insomniaK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Αναζήτησα και δε βρήκα κάτι σχετικό στο forum! Ψάχνω για μία S/B σε USB και όπως ήταν αναμενόμενο έψαξα στην Creative. Κοιτώντας τις απαιτήσεις της CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY 2 ΝΧ, αναφέρει πως απαιτεί 600mb για να εγκατασταθεί!!! Είναι δυνατόν; για να λειτουργήσει πρέπει να εγκαταστάθουν 600mb;;; Φορητό έχω, με 20Gb, βασικό σκληρό, πάνε καλά..;
SATELLITE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 den pane kala alla ti na kaneis? tespa exei kanenas empiria apo auti tin karta? aksizei ton kopo na tin agorasei kaneis, h na paro kalytera tin pci? (kapou tin brika ftina kai skeftome na tin paro)
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 insomniaK bale mono toys drivers. Ta 600MB pou grafoun einai gia ta programmata pou synodeuoun thn karta.
MaTrOx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 insomniaK bale mono toys drivers. Ta 600MB pou grafoun einai gia ta programmata pou synodeuoun thn karta. Σωστά! Και τις περισσότερες φορές άχρηστα προγράμματα με παρουσίαση της κάρτας, δυνατότητές της και αλλα παπατζηλίκια. Βάλε μόνο τους drivers και κανα mixer και δεν νομίζω να περάσεις τα 100MB.
SATELLITE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 kaneis pou na exei tin karta na mou pei tin gnomi tou?
Periklis120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 kaneis pou na exei tin karta na mou pei tin gnomi tou? Μέχρι στιγμής τα πράγματα με την συγκεκριμένη καρτούλα είναι ο.κ! Είναι αρκετα καλή για μένα. Πάντως εξαρτάται γιατί την θες...(Για τα παιχνίδια μου πάει άψογα). Αν την θες για σοβαρή δουλειά περίμενε την γνώμη και κάποιου άλλου και επίσης κοίτα και καμιά άλλη.
SATELLITE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 δεν παίζω παιχνίδια, κυρίως για μουσική την θέλω. και άκουσμα και επεξεργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.