kdiamant Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, έχω τον Synology NAS DS216j και χρησιμιποποιώ τους δίσκους σε RAID 1. Το πρόβμηα που αντιμετωπίζω σε macOS Sierra είναι ότι το spotlight και το serach μέσα απο το finder δεν μoυ λείτουργούν (δεν βρίσκουν τίποτα) για τον NAS. Δεν κάνει index το MAC. Έψαξα στο Google για κάτι εντολές που δίνεις μέσα απο το terminal https://jonathansblog.co.uk/how-to-enable-spotlight-indexing-on-a-network-drive αλλά δεν μου λειτούργησε και πάλι. Μου γράφει: Error: unable to perform operation. Try as root. (-403) Server search enabled. Στον NAS έχω κάνει shared έναν φάκελο όπου μέσα έχω τα δεδομένα μου και τον φάκελο αυτόν τον κάνω mount μέσω AFP. Δεν μπορώ να κάνω mount το rout του NAS. Ερώτηση, τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω επιτέλους να κάνω το Spotlight και τον finder να βρίσκει κανονικά τα αρχεία μου στον φάκελο/υποφακέλους που έχω κάνει share στον NAS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοκίμασες με sudo? Δεν έχω άλλη ιδέα, σπάνια χρησιμοποιώ το Spotlight... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοκίμασες με sudo? Δεν έχω άλλη ιδέα, σπάνια χρησιμοποιώ το Spotlight... Δυστηχώς και με Sudo δοκίμασα αλλά δεν λειτούργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα