Προς το περιεχόμενο

NZXT Kraken X62 + ASRock Z97 Pro4 + Corsair Vengeance Pro

Γιώργος Κάππα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα,

Θέλω να τοποθετήσω την NZXT Kraken X62 στο build μου που αποτελείται από την MoBo ASRock Z97 Pro4 και 4 Corsair Vengeance Pro. Το πρόβλημα μου είναι οτι καί τά 4 slot της MoBo είναι κατειλημμένα από τα dimm της RAM (που έχει 44mm ύψος σύμφωνα με το web) ενώ η x62 έχει ram clearance 35mm.

Από όσο είδα από εικόνες της υδρόψυξης στο web, ΑΝ δε χωράει θα είναι επειδή τα πλαϊνά ρακόρ των σωληνώσεων της αντλίας θα είναι πολύ κοντά στα RAM slot... οπότε το ερώτημα μου είναι αν κάποιος από εσάς γνωρίζει πόσο επιπλέον εξέχουν τα ρακόρ από τα 80mmx80mm της αντλίας.

Ειδάλλως θα κοιτάξω για custom water loop (που όμως θα ανεβάσει κάμποσο το κόστος)

Οι υπόλοιπες εναλλακτικές, σε περίπτωση που "βρίσκουν" επάνω στις RAM, είναι είτε η περιστροφή της κεφαλής (που δεν με ενθουσιάζει λόγω στραβού logo), είτε η αλλαγή των 4x4gb RAM με 2x8gb (επίσης χοντρή διαδικασία πώλησης/αγοράς νέων)

Πακέτο λοιπόν, τα φώτα σας παρακαλώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες τόσο πολύ την συγκεκριμένη, νομίζω κ κάθετα να μπει το Logo δεν θα είναι άσχημο... 

Επίσης εδώ https://pcpartpicker.com/builds/by_part/bqBrxr βλέπω ότι την έχουν ίσια και με 4 ram modules. Έισαι σίγουρος ότι δεν χωράει?

Αν θες τόσο πολύ την συγκεκριμένη, νομίζω κ κάθετα να μπει το Logo δεν θα είναι άσχημο...

Επίσης εδώ https://pcpartpicker.com/builds/by_part/bqBrxr βλέπω ότι την έχουν ίσια και με 4 ram modules. Έισαι σίγουρος ότι δεν χωράει?

Σίγουρος δεν είμαι, γι'αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς διαστάσεις των ρακόρ. Ειδικά στις φωτό φαίνονται να βγαίνουν πολύ εκτός των βασικών mounting brackets.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Επανέρχομαι στο θέμα μιας και τσίμπησα τελικά την Kraken x52 (240mm, λίγο μικρότερο ψυγείο έναντι της x62) και παραθέτω την εμπειρία μου:

Τα ρακόρ τελικά ακουμπάνε στο πρώτο slot της RAM και την σπρώχνουν ελάααααχιστα στο ψηλότερο σημείο του heatsink της. Δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό (δεν δείχνει να της κάνει κανά σοβαρό bending, κανά mm) οπότε θα την κρατήσω ως έχει.

ΥΓ:Σε Linux το config της συγκεκριμένης είναι πόνος ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...