Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Απο χθές ανοίγω το pc της υπογραφής και χωρίς να ανοίξω τίποτα 99 βαθμούς σταθερά. Ανοιξα το κουτί καθάρισμα, καινούργια πάστα η υδρόψυξη δουλεύει κανονικά, έβαλα και έβγαλα την ψύχτρα 2-3 φορές μήπως και δέν πατάει καλά αλλά ακριβώς το ίδιο και θέλω να ρωτήσω μήπως πολύ απλά ήρθε η ώρα του επεξεργαστή?

Δημοσ.

οι επεξεργαστες πολυ δυσκολα καιγονται εως αδυνατον, με κανένα βραχυκύκλωμα άλλα και πάλι δεν,  δες λιγο τωρα  μηπως η ψυκτρα δεν εκατσε καλα, βαλε και την παστουλα με λιγο προσοχη, μηπως εβαλες παρα πολυ;   ειναι ο επεξεργαστης της υπογραφης σου;  επισης τσεκαρε στο bios αν η ψυκτρα παιρνει κανονικα στροφες, μηπως χαλασε και αυτη

Δημοσ.

οι επεξεργαστες πολυ δυσκολα καιγονται εως αδυνατον, με κανένα βραχυκύκλωμα άλλα και πάλι δεν,  δες λιγο τωρα  μηπως η ψυκτρα δεν εκατσε καλα, βαλε και την παστουλα με λιγο προσοχη, μηπως εβαλες παρα πολυ;   ειναι ο επεξεργαστης της υπογραφης σου;  επισης τσεκαρε στο bios αν η ψυκτρα παιρνει κανονικα στροφες, μηπως χαλασε και αυτη

Ναί ο επεξεργαστής είναι της υπογραφής μου. Κανονικότατα λειτουργεί ο ανεμιστήρας και την ψυχτρα την έβαλα και την έβγαλα 3 φορές. Αυτό που λές για την πάστα και παραπάνω να έβαζα δέν θα έπρεπε να ρίξει έστω και λίγο την θερμοκρασία?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Απο χθές ανοίγω το pc της υπογραφής και χωρίς να ανοίξω τίποτα 99 βαθμούς σταθερά. Ανοιξα το κουτί καθάρισμα, καινούργια πάστα η υδρόψυξη δουλεύει κανονικά, έβαλα και έβγαλα την ψύχτρα 2-3 φορές μήπως και δέν πατάει καλά αλλά ακριβώς το ίδιο και θέλω να ρωτήσω μήπως πολύ απλά ήρθε η ώρα του επεξεργαστή?

Δοκίμασε ένα boot με την μαμα ψύχρα αν την έχεις , παίζει νάνε πεθαμένη αντλία.

• Like 2
Δημοσ.

η υδρόψυξη δουλεύει κανονικά

Πόσων ετών η υδρόψυξη ;

Πιο πιθανό να πέθανε ήδη η υδρόψυξη. 

Ο i5 750 είναι αθάνατος !

Δημοσ.

Πόσων ετών η υδρόψυξη ;

Πιο πιθανό να πέθανε ήδη η υδρόψυξη. 

Ο i5 750 είναι αθάνατος !

Ισχύει. 2 ετών ειναι η υδρόψυξη αλλά απ'οτι βλέπεις δέν είναι καμία πολύ καλή οπότε και ίσως και να τα έφτυσε. Απλά ο ανεμιστήρας λειτουργεί τα σωληνάκια όταν τα έπιανα ένιωθα την ροή του νερού αλλά θα δοκιμάσω και με την μαμά ψύχτρα όπως πρότεινε ο intellside και η νεκροψία θα δείξει

Δημοσ.

αυτη η μοδα με τις υδροψυξεις μονο και μονο για μοστρα στα μηχανηματα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη....Δεν αντιλεγω ωραια φαινονται αλλα διαβαζω ωρες ωρες για πιθανες βλαβες που ο κοσμος δεν μπορει να διευκρινησει τι φταιει και απογοητευομαι....

Δημοσ.

αυτη η μοδα με τις υδροψυξεις μονο και μονο για μοστρα στα μηχανηματα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη....Δεν αντιλεγω ωραια φαινονται αλλα διαβαζω ωρες ωρες για πιθανες βλαβες που ο κοσμος δεν μπορει να διευκρινησει τι φταιει και απογοητευομαι....

Βασικά ξέρεις τι γίνεται? Εμένα μου φάνηκε πολύ πιο εύκολη η τοποθέτηση.

Δημοσ.

Ε τι δεν μπορεί να διευκρινίσει, 3 πράματα είναι, γυρίζει ο ανεμιστήρας στο ψυγείο? Έβαλες σωστά θερμοαγώγιμη πάστα και κάνει καλή επαφή? Εάν ναι και εξακολουθεί να ανεβάζει θερμοκρασία τότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν είτε χάλασε η αντλία είτε έχεις διαρροή και άδειασε το κύκλωμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ε τι δεν μπορεί να διευκρινίσει, 3 πράματα είναι, γυρίζει ο ανεμιστήρας στο ψυγείο? Έβαλες σωστά θερμοαγώγιμη πάστα και κάνει καλή επαφή? Εάν ναι και εξακολουθεί να ανεβάζει θερμοκρασία τότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν είτε χάλασε η αντλία είτε έχεις διαρροή και άδειασε το κύκλωμα.

Ναι ισχύει απλά επειδή έγινε πολύ απότομα φοβήθηκα μήπως απλά πεθαίνει ο επεξεργαστής. Διαρροή δέν νομίζω γιατί όταν πιάνω τα σωληνάκια νιώθω ότι τρέχει κανονικά το νερό. Εντάξει αφού δέν έχει θέμα ο επεξεργαστής θα κάτσω όταν θα έχω χρόνο με την ησυχία μου και θα βρώ τι φταίει άν και το κόβω να φταίει η αντλία γιατί όπως είπα την έβαλα και την έβγαλα 3 φορές πόσο λάθος πια? ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές όλων

Δημοσ.

O συγκεκριμενος επεξεργαστης δεν υπαρχει περιπτωση να σου πεθανει, οχι τουλαχιστον απο θερμοκρασιες ακομη κι 100C,
αλλα αν ακολουθως "βραζουν" -εξαιτιας αυτου- και αλλα parts τριγυρω (μητρικη κλπ), τοτε μπορει να εχουν θεματα εκεινα! :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...