heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φιλε μου σημερα βλεπω στο Media Markt εβγαλαν την LG 55UH770v στα 700 ευρω !!! Εαν δεν ειναι demo τηλεοραση ,η τιμη ειναι σουπερ. Την εχει η αδερφη μου στις 49". Η αληθεια ειναι οτι το μαυρο της δεν ειναι καθολου καλο αλλα εχει 120 HZ πανελ, αναγνωριζει φλασακια,δισκους αμεσως χωρις προβλημα σε υποτιτλους. Εχει καλο ηχο. Σε ταινιες δεν καταλαβαινεις καποιιο προβλημα με το μαυρο και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι το περισσοτερο προσφερουν τα VA πανελ απο τα IPS που ειναι αυτη. Εχω δει βιντεακι μουσικο της JLo στο youtube και επαθα πλακα με τη ζωντανια των χρωματων της. Το webOs ανταποκρινεται γρηγορα και εχει εξυπνο χειριστηριο. Παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν καθολου. Η αληθεια ειναι οτι μπηκα στο "τρυπακι" με οσα μου εγραψε ο heavyrain να ψαχνομαι πιο πολυ για panasonic αλλα σε 58" η τιμη για την 750 η' την 780 ειναι αρκετα και δεν μπορω να τα δωσω. Να πεσω στις 50" θα ηταν η πιο λογικη λυση αλλα ελα που θελω " και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο". Η Samsung 6400 που μου προτεινε ενα παλικαρι δεν εχει αναλογικο audio out που το θελω οποσδηποτε οποτε δεν ασχολουμαι καν με αυτη. Αστα φιλε , μυλος η υποθεση. τα χρωματα που ειδες στο εν λογω βιντεο δεν ειναι τπτ παραπανω απο τα χρωματα που μπορει να απεικονισει η συσκευη απο την οποια ειδες το βιντεο, δεν πα να βλεπεις βιντεακι απο τη Α1 της sony δεν προκειται να δεις τα πραγΜατικα της χρωματα, φωτεινοτητα, αναλυση κτλ γιατι σε περιοριζουν οι δυνατοτητες αναπαραγωγης αυτων της συσκευης σου. Νομιζω ειναι κοινη λογικη αυτο! Ειπαμε ολες εχουν τα συν και τα πλην τους, οι Lg χανουν σε εικονα λογω πανελ. Κερδιζουν ομως πχ σε smart δυνατητητες μακραν, οπως και design. Ναι μην πας στη ku6400 αν εχεις υπομονη, περιμενε οπως σου πα καμια προσφορα ξεστοκαρισματος. Οι ks7000 που βλεπω στα 1000 στο κωτσοβολο ολες ειναι εκθεσιακες (συμφωνα με το site). Χμμ κι εγώ στην ίδια φάση είμαι θέλω 55άρα, με αγορά από mediamarkt λόγω του ότι υπάρχιε πιστωτικό εκεί. Με ταβάνι τα 1.000 (αν βρούμε με λιγότερα, ακόμα καλύτερα), ποια θα προτείνατε ? Η λειτουργία της θα είναι για ταινίες (κυρίως kodi) και ps4. Θα ήθελα να έχει και 3d (έχω κάτι γυαλιά samsung, τα οποία έπαιζαν και με την πανασόνικ μου και ελπίζω να παίζουν και με όποια πάρω αν είναι 3d). Το smart δε με απασχολεί. Θα μου άρεσε να είναι κυρτή όμως Έλεγα να χτυπήσω την LG 55EG910V.. Ειναι καλη φαση, θα δεις χαοτικη διαφορα απ οποιαδηποτε τηλεοραση κατω του 1000αρικου , αλλα οπως εχω πει και σε αλλο θεμα, ειναι "πολυ" παλια με "απαρχαιωμενες" δυνατοτητες για να δωσεις τοσα πολλα στα μεσα του 2017 για Fhd τηλεοραση, επισης δεν κανουν για videogames και monitors οι Oled (ακομα). Για kodi ειτε πας σε sony ειτε καποια αλλη με ενα android tvbox
ion70 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 τα χρωματα που ειδες στο εν λογω βιντεο δεν ειναι τπτ παραπανω απο τα χρωματα που μπορει να απεικονισει η συσκευη απο την οποια ειδες το βιντεο, δεν πα να βλεπεις βιντεακι απο τη Α1 της sony δεν προκειται να δεις τα πραγΜατικα της χρωματα, φωτεινοτητα, αναλυση κτλ γιατι σε περιοριζουν οι δυνατοτητες αναπαραγωγης αυτων της συσκευης σου. Νομιζω ειναι κοινη λογικη αυτο! Ειπαμε ολες εχουν τα συν και τα πλην τους, οι Lg χανουν σε εικονα λογω πανελ. Κερδιζουν ομως πχ σε smart δυνατητητες μακραν, οπως και design. Ναι μην πας στη ku6400 αν εχεις υπομονη, περιμενε οπως σου πα καμια προσφορα ξεστοκαρισματος. Οι ks7000 που βλεπω στα 1000 στο κωτσοβολο ολες ειναι εκθεσιακες (συμφωνα με το site). Ειναι καλη φαση, θα δεις χαοτικη διαφορα απ οποιαδηποτε τηλεοραση κατω του 1000αρικου , αλλα οπως εχω πει και σε αλλο θεμα, ειναι "πολυ" παλια με "απαρχαιωμενες" δυνατοτητες για να δωσεις τοσα πολλα στα μεσα του 2017 για Fhd τηλεοραση, επισης δεν κανουν για videogames και monitors οι Oled (ακομα). Για kodi ειτε πας σε sony ειτε καποια αλλη με ενα android tvbox τα χρωματα που ειδες στο εν λογω βιντεο δεν ειναι τπτ παραπανω απο τα χρωματα που μπορει να απεικονισει η συσκευη απο την οποια ειδες το βιντεο, δεν πα να βλεπεις βιντεακι απο τη Α1 της sony δεν προκειται να δεις τα πραγΜατικα της χρωματα, φωτεινοτητα, αναλυση κτλ γιατι σε περιοριζουν οι δυνατοτητες αναπαραγωγης αυτων της συσκευης σου. Νομιζω ειναι κοινη λογικη αυτο! Ειπαμε ολες εχουν τα συν και τα πλην τους, οι Lg χανουν σε εικονα λογω πανελ. Κερδιζουν ομως πχ σε smart δυνατητητες μακραν, οπως και design. Ναι μην πας στη ku6400 αν εχεις υπομονη, περιμενε οπως σου πα καμια προσφορα ξεστοκαρισματος. Οι ks7000 που βλεπω στα 1000 στο κωτσοβολο ολες ειναι εκθεσιακες (συμφωνα με το site). Ειναι καλη φαση, θα δεις χαοτικη διαφορα απ οποιαδηποτε τηλεοραση κατω του 1000αρικου , αλλα οπως εχω πει και σε αλλο θεμα, ειναι "πολυ" παλια με "απαρχαιωμενες" δυνατοτητες για να δωσεις τοσα πολλα στα μεσα του 2017 για Fhd τηλεοραση, επισης δεν κανουν για videogames και monitors οι Oled (ακομα). Για kodi ειτε πας σε sony ειτε καποια αλλη με ενα android tvbox Α ρε heavyrain μου καταρρακωσες το ηθικο (πλακα κανω) . Σε εκθεσιακη δεν παω οποια και να δινουν. Τις εχουν ξεσκισει στο παιξιμο. Θελω να δω τι reviews θα κανουν για τις panasonic ΕΧ 750 .
Rebel21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φιλε μου σημερα βλεπω στο Media Markt εβγαλαν την LG 55UH770v στα 700 ευρω !!! Εαν δεν ειναι demo τηλεοραση ,η τιμη ειναι σουπερ. Την εχει η αδερφη μου στις 49". Η αληθεια ειναι οτι το μαυρο της δεν ειναι καθολου καλο αλλα εχει 120 HZ πανελ, αναγνωριζει φλασακια,δισκους αμεσως χωρις προβλημα σε υποτιτλους. Εχει καλο ηχο. Σε ταινιες δεν καταλαβαινεις καποιιο προβλημα με το μαυρο και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι το περισσοτερο προσφερουν τα VA πανελ απο τα IPS που ειναι αυτη. Εχω δει βιντεακι μουσικο της JLo στο youtube και επαθα πλακα με τη ζωντανια των χρωματων της. Το webOs ανταποκρινεται γρηγορα και εχει εξυπνο χειριστηριο. Παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν καθολου. Η αληθεια ειναι οτι μπηκα στο "τρυπακι" με οσα μου εγραψε ο heavyrain να ψαχνομαι πιο πολυ για panasonic αλλα σε 58" η τιμη για την 750 η' την 780 ειναι αρκετα και δεν μπορω να τα δωσω. Να πεσω στις 50" θα ηταν η πιο λογικη λυση αλλα ελα που θελω " και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο". Η Samsung 6400 που μου προτεινε ενα παλικαρι δεν εχει αναλογικο audio out που το θελω οποσδηποτε οποτε δεν ασχολουμαι καν με αυτη. Αστα φιλε , μυλος η υποθεση. Δεν βλέπω καμία προσφορά στην LG,μετά βίας αξίζουν και τόσα οι τηλεοράσεις led της LG .επίσης το ips πάνελ είναι ένα μόνο απο τα μειονέκτηματα της lg. Αξιόλογες τηλεοράσεις με ips έχει βγάλει και η Sony κατά καιρούς.Η διαφορά είναι ότι η lg είναι δευτεροκλασατη σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς σε σχέση με τους 3 άλλους μεγάλους της αγοράς.
heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 χαχα Απλα τα γραφω γιατι πολυς κοσμος δεν το ξερει η δεν μπορει να το σκεφτει αυτο, δεν ειναι κακο!! Εννοειται ΔΕΝ παιρνεις τηλεοραση η κινητο εκθεσιακα ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ!!!
ion70 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν βλέπω καμία προσφορά στην LG,μετά βίας αξίζουν και τόσα οι τηλεοράσεις led της LG .επίσης το ips πάνελ είναι ένα μόνο απο τα μειονέκτηματα της lg. Αξιόλογες τηλεοράσεις με ips έχει βγάλει και η Sony κατά καιρούς.Η διαφορά είναι ότι η lg είναι δευτεροκλασατη σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς σε σχέση με τους 3 άλλους μεγάλους της αγοράς. Τι να σου πω. Εγω οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι με τα σχολια και τις γνωμες. Χθες ελεγε ενας αλλος στην Αγγλια οτι πηρε τη Sony xe 9305 η' 930 ( δεν θυμαμαι ακριβως) και δεν του αναψε ΠΟΤΕ !! Dead on arrival εγραφε επι λεξη ο ανθρωπος. Φανταζεσαι να περιμενεις νεα τηλεοραση ,να σου ερθει και εκει που πας περιχαρης να την ανοιξεις να φας τετοιο χουνερι ? Στα καγκελα θα ημουνα και θα χοροπηδαγα σα μπαμπουινος απο τα νευρα μου. Ειναι μη σου τυχει το "λαχειο".
Rebel21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τι να σου πω. Εγω οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι με τα σχολια και τις γνωμες. Χθες ελεγε ενας αλλος στην Αγγλια οτι πηρε τη Sony xe 9305 η' 930 ( δεν θυμαμαι ακριβως) και δεν του αναψε ΠΟΤΕ !! Dead on arrival εγραφε επι λεξη ο ανθρωπος. Φανταζεσαι να περιμενεις νεα τηλεοραση ,να σου ερθει και εκει που πας περιχαρης να την ανοιξεις να φας τετοιο χουνερι ? Στα καγκελα θα ημουνα και θα χοροπηδαγα σα μπαμπουινος απο τα νευρα μου. Ειναι μη σου τυχει το "λαχειο". Αυτό που λες δεν έχει σχέση,εδώ μιλάμε με απόλυτα δεδομένα και υποθέτουμε ότι τα πάνελ είναι άψογα και λειτουργικά.Οταν προτείνει κάποιος πχ την ks8000 δεν υπολογίζει την πιθανότητα το Panel της να έχει clouding/banding η ακόμα χειρότερα να είναι χαλασμένη το ίδιο ισχύει και με την sony/lg/Panasonic.
ion70 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αυτό που λες δεν έχει σχέση,εδώ μιλάμε με απόλυτα δεδομένα και υποθέτουμε ότι τα πάνελ είναι άψογα και λειτουργικά.Οταν προτείνει κάποιος πχ την ks8000 δεν υπολογίζει την πιθανότητα το Panel της να έχει clouding/banding η ακόμα χειρότερα να είναι χαλασμένη το ίδιο ισχύει και με την sony/lg/Panasonic. Σαφεστατα αλλα η ουσια παραμενει. Πολλα μοντελα, ακομα περισσοτερες γνωμες που διιστανται και αντε βγαλε ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα