Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αντικαταστήσω την σπασμένη οθόνη του κινητού μου,S7 edge.

Σε ποιο κατάστημα μου προτεινετε;Έχω ακούσει διαφορά όποτε καλό θα ήταν να χω μια γενικότερη ενημέρωση.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Σε ποιο κατάστημα μου προτεινετε;Έχω ακούσει διαφορά όποτε καλό θα ήταν να χω μια γενικότερη ενημέρωση.

Ευχαριστώ

Καλύτερα σε επίσημο αντιπρόσωπο, smartech στην Αθήνα (280 ευρώ), αλλά πλέον έχει πιστοποίηση και ο Γερμανός (πιο εύκολη πρόσβαση, στα 300 ευρώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ

πουλά το σπασμένο edge (άνετα θα φεύγει 180-200€) βάλε άλλα τόσα και πάρε καινούριο ή κάτι άλλο

Δημοσ.

Μα καλά κόστους μισού τηλεφώνου για μια αντικατάσταση;

Σιγά την δύσκολη διαδικασία που θέλουν και μισό βασικό μισθό...

Anyway, η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο ziaba. Άνετα θα βρεις καποιον.

• Moderators
Δημοσ.

Μα καλά κόστους μισού τηλεφώνου για μια αντικατάσταση;

Σιγά την δύσκολη διαδικασία που θέλουν και μισό βασικό μισθό...

Anyway, η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο ziaba. Άνετα θα βρεις καποιον.

Δυστυχώς οι edge οθόνες έχουν κόστος, πακέτο αλλάζει και αισθητήρας δακτυλικου αποτυπώματος,και αν το κάνεις στην αντιπροσωπεία σε καλύπτει η εγγύηση καθώς δεν χάνεις την αδιάβροχοποιηση

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαφνική μαύρη οθόνη σε edge από το πουθενά, χωρίς να προηγηθεί πτώση ή κάτι άλλο, απλώς χτυπούσε κι όπως πήγα να το σηκώσω η οθόνη έκανε flickering στην κορυφή πού και πού και κατά τα άλλα ήταν μαύρη. Η αφή λειτουργούσε κανονικά γιατί με τυφλό σύστημα το τηλέφωνο το σήκωσα. Του έκανα μια, δυο επανεκκινήσεις, έδειχνε να νιώθει στην αρχή και μετά το γύριζε πάλι στη μαυρίλα. Είναι εντός εγγύησης και μάλλον θα γίνει αντικατάσταση, αλλά βρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πράγμα; Έλεγα για την LG με τα κουλά της προβλήματα... 

Δημοσ.

Ξαφνική μαύρη οθόνη σε edge από το πουθενά, χωρίς να προηγηθεί πτώση ή κάτι άλλο, απλώς χτυπούσε κι όπως πήγα να το σηκώσω η οθόνη έκανε flickering στην κορυφή πού και πού και κατά τα άλλα ήταν μαύρη. Η αφή λειτουργούσε κανονικά γιατί με τυφλό σύστημα το τηλέφωνο το σήκωσα. Του έκανα μια, δυο επανεκκινήσεις, έδειχνε να νιώθει στην αρχή και μετά το γύριζε πάλι στη μαυρίλα. Είναι εντός εγγύησης και μάλλον θα γίνει αντικατάσταση, αλλά βρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πράγμα; Έλεγα για την LG με τα κουλά της προβλήματα... 

σφάλμα υλικού είναι. Παντού μπορεί να συμβεί γι αυτό δίνεται εγγύηση. Το ζήτημα είναι η καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση όταν συμβεί. Εγώ έχω πάθει διάφορα σε iPhone - sony - samsung και ευτυχώς ήμουν θεσσαλονίκη και σε μια βδομάδα μου κάνανε αντικατάσταση με καινούργια τηλέφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαίρεση είσαι. απλά ετυχε. με την εγγύηση θα στο φτιάξουν αμέσως. 

Εγώ το έχω 1 χρόνο τώρα, και δεν έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα. 

Ευχαριστώ

πως σου έσπασε? θήκη φόραγες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...