thephotoshoped Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή tablet 10" το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για συγγραφή εργασιών, παρουσιάσεων κλπ. Σαφώς και browsing αλλά και youtube - ταινίες. Το budget κυμαίνεται στα 200-250 ευρώ. Η χρήση του θα γίνει με πληκτροόγιο το οποίο φαντάζομαι θα μπορώ να συνδέσω εξωτερικά. Τι θα προτείνατε με βάση τα παραπάνω; Να προτιμήσω εξωτερικό ή Ελλάδα; Μένω Θεσ/νικη και παρατηρώ τα κρούσματα του τελωνείου. π.χ. βλέπω το συγκεκριμένω CHUWI Hibook pro με στοκ στην Ισπανία http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_361966.html . Δε θα έχω πρόβλημα με τελωνείο, σωστά; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2017 από thephotoshoped Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Να προτιμήσεις να είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη. Το GearBest είναι αξιόλογο. Υπολόγισε 15 μέρες . "The keyboard in the picture is not included" που σημαίνει ότι πέρνει ,αλλά θα το πληρώσεις ξεχωριστά Επεξ/σία 25 Απριλίου 2017 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uriaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 πηρα το συγκεκριμενο πριν μια βδομαδα (και μαλιστα την εκδοση με επεξεργαστη Ζ8350), και μου εβγαλε προβλημα στην οθονη, λογω κακης μονωσης της κεραιας wifi, κατι που εχει συμβει και σε αρκετους ακομη στα fora... αν και δε συμβαινει σε ολους, θα σε συμβουλευα να προτιμησεις καποιο μοντελο που να εχεις δει/δοκιμασει live απο γνωστο/φιλο, για να αποφυγεις κατασκευαστικα λαθη οπως το δικο μου (2η φορα που εχω θεματα με Chuwi). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phisakel Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 iPad na sai sigouros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τι έκανες τελικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uriaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Τι έκανες τελικά ? το εστειλα πισω και περιμενω να το λαβουν και να επιβεβαιωσουν το προβλημα. αν το επιβεβαιωσουν, θα μου δωσουν τα λεφτα πισω. Οπως ειπε κι ο phisakel, iPad να σαι σιγουρος... Εγω, τουλαχιστον, iPad θα παρω. Κοστιζει αρκετα παραπανω χρηματα, αλλα απο τα 3 iPad που ειχα τα τελευταια χρονια, κανενα δεν εβγαλε προβλημα.. Επισης, σε περιπτωση που οντως υπαρξει θεμα, η εγγυηση ειναι πολυ απλουστερη υποθεση απο αυτο που χρειαστηκε να κανω εγω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα