Alithinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Έχω μια απορία. Μέχρι στιγμής με web servers είχα την ευκαιρία να ανεβάσω μερικά static pages με ftp σε ένα απ' αυτά τα δωρεάν hosting που δίνονται. Θέλω όμως να φτιάξω μια "ολοκληρωμένη" σελίδα, σε asp.net, και με SQL DB. Μέχρι στιγμής δεν έχω εμπειρία από τη διαχείριση SQL DB σε κάποια hosting εταιρία. Είχα σκοπό να πάρω ένα πακέτο για web hosting όταν με το καλό έχω το web app έτοιμο. Είμαι λοιπόν αυτή τη στιγμή σε ένα σημείο όπου έχω σχεδιάσει σε χαρτί τα schemas με τα tables, έχω αποφασίσει στο πως θα είναι η db μου. Μέχρι στιγμής, η εμπειρία μου έχει να κάνει μόνο με τοπικές DBs που έχω στον υπολογιστή για το development. Έχω δημιουργήσει και χειριστεί τοπική db με το MS SQL Express Manager, μέσα από το Visual Studio... Ξέρω ήδη πως να συνδέσω μια εφαρμογή με τοπικό SQL Server, και πως να διαχειριστώ τη db είτε μέσω κώδικα (C#) ή το SQL Server Express Management Studio. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Πως θα συνδέσω μια εφαρμογή με μια DB που βρίσκεται στο server της web hosting εταιρίας ? (Αν θέλω η εφαρμογή να τρέχει στο server ? Αν θέλω να τρέχει σε client ?) Δίνουν οι εταιρίες hosting πρόσβαση σε κάποιο εργαλείο όπως το Management Studio για απ' ευθείας CRUD operations με SQL ?
egoeimai1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Σε κάτι Site: τέτοιο αποκτάς πρόσβαση. Ανάλογα το περιβάλλον που δουλεύει η κάθε εταιρεία hosting.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ανάλογα την εταιρία και τι hosting έχεις. Αν είναι bare metal ας πούμε κάνεις τη δουλειά κατευθείαν μέσα από το SQL Management Studio δίνοντας την ip του server, καθώς δουλεύεις με remote login και πρακτικά έχεις πρόσβαση σε όλο το μηχάνημα. Σε shared/dedicated hosting στις περισσότερες περιπτώσεις έχει κάποιο περιβάλλον η εταιρία κι από εκεί κάνεις διαχείριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα