MikeMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαιρετε. Μάλλον πάω για ολικη αναβάθμιση και πάντα ήμουν με σπασμένα (εδώ και 8 χρονια). Πιστεύετε πρέπει να παρω αγορασμένα για το καινουργιο για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο από τυχόν bugs στα καινούργια εξαρτήματα κτλ?Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2017 από MikeMenos
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Χαιρεται. Μάλλον πάω για ολικη αναβάθμιση και πάντα ήμουν με σπασμένα (εδώ και 8 χρονια). Πιστεύετε πρέπει να παρω αγορασμένα για το καινουργιο για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο από τυχόν bugs στα καινούργια εξαρτήματα κτλ? Σας ευχαριστώ πολύ. Άν έχεις windows 10 ενεργοποιημένα με email κτλ και θες να πάρεις καινούριο σύστημα, μην αγοράσεις windows, θα ενεργοποιηθούν μόλις βάλεις το email σου. Έκανα ολική αναβάθμιση και ενεργοποιήθηκαν κανονικά.
4saken Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 απο οταν αρχισα να δουλευω και να χω περισσοτερα χρηματα απο φοιτητης παντα αγοραζω τα windows, το μονο software που δεν μου στελνει ο θειος... 1
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δεν αγοράζω windows οταν θελώ να βάλω linux για βασικο λειτουργικό. Δεν αγοράζω windows οταν το μηχανάκι θα δουλευει πολύ σπάνια σε windows. Εκεί ρωτώ το μπάρμπα αν εχει κάτι καλο (*) Αντίθετα ΔΕΝ βάζω σπασμένα windows και ΔΕΝ βάζω σπασμένο antivirus αν το μηχανάκι θα δουλευτεί τουλάχιστον αρκετά σε windows (*) Το καλό σημαίνει οσο καλύτερος έλεγχος για ιους/κορες/malware στο dvd και κυρίως στο εργαλείο ξεκλειδώματος. Η συντριπτική πλειοψηφία των "εργαλείων ξεκλειδώματος" κουβαλάνε την άρτα και τα γιάννενα απο malware. 1
konstantin79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αν ειναι να βάλεις win 10 pro έχουν 6,5€ περίπου από τα κλειδάδικα. δεν αξίζει καν τον κόπο να το σκεφτεις για "θείο" κατα την γνώμη μου 5
MikeMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αν ειναι να βάλεις win 10 pro έχουν 6,5€ περίπου από τα κλειδάδικα. δεν αξίζει καν τον κόπο να το σκεφτεις για "θείο" κατα την γνώμη μου Ισχύουν κανονικά ως αυτά? Γιατί μου φαίνονται πολύ φθηνά για να είναι αληθινά χαχα. Άν έχεις windows 10 ενεργοποιημένα με email κτλ και θες να πάρεις καινούριο σύστημα, μην αγοράσεις windows, θα ενεργοποιηθούν μόλις βάλεις το email σου. Έκανα ολική αναβάθμιση και ενεργοποιήθηκαν κανονικά.Δεν έχω βάλει πουθενά mail,τα έχω σε στικακι που με το που τα κάνεις εγκατάσταση είναι ενεργοποιημένα χωρίς να κάνω τίποτα.
konstantin79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ισχύουν κανονικά ως αυτά? Γιατί μου φαίνονται πολύ φθηνά για να είναι αληθινά χαχα. Δεν έχω βάλει πουθενά mail,τα έχω σε στικακι που με το που τα κάνεις εγκατάσταση είναι ενεργοποιημένα χωρίς να κάνω τίποτα. ισχυουν κανονικότατα! εχω παρει ηδη 3 για το δικό μου και γνωστών χωρις κανενα θεμα. Σου δίνουν serial number για ενεργοποίηση και κατεβάζεις το iso απο την Microsoft με το media creation tool
AfterForever Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Που κάνει το κλειδί για τα Windows €6.5; Επίσης έχει σημασία που είναι ΟΕΜ και όχι retail ?? Για αγορά ως ιδιώτης δεν υποτίθεται ότι πρέπει να αγοράσουμε retail; Τυπικά έστω. EDIT: Βρήκα τις διαφορές. Για όποιον ενδιαφέρεται: We have two versions available – retail version that comes directly from Microsoft with all features unlocked and the OEM version which is the version provided by large PC manufacturers on devices they sell. The OEM is limited – it permanently binds to one PC on first activation, it does not come with Microsofts free phone support and you can’t use it to upgrade from Windows 7 or 8.1 – only fresh install. The retail version does not come with those 3 restrictions but other than this it’s exactly the same product.
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ισχύουν κανονικά ως αυτά? Γιατί μου φαίνονται πολύ φθηνά για να είναι αληθινά χαχα. Δεν έχω βάλει πουθενά mail,τα έχω σε στικακι που με το που τα κάνεις εγκατάσταση είναι ενεργοποιημένα χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν κατάλαβες. Τόσο καιρό που μπαίνεις στα windows έχεις βάλει το email σου για να κάνεις log in ; Ε αυτό το email είναι το "κλειδί" σου. Οπότε αν loggareis σε νέο σύστημα και πας να ενεργοποιήσεις τα windows θα σε ρωτήσει αν θα ειναι αυτή η "primary"συσκευή σου από δω και πέρα, θα επιλέξεις ναι και ότι άλλο σου βγάλει και θα είσαι έτοιμος. (Το έκανα πριν μια βδομάδα εγώ προσωπικά στο καινούριο pc) 1
trabakoulas Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν ειναι να βάλεις win 10 pro έχουν 6,5€ περίπου από τα κλειδάδικα. δεν αξίζει καν τον κόπο να το σκεφτεις για "θείο" κατα την γνώμη μου Να ρωτήσω κι εγώ, επειδή βοηθάω ένα φίλο να φτιάξει ένα σύστημα και πλησιάζουμε Βλέπω και στο ebay π.χ. κυκλοφορούν πολλά και σε πολύ χαμηλές τιμές Υπάρχουν κάποια αξιόπιστα site που προτιμάμε για αγορά κλειδιού ή να πάρω από ebay από κάποιον seller στην τύχη π.χ.; Ευχαριστώ!!
konstantin79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ από HRK και από το SCDKEY Που εχω αγορασει ολα μια χαρα. και το ebay είναι μια επιλογή! 1
MikeMenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Και πώς τα κατεβάζουμε ώστε μετά να βάλουμε το κλειδί? Εννοώ υπάρχει συγκεκριμένο 'επισημο' site για μη ενεργοποιημένα windows ώστε να μην υπάρξει θέμα με το κλειδί ?
aptosid Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Και πώς τα κατεβάζουμε ώστε μετά να βάλουμε το κλειδί? Εννοώ υπάρχει συγκεκριμένο 'επισημο' site για μη ενεργοποιημένα windows ώστε να μην υπάρξει θέμα με το κλειδί ? https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Create Windows 10 installation media 1
rfc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Στα windows 10 υπαρχει ενα κολπακι να βαλεις κανονικα windows χωρις κλειδι και να τα ενεργοποιησεις μετα, με κανονικη ενεργοποιηση και οχι με αυτο που σας παει στο μυαλο και να τα εχεις μια χαρα νομιμα. Αν δε το ξερετε ψαξτε το στο google. Ειχε παρει το ματι μου οτι καποιος το ειχε πει εδω περα....... ο usual νομιζω. 2
Zaytsev Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν έχεις ενεργοποιήσει με το email σου, ΟΕΜ έκδοση, δε μπορείς να τη μεταφέρεις σε άλλο σύστημα. Αν είναι full, τότε παίζει μια χαρά. Η τιμή των 6.5€, μπορεί να είναι και παραπάνω, είναι για ΟΕΜ εκδόσεις που παίζουν μια χαρά, αλλά δε χρήζουν αναβάθμισης, πέραν από τα βασικά, πχ μνήμη. Μπορείς να βρεις με 15-20€ κανονική έκδοση, που μεταφέρεται σε όποιο σύστημα θέλεις. Προσπάθησε να επιλέξεις από κλειδάδικο ή ebay κάποιον με καλές αξιολογήσεις κι όχι απλά τον φθηνότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα