Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Σαν καινουργιος στο forum θα δεχομουν ευχαριστως γνωμες και αποψεις για αγορα τηλεορασης στις 55" με 4Κ αναλυση και 120Hz. H χρηση θα ειναι αυστηρα για προβολη ταινιων και καναλια. Ο προυπολογισμος μου ειναι γυρω στα 1000 ευρω και το μπερδεμα μου εχει να κανει για το εαν να αγορασω τωρα καποιο μοντελο του 2016 οπως μια PANASONIC TX58DXM 710Ε που μου προτεινε ενας πωλητης στα Media markt η' να περιμενω μεχρι καλοκαιρι η' Νοεμβριο που θα αρχισουν να πεφτουν οι τιμες για τα μοντελα του 2017. Ειχα βαλει στο ματι την LG 55UH770V αλλα διστασα να προχωρησω σε αγορα. Εαν καποιος εχει αποψη για τα μοντελα των PANASONIC θα το εκτιμουσα πολυ. Ειδικα οι νεες σειρες οπως οι ΕΧ 700 η' ΕΧ 750 με ενδιαφερουν σαν τηλεορασεις. Οι καλες Samsung ειναι στο θεο και οι OLED της LG ειναι απλα ονειρο. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Κατω απο την 750σειρα ειναι 50hz.

Για ταινιες ξεχνας lg λογω ips. Πηγαινε για ιντσες αν δεν μπορεις να δωσεις πανω απο 1000 και στην panasonic.

Δες και την οικονομικοτερη ku6400.

Δημοσ.

Επειδη εχω δει οτι γνωριζεις αρκετα απο αλλα ποσταρισματα για την PANASONIC τι αποψη εχεις ? Και για τα 50 Hertz αναφερεσαι στις σειρες DX 600 και DX 700 η' οι αντιστοιχες ΕΧ για το 2017 η' περιλαμβανεις και την 750 ? Επισης στη KU 6400 η' να κοιταξω την αντιστοιχη του 2017 ,λογικα την MU 6400 ?

Δημοσ.

Δεν εχουν βγει reviews ακομα για τις φετινες, ποσο μαλλον για panasonic.  Και για του 2017 τις πανασονικ μιλαω. Προσωπικα θα τις προτιμουσα απο μιας αντιστοιχης κατηγοριας samsung λογω καλυτερων upscaler και ποιοτητας κατασκευης.

Θελω να πιστευω φετος οτι θα ειναι η χρονια της sony και στα entry level μοντελα, λαμβανοντας υποψιν την μεσαια και τοπ κατηγορια που ειναι καλυτερες απο τις αντιστοιχες samsung συμφωνα με τα μεχρι τωρα review.

Ισως θα ταν καλυτερα να περιμενεις. Επαιζε η ks7000/7500 στα 1000€ πριν λιγο καιρο.

Δημοσ.

Μαλλον θα περιμενω. Η KS 7000 ηταν μια απ'αυτες που εψαξα αλλα εχω προβλημα στο επιπλο με τα ποδαρακια που ειναι στην ακρη.Θελω τηλεοραση που να εχει ποδια η' βαση στο κεντρο της. Οσο για τις Sony αν και ξερω οτι εβγαζε και βγαζει ποιοτικα προιοντα για καποιο περιεργο λογο δεν την ειχα ποτε σε εκτιμηση. Και σε design σε σχεση με ανταγωνισμο χωλαινει δραματικα. Για entry level αναφερεσαι στην 850 η' παρακατω ? 

Δημοσ.

850 αν εννοεις σε sony ειναι mid range. Απλα οι sony ηταν παντα πιο ακριβες απο τον ανταγωνισμο και δεν προσφερουν το vfm των samsung/lg. Καποια μοντελα καπου χανουν καποια καπου κερδιζουν, σε ολες τις εταιριες, παντου ετσι παει. Το design ειναι υποκειμεννικο ως ενα σημειο αλλα μονο ασχημες δεν τις λες, ακομα και τις φθηνες σειρες, που ειναι οι μονες με va- και backlight οχι edge.

Δημοσ.

Eπειδη δεν ειμαι και γνωστης, backlight αντιλαμβανομαι κατι σαν οπισθιος φωτισμος που ειχε εισαγει πριν χρονια η Philips ? Και edge ειναι φωτισμος στο πλαι ? Ποια ειναι καλυτερη και γιατι ? Θα αρχισω να ψαχνω και τις Sony αλλα με το δικο μου βαλαντιο δυσκολα θα μπορεσω να παρω κατι πραγματικα αξιολογο εκτος εαν ανεβασω τον προυπολογισμο. Συγνωμη που σε επρηξα αλλα ηταν ευκαιρια να μαθω μερικα πραγματα απο καποιον καταρτισμενο εαν επιτρεπεται η εκφραση.

Δημοσ.

αυτο της philips που ειναι ειναι το ambilight, που φωτιζει τον χωρο πισω απο την tv. Εγω αναφερομαι στο τροπο φωτισμου το πανελ. Δες το pinned που χω στην ενοτητα και διαβασε τι ειναι το καθενα.

Οπως σου πα απλα περιμενε καμια προσφορα. Συνεχεια βγαζουν. Σ αυτα τα λεφτα samsung ειναι μονοδρομος για να παρεις καλη συσκευη.

Δημοσ.

Οι καλύτερες επιλογές είναι οι sony 9305 και sammy ks8000 απλά πρέπει να περιμένεις κάποια τελική προσφορά σε ξεστοκαρισμα του 2016 αλλιώς κοίτα για κάποιο τελευταίο κομμάτι ks7000 στα 1000 ευρώ μπάτζετ.αν θες μοντέλο 17 αναγκαστικά θα πας σε δευτεροκλασατες σειρές αντίστοιχες της ku6xxx . Οι Panasonic είναι αρκετά καλές ειδικά η φετινη ex780 και τα μεγαλύτερα μοντέλα αλλά και εξίσου ακριβές.Οι καλύτερες επιλογές είναι sony/Samsung (ανάλογα την χρονιά) και τρίτη η Panasonic μιλώντας πάντα για mid/high μοντέλα. Οι Lg led δεν αξίζουν καν να συγκρίνονται με τις άλλες 3 κατά την άποψή μου.

Δημοσ.

Φιλε μου οταν ξεκινησα να ψαχνω για τηλεοραση η πρωτη που ειδα και μου αρεσε υπερβολικα ηταν η Samsung ΚS 8000 αλλα ηταν και ακριβη για μενα και εχει ποδαρακια στις ακρες οποτε εχω και προβλημα με το επιπλο που δεν ειναι μεγαλο. Απ'οτι βλεπω θα αναμενω.

Δημοσ.

Χμμ κι εγώ στην ίδια φάση είμαι θέλω 55άρα, με αγορά από mediamarkt λόγω του ότι υπάρχιε πιστωτικό εκεί. Με ταβάνι τα 1.000 (αν βρούμε με λιγότερα, ακόμα καλύτερα), ποια θα προτείνατε ? Η λειτουργία της θα είναι για ταινίες (κυρίως kodi) και ps4. Θα ήθελα να έχει και 3d (έχω κάτι γυαλιά samsung, τα οποία έπαιζαν και με την πανασόνικ μου και ελπίζω να παίζουν και με όποια πάρω αν είναι 3d). Το smart δε με απασχολεί. Θα μου άρεσε να είναι κυρτή όμως :)

Έλεγα να χτυπήσω την LG 55EG910V..

Δημοσ.

Φιλε μου σημερα βλεπω στο Media Markt εβγαλαν την LG 55UH770v στα 700 ευρω !!! Εαν δεν ειναι demo τηλεοραση ,η τιμη ειναι σουπερ. Την εχει η αδερφη μου στις 49". Η αληθεια ειναι οτι το μαυρο της δεν ειναι καθολου καλο αλλα εχει 120 HZ πανελ, αναγνωριζει φλασακια,δισκους αμεσως χωρις προβλημα σε υποτιτλους. Εχει καλο ηχο. Σε ταινιες δεν καταλαβαινεις καποιιο προβλημα με το μαυρο και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι το περισσοτερο προσφερουν τα VA πανελ απο τα IPS που ειναι αυτη. Εχω δει βιντεακι μουσικο της JLo στο youtube και επαθα πλακα με τη ζωντανια των χρωματων της. Το webOs ανταποκρινεται γρηγορα και εχει εξυπνο χειριστηριο. Παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν καθολου. Η αληθεια ειναι οτι μπηκα στο "τρυπακι" με οσα μου εγραψε ο heavyrain να ψαχνομαι πιο πολυ για panasonic  αλλα σε 58" η τιμη για την 750 η' την 780 ειναι αρκετα και δεν μπορω να τα δωσω. Να πεσω στις 50" θα ηταν η πιο λογικη λυση αλλα ελα που θελω " και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο". Η Samsung 6400 που μου προτεινε ενα παλικαρι δεν εχει αναλογικο audio out που το θελω οποσδηποτε οποτε δεν ασχολουμαι καν με αυτη. Αστα φιλε , μυλος η υποθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...