40 eyrw παντως περνεις μητρικη σοκετ 775 μεσα απο το σite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα