UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Στα windows 10 υπαρχει ενα κολπακι να βαλεις κανονικα windows χωρις κλειδι και να τα ενεργοποιησεις μετα, με κανονικη ενεργοποιηση και οχι με αυτο που σας παει στο μυαλο και να τα εχεις μια χαρα νομιμα. Αν δε το ξερετε ψαξτε το στο google. Ειχε παρει το ματι μου οτι καποιος το ειχε πει εδω περα....... ο usual νομιζω. Ναι φίλε μου, το έχουν κάνει αρκετοί από δω μέσα, Ο benign πχ. (μαζί και εγώ σε ολοκαινουριο συστημα)
MikeMenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πείτε και σε εμάς πως γίνεται. Αν δεν είναι παράνομο γιατί δεν το λέτε; Ναι αν γινεται παρακαλω βημα βημα πώς το κανουμε. Για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. 1
efotinis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πείτε και σε εμάς πως γίνεται. Αν δεν είναι παράνομο γιατί δεν το λέτε; Γιατί απλά δεν είναι νόμιμο. Γύρω στα 120€ έχουν τα Windows, και αυτά για τα DSP (στην ουσία OEM για ιδιώτες), που δηλαδή κλειδώνουν με τη μητρική. Όλα τα άλλα είναι πατέντες (κλειδιά OEM, από τρίτες χώρες, από αποσυρμένα μηχανήματα, διπλοπουλημένα, κτλ). Όποιος έχει επιχείρηση και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, δίνει ένα κατοστάρικο και είναι κύριος. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να πληρώνουν μεσάζοντες, IMHO.
rfc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μια χαρα νομιμο ειναι. Τη δυνατοτητα στη δινουν τα ιδια νομιμα windows κατα την εγκατασταση τους. Απλα δε το εχετε προσεξει πως γινεται.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γιατί απλά δεν είναι νόμιμο. Γύρω στα 120€ έχουν τα Windows, και αυτά για τα DSP (στην ουσία OEM για ιδιώτες), που δηλαδή κλειδώνουν με τη μητρική. Όλα τα άλλα είναι πατέντες (κλειδιά OEM, από τρίτες χώρες, από αποσυρμένα μηχανήματα, διπλοπουλημένα, κτλ). Όποιος έχει επιχείρηση και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, δίνει ένα κατοστάρικο και είναι κύριος. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να πληρώνουν μεσάζοντες, IMHO. Τι δεν είναι νόμιμο μωρέ; Άλλαξα ολόκληρο σύστημα μέχρι και διαφορετικό ssd, έβαλα τα windows, έβαλα το EMAIL που είχα από πριν, πήγα να τα κάνω activate απ τα settings, με ρώτησε αν θα τα χρησιμοποιώ πλέον σ αυτό το μηχάνημα, επέλεξα ναι και όλα καλά. Και το καλό είναι πως αυτή τη στιγμή τα έχω και στο παλιό μου σύστημα αλλά και στο καινούριο. Πηγαίντε εσείς να σκάτε 120ρια για καινούρια windows. Ναι αν γινεται παρακαλω βημα βημα πώς το κανουμε. Για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Τα χουμε γράψει Πείτε και σε εμάς πως γίνεται. Αν δεν είναι παράνομο γιατί δεν το λέτε; Διάβασε. 1
rfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το εχει γραψει ο usual ηδη 2 φορες και πιο πανω και πιο παραπανω. Αυτο δε γινεται οταν εχεις local account αλλα χρειαζεσαι λογαριασμο για να κανεις login. Aν κανεις μια φορα λογαριασμο, μετα καθαρισες για το υπολοιπο των εγκαταστασεων σου. Αυτο το κολπο παιζει και με "περιεργα" win 10.
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 [...] έβαλα τα windows, έβαλα το EMAIL που είχα από πριν, πήγα να τα κάνω activate απ τα settings, με ρώτησε αν θα τα χρησιμοποιώ πλέον σ αυτό το μηχάνημα, επέλεξα ναι και όλα καλά. [...] Αυτό φαντάζομαι, σε συνδυασμό με ότι έγραψες στο 2ο post, θα απενεργοποιήσει τα 10άρια από το παλιό σύστημα, έτσι;
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτό φαντάζομαι, σε συνδυασμό με ότι έγραψες στο 2ο post, θα απενεργοποιήσει τα 10άρια από το παλιό σύστημα, έτσι; Κοίτα, τώρα αυτή τη στιγμή είμαι πάλι με το παλιό μου σύστημα και είναι ακόμα ενεργοποιημένα. Δεν ξέρω τι φάση
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μια χαρά! Το παλιό είχε oem λειτουργικό (αγορασμένο με το μηχάνημα), retail (αγοράστηκαν τα windows μετά) ή uncle sam ("αγοράστηκαν" μετά );
rfc Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγω αυτο το εχω κανει ηδη καμια 10ρια φορες, με ενα λογαριασμο και με activation απο το θειο στο πρωτο pc που εφτιαξα το λογαριασμο. Και ολα ειναι ενεργοποιημενα αυτη τη στιγμη. Σε ολα εχω βαλει win 10 pro x64.
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγω αυτο το εχω κανει ηδη καμια 10ρια φορες, με ενα λογαριασμο και με activation απο το θειο στο πρωτο pc που εφτιαξα το λογαριασμο. Και ολα ειναι ενεργοποιημενα αυτη τη στιγμη. Σε ολα εχω βαλει win 10 pro x64. Άμα αφαιρέσεις το email από κάποιο και βάλεις άλλο άκυρο; Μένουν ενεργοποιημένα; Γιατί έχω σκοπό να δώσω το παλιό σύστημα στην αδερφή μου
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγω αυτο το εχω κανει ηδη καμια 10ρια φορες, με ενα λογαριασμο και με activation απο το θειο στο πρωτο pc που εφτιαξα το λογαριασμο. Και ολα ειναι ενεργοποιημενα αυτη τη στιγμη. Σε ολα εχω βαλει win 10 pro x64. Ά ρε, αθάνατη μικρομαλακή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα