Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ειμαι σε ενα προγραμμα του ΟΤΕ 40 ευρω το μηνα με 24αρι ιντερνετ

το συμβολαιο εληξε και πηγα να τους πω να μου κανουν μια καλη τιμη για να μη φυγω και μου εδωσαν ενα πακετο στα 32 ευρω με 24αρι ιντερνετ , 250' σταθερα και 1 ωρα κινητα

πηγα forthnet και μου εδωσαν προσφορα 20 ευρω με 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα.

πηρα στον οτε και τους ειπα την αντιπροσφορα και ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν τπτ καλυτερο! (λολ)

οποτε ερωτηση αμα παω forthnet, η ταχυτητες που εχω θα μεινουν οπως εχουν η λογω αλλου παροχου μπορει να ειναι μικροτερες η γρηγοροτερες?

με τον οτε ειμαι οκ αλλα πολυ κλεφτες ρε παιδι μου νταξει, ακομα και τα 32 πολλα μου φαινονται

Δημοσ.

Με 32€ έχω 50άρι VDSL από KV, απεριόριστα σταθερά και 12 ώρες προς κινητά Ελλάδος σε Forthnet. Ο ΟΤΕ ζει στη δική του ουτοπία μου φαίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Περί ταχύτητας γραμμής όλα είναι θέμα τύχης. Δηλαδή, σε τι κατάστασης ζεύγος θα "πέσεις" στο KV.

Δημοσ.

Η forthnet χρησιμοποιεί τις γραμμές του ΟΤΕ οπότε αν παραμείνεις στα 24mbps η ταχύτητα φαντάζομαι δεν θα έχει σοβαρή διαφορά.

Έχω forthnet με 50mbps, απεριόριστα σταθερά, νομίζω 6 ώρες κινητά, και δωρεάν κάποιες ώρες στο εξωτερικό.

Αυτά με 35 ευρώ.

Ο ΟΤΕ ήταν ανέκαθεν πιο ακριβός επειδή του ανήκουν οι γραμμές.

Βέβαια έχει και τα θετικά του.

Αν είσαι στον πάροχο Χ, στην σχετικά σπάνια(?) περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα στο εξωτερικό κουτί στο οποίο ανήκει η γραμμή σου, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο Χ, για να κάνει αίτημα στον ΟΤΕ και μετά απο 3-4 εργάσιμες να πάει να δει το πρόβλημα (μου συνέβη πρόσφατα). Αν ο ΟΤΕ πάει και τελικά το πρόβλημα δε λυθεί, θα πρέπει να ξαναεπικοινωνήσεις με τον πάροχο Χ να ξανακάνει αίτημα στον ΟΤΕ, και να περιμένεις άλλες 3-4 εργάσιμες (επίσης συνέβη πρόσφατα).

Ουσιαστικά εσύ δεν έχεις κανένα δίαυλο επικοινωνίας με τον ΟΤΕ, και ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που έχει ο πάροχός σου είναι μέσω γραπτών αιτημάτων.

Σαν πελάτης εναλλακτικού παρόχου θεωρώ οτι αυτή είναι η πιο δυσλειτουργική και νευραλγική εμπειρία που έχω ζήσει.

Δημοσ.

μολις με πηραν τηλ και μου ειπαν για μια προσφορα μονο μεσω ιντερνετ και μου την εβγαλαν με 26 ευρω τελικη

(αφου μπηκα στο σιτε και μιλησα με το online support)

24αρι ιντερνετ

250' προς σταθερα

30' προς κινητα

στο καταστημα που πηγα δε μου ειπαν τπτ.. τοσο κλεφτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...