Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MikeJ είπε

Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος,  για την απόδειξη εμπειρίας που ζητάει βεβαίωση οικείου ασφαλιστικού φορέα για χρονική διάρκεια ασφάλισης, αρκεί πχ να πάρεις από το ΙΚΑ εκτυπωμένα τα ένσημά σου ή χρειάζεται συγκεκριμένη βεβαίωση από το ικα ειδικά για ασεπ.

Ρωτάω γιατί αν πας σε κεπ και το ζητήσεις σου λένε Οκ, αλλά θα πάρει κοντά 1 μήνα να βγει, ενώ στο ικα που πήγε η κοπέλα μου της λένε ότι πρέπει να πάει στο αρχικό ικα που γράφτηκε για να το πάρει (που είναι σε άλλη πόλη) και μου ακούγεται λίγο κουλό αυτό

Εγώ που χρειάτηκα τα ένσημα για κάτι εντελώς άσχετο, πήγα στο πλησιέστερο ικα και παρόλο που για άλλες υποθέσεις είχε τρελό κόσμο και αναμονή αν ήθελες απλά εκτύπωση ενσήμων ήταν ένας υπάλληλος που έκανε μονο αυτό και το έπαιρνες απευθείας. Αλλά όπως είπα δεν είναι ειδικά για ασεπ.

θελει ειδικη βεβαιωση απο το ικα για ασεπ, μπορεις να παρεις και βεβαιωση απο τον φορεα αν ηταν στο δημοσιο.

τωρα για την εκτυπωση δεν ξερω τι παιζει και εγω παω παντα στο μητρώο του ικα που ειμαι γραμμενος για τετοια χαρτια

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω ειχα παει σε αλλο ΙΚΑ επαρχια και μου λεει στην αρχη δεν γινεται, εισαι αλλου γραμμενος. Μετα μου λεει, να σου αλλαξω διευθυνση οτι μενεις εδω; Οκ λεω και μου το εδωσε. Τωρα βεβαια αν χρειαστει να ξαναπαω εδω Αθηνα παιζει να με διαολοστειλουνε.:D

Παντως, για αλλη μια φορα, τραγικο αυτο που συμβαινει με εφορια, ΟΑΕΔ και ΙΚΑ τουλαχιστον. Ενω εχουν προσβαση στο ιδιο συστημα πανελλαδικα, σου λενε τραβα στο δικο σου. Ρε μπαγλαμα, θα εχω λογο που ηρθα εδω και δεν πηγα στο δικο μου 500 χμ μακρια. Δεν ηρθα για διακοπες και ειπα να σου πρηξω τα τετοια. Οχι οτι φταινε οι υπαλληλοι βεβαια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Παντως, για αλλη μια φορα, τραγικο αυτο που συμβαινει με εφορια, ΟΑΕΔ και ΙΚΑ τουλαχιστον. Ενω εχουν προσβαση στο ιδιο συστημα πανελλαδικα, σου λενε τραβα στο δικο σου. Ρε μπαγλαμα, θα εχω λογο που ηρθα εδω και δεν πηγα στο δικο μου 500 χμ μακρια. Δεν ηρθα για διακοπες και ειπα να σου πρηξω τα τετοια. Οχι οτι φταινε οι υπαλληλοι βεβαια.

Οτι πιο πολλοι βαριουνται και σε στελνουν αλλου ισχυει, αλλα εχει και μια λογικη μπορει καποια εγγραφο σου να μην εχει περασει στην μηχανογραφηση και να χρειαστει να το παρεις χειρογραφα οποτε σου λενε να πας στο ικα που εχεις ανοιξει μητρωο

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχω μία απορία σχετικά με την εργασιακή εμπειρία, εργαζόμουν στις Ένοπλες δυνάμεις ως στρατιωτικός και ως εκ τούτου έχω εργασιακή εμπειρία σε ειδικότητα που προκυρήχθηκε στην 3Κ/2018, η ερώτηση μου είναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται να αποστείλω μαζί με την υπεύθυνη δήλωση ώστε να αναγνωριστεί η εργασιακή μου εμπειρία, καθώς δεν ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, Πιστοποιητικό τύπου Α';

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 4/25/2017 στις 8:34 ΜΜ, Metal Heart είπε

Η προϋπηρεσία πρέπει να είναι στην ίδια ειδικότητα άρα και στην ίδια εκπαιδευτική βαθμίδα. Μόνο σε κάποιες θέσεις ΥΕ μετράει οποιαδήποτε εργασιακή εμπειρία.

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

Οταν κάποιος για παράδειγμα είναι προγραμματιστής στον ιδιωτικό τομέα, δεν υπάρχει διαχωρισμός ΔΕ-ΠΕ -ΤΕ όσον αφορά την προυπηρεσία τουλάχιστον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται που μπορούμε να τα βρούμε παιδιά;

www.asep.gr

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2018 στις 3:14 ΠΜ, _Vagg_ είπε

Γεια σας παιδιά,έχω μία απορία σχετικά με την εργασιακή εμπειρία, εργαζόμουν στις Ένοπλες δυνάμεις ως στρατιωτικός και ως εκ τούτου έχω εργασιακή εμπειρία σε ειδικότητα που προκυρήχθηκε στην 3Κ/2018, η ερώτηση μου είναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται να αποστείλω μαζί με την υπεύθυνη δήλωση ώστε να αναγνωριστεί η εργασιακή μου εμπειρία, καθώς δεν ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, Πιστοποιητικό τύπου Α';

Ευχαριστώ.

θα πας στον ασφαλιστικο φορεα που ανηκες σαν στρατιωτικός και θα ζητησεις βεβαιωση ενσημων για ΑΣΕΠ

1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται που μπορούμε να τα βρούμε παιδιά;

Στην προκυρηξη λεει αν διαβασεις

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω για την εργασιακή εμπειρία. Οταν ζητείται πχ για θέση ΤΕ διοικητικό λογιστικό με οποιοδήποτε πτυχιο δεν ειναι αυτονόητο οτι και η προϋπηρεσία θα ειναι αντίστοιχη του πτυχίου που καταθέτει ο καθένας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nasiapapa είπε

Καλησπέρα να ρωτήσω για την εργασιακή εμπειρία. Οταν ζητείται πχ για θέση ΤΕ διοικητικό λογιστικό με οποιοδήποτε πτυχιο δεν ειναι αυτονόητο οτι και η προϋπηρεσία θα ειναι αντίστοιχη του πτυχίου που καταθέτει ο καθένας;

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Εσύ κατέθεσε ότι προϋπηρεσία έχεις και το ασεπ κρίνει. Δες για παράδειγμα τι έγινε με την 1κ/17  όπου άλλα γίνανε δεκτά και άλλα όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...