Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Θέλω να βάλω σε αγγελία ένα MacBook pro retina late 13. Πως μπορώ να ξέρω αν ο ενδιαφερόμενος δε θα με ξεγελάσει επειδή είναι πολλά τα χρήματα? Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος συναλλαγης ώστε να είναι και οι δυο σίγουροι για την φερεγγυοτητα της φάσης?

Σας ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Ναι να κανονίσεις με άνθρωπο που είναι κοντά στην περιοχή σου ώστε να στα δώσει χέρι με χέρι (κοίτα να έχει αρκετές αξιολογήσεις ώστε να είναι αξιόπιστος μην σε στήσει σε ραντεβού ή τίποτα τέτοια και να δοκιμάσει και ο αγοραστής το προϊόν σου ώστε να μην έχεις μετά δεν δούλευε,είχε χαλασμένο αυτό κτλπ κτλπ)

Αλλιώς με αντικαταβολή (έχει κίνδυνο να μην πάει να Παραλλαβει και να χρεωθείς μεταφορικά και το δέμα σου να κάνει βόλτες)

Αλλιώς με κατάθεση στην τράπεζα (το πιο ασφαλές γ εμένα όταν παίζει μεγάλο ποσό)

;)

Δημοσ.

Ναι να κανονίσεις με άνθρωπο που είναι κοντά στην περιοχή σου ώστε να στα δώσει χέρι με χέρι (κοίτα να έχει αρκετές αξιολογήσεις ώστε να είναι αξιόπιστος μην σε στήσει σε ραντεβού ή τίποτα τέτοια και να δοκιμάσει και ο αγοραστής το προϊόν σου ώστε να μην έχεις μετά δεν δούλευε,είχε χαλασμένο αυτό κτλπ κτλπ)

Αλλιώς με αντικαταβολή (έχει κίνδυνο να μην πάει να Παραλλαβει και να χρεωθείς μεταφορικά και το δέμα σου να κάνει βόλτες)

Αλλιώς με κατάθεση στην τράπεζα (το πιο ασφαλές γ εμένα όταν παίζει μεγάλο ποσό)

;)

Με την τράπεζα το σκεφτηκα αλλά θα πρέπει πρώτα να το δώσω όταν συναντηθουμε και μετά να μου βάλει τα λεφτά. Εννοώ θα πάμε μαζί στην Τράπεζα? :P

Εννοώ ότι μπορεί να μη μου τα βάλει ποτέ. Αυτό που είπες πάντως με τις αξιολογήσεις έχεις δίκιο, έτσι θα το κοιταξω πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν το δίνεις και μετά φεύγει ο άλλος.

Δίνεται συνάντηση κάπου δίπλα σε τράπεζα που βολεύει, και μετά αφού το τσεκαρει ότι είναι οκ το λάπτοπ ,πάτε μαζί μεσα είτε περιμένεις έξω ,κάνει την κατάθεση στο όνομά σου κανονικά σου δίνει το χαρτί,και μετά του το δίνεις το λάπτοπ και σε καλή μεριά :)

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν το δίνεις και μετά φεύγει ο άλλος.

Δίνεται συνάντηση κάπου δίπλα σε τράπεζα που βολεύει, και μετά αφού το τσεκαρει ότι είναι οκ το λάπτοπ ,πάτε μαζί μεσα είτε περιμένεις έξω ,κάνει την κατάθεση στο όνομά σου κανονικά σου δίνει το χαρτί,και μετά του το δίνεις το λάπτοπ και σε καλή μεριά :)

Α καταλαβα, ωραία σε ευχαριστώ πολυ!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...