Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Plextor 40/12/40TA

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα plextor 40/12/40TA το οποίο μου έκαιγε cd.Τις προάλλες το έστειλα πίσω και μου στείλανε καινούργιο.Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και παρατήρησα ότι το φωτάκι αναβόσβηνε συνέχεια λες και διάβαζε cd χωρίς όμως να έχω βάλει εγώ cd.Συνέχεια αναβοσβήνει και όταν βάζω cd να το διαβάσει δεν το αναγνωρίζει.Ξέρει κανένας που μπορεί να έγκειται το πρόβλημα;

Δημοσ.

loipon to sigkekrimeno antigrafiko to agorasame tria paidia mazi persi(sxedon tautoxrona).Prin kana dio mines se mena ekane ta problimata pou les me to fotaki kai mou ekaige ta cd se taxitites 40-32 kathos kai kathisterousan poli ta winxp na arxisoun.Ta idia problimata arxisan sta ipoloipa pedia meta apo kana mina...Ta steilame kai ta tria paketo stin plextor me e3oda dika tous kai mas steilane piso kainourgia.Apo customer support ola kirile.apo oti fainete ekeini i partida itan ellatomatiki!

Δημοσ.

Όλο προβλήματα αυτά τα Plextor! Κι εγώ είχα 2-3 μοντέλα τους, τα περισσότερα τα έφτυσαν και το γενικό πρόβλημα που έχω δεί και απο γνωστούς μου που είχαν Plextor, οτι το πορτάκι μετά απο κάποια χρήση, κολλάει και δεν κλείνει καλά... 2 απο αυτά το έπαθαν και ακόμη ένα πρόβλημα που μου έτυχε δύο φορες είναι το κουμπάκι που ανοίγει το cd να σπάσει..

Δεν ξέρω αν είμαι γκαντέμης αλλά δεν έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος απο την Plextor..

Anyway./

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...