Ekder Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Έχω μια Philips 200CW η οποία πριν λίγο καιρό (~3 μήνες) άρχισε να κάνει έναν πολύ ψιλό τσιριχτό ήχο από μέσα, αλλά το αγνόησα γιατί λειτουργούσε κανονικά. Εδώ και 2 εβδομάδες, ο ήχος αυτός έχει γίνει έντονος και όταν ενεργοποιώ την οθόνη, αυτή αναβοσβήνει (χάνοντας εντελώς τα λαμπάκια της , δηλαδή 0% τροφοδοσία και ο ήχος προσαρμόζεται ανάλογα με την κατάσταση της οθόνης: όταν είναι αναμμένο το led λειτουργίας ακούγεται, και όταν πάει να ανάψει το πάνελ, κλείνει όλη η τροφοδοσία της και σταματάει και ο ήχος) για κανα 5λεπτο και μετά ξεκινάει κανονικά και σταματάει ο ήχος. Σήμερα απλά αναβοσβήνει, δεν κατάφερε να ξεκινήσει όσο χρόνο κι εαν της έδωσα... Έχει ξανατύχει σε κανένα? Εαν ναι ή εαν κάποιος γνωρίζει, υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Οποιαδήποτε ιδέα και πρόταση ευπρόσδεκτη... ούτως ή άλλως εαν δεν φτιαχτεί θα καταλήξει στην ανακύκλωση. Απλά θέλω να εξαλείψω τις επιλογές μου πρώτα. ΥΓ: Ήδη την αποσυναρμολογώ να δω την τροφοδοσία της και εαν έχει τίποτα εμφανές ή εαν μπορέσω να εντοπίσω από πού προέρχεται ο ήχος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αντώνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα