panos0100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 την ειδα κοιταξα και τα 522 ατομα ποσα ειναι ενα ενα δεν ειναι μεσα η ταυτοτητα μου, την ειδα και την ξανα ειδα ποσες φορες, μηπως λογω μωριων δεν μπηκα πουθενα; μηπως μπηκα και δεν το ξερω αλλα δεν ειναι το ονομα μου στους επιτυχόντες
mylo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Έχει 3 πίνακες. Απορριπτεους, διοριστεους και κατάταξης. Οι πίνακες αυτοί είναι με ονοματεπωνυμο. Δε χρειάζεται να ψάχνεις με ταυτότητα. Κοίτα στον κατάταξης. Λογικά κάπου εκεί θα είσαι.
Anorymous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μα ενταξει ειναι απαραιτητο πρόσθετο προσόν, αλλα ας το κανω και οτι βγει, δηλαδη ειναι και θεμα τυχης, παρολα αυτα η υπαληλος με ειπε οτι να μην κανω καν την αιτηση, αφου εχω ολα τα υπολοιπα να πω οτι δεν τα ειχα, εχω και προυπηρεσια 3 χρονια, εχω και το πτυχιο του επαγγελματικου μου λυκειου, εχω και 2 πτυχια απο την ΕΠΑΣ δηλαδη ενταξει τωρα τι να πω τσαμπα το παραβολο που εδώσες αν δεν εχεις οιλα τα απαραιτητα θα κοπεις χωρις δευτερη σκεψη Καλησπέρα παιδιά, βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την ευαθ άλλα δεν είμαι ούτε στους αποτυχόντες ούτε και στους επιτυχόντες τι έχει γίνει τελικά; όταν βάζω τα στοιχεία μου δεν μου βγάζει ότι δεν πέρασα ή κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει τώρα; οτι κοπηκες κοιτα σε αυτους που απορηφθησαν αν εχει λίστα
panos0100 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 τελικά κόπηκα είμαι στην θέση 2600 κάτι μια απάτη και μισή ήτανε, αφού είχανε κάνει ποιο πριν ίδια προκήρυξη πάλι μόνο για πανεπιστημιακούς και ανώτερους και ξανά βγάλανε δεύτερη προκήρυξη πάλι μόνο για δευτεροβάθμια πως κάνουνε και ανώτεροι πάλι; δηλαδή και τα αγγλικά να είχα πάλι στα ίδια θα ήμουνα
mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 τελικά κόπηκα είμαι στην θέση 2600 κάτι μια απάτη και μισή ήτανε, αφού είχανε κάνει ποιο πριν ίδια προκήρυξη πάλι μόνο για πανεπιστημιακούς και ανώτερους και ξανά βγάλανε δεύτερη προκήρυξη πάλι μόνο για δευτεροβάθμια πως κάνουνε και ανώτεροι πάλι; δηλαδή και τα αγγλικά να είχα πάλι στα ίδια θα ήμουνα χοντρικά για να ελπίζεις ως δε πρέπει να έχεις απολυτήριο λυκείου τουλάχιστον 19, δεύτερο τίτλο ( ιεκ ή ότι άλλο), άριστη τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και φουλ προυπηρεσία 2
Lanike71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 χοντρικά για να ελπίζεις ως δε πρέπει να έχεις απολυτήριο λυκείου τουλάχιστον 19, δεύτερο τίτλο ( ιεκ ή ότι άλλο), άριστη τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και φουλ προυπηρεσία Και αν έχεις και 4 παιδιά, ακόμα καλύτερα... Επίσης, ως ΠΕ, καλά είναι να έχεις και 2 μεταπτυχιακά, 1 διδακτορικό και 2 γλώσσες άριστα. Μου πήρε λίγο καιρό αλλά κατάλαβα γιατί όλοι κάνουν τόσες σπουδές χωρίς λόγο.
green gordon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πραγματικα συγνωμη για το offtopic αλλα ποσες θεσεις εργασιας θα δωσει η αναπλαση του Ελληνικου?Θα γινει τελικα γιατι δεν το εχω παρακολουθησει? Ισως να μην ειναι και τοσο offtopic τελικα...
mylo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πραγματικα συγνωμη για το offtopic αλλα ποσες θεσεις εργασιας θα δωσει η αναπλαση του Ελληνικου?Θα γινει τελικα γιατι δεν το εχω παρακολουθησει? Ισως να μην ειναι και τοσο offtopic τελικα... ιδιώτης το έχει. Μπορεί να πάρει 1000 άτομα μπορεί να μη πάρει και κανέναν ή μπορεί να φέρει Κινέζους να δουλεύουν με ένα € την εβδομάδα
green gordon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ιδιώτης το έχει. Μπορεί να πάρει 1000 άτομα μπορεί να μη πάρει και κανέναν ή μπορεί να φέρει Κινέζους να δουλεύουν με ένα € την εβδομάδα Καλα δεν ειπα οτι εχω σε υποληψη τους εργοδοτες σε αυτη τη χωρα.Την ελειψη θεσεων εργασιας στον ιδ.τομεα ηθελα να τονισω.
Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 τελικά κόπηκα είμαι στην θέση 2600 κάτι μια απάτη και μισή ήτανε, αφού είχανε κάνει ποιο πριν ίδια προκήρυξη πάλι μόνο για πανεπιστημιακούς και ανώτερους και ξανά βγάλανε δεύτερη προκήρυξη πάλι μόνο για δευτεροβάθμια πως κάνουνε και ανώτεροι πάλι; δηλαδή και τα αγγλικά να είχα πάλι στα ίδια θα ήμουνα για να εχεις παρει πτυχιο θα εχεις τελιωσει και το λυκειο που το παραλογο
panos0100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 έχω πτυχίο πληροφορικής προγραματισμου, και απολυτήριο λυκείου αυτά τα 2 τα πήρα μαζί, ητανε τοτε πανω στην αλλαγη απο τεε σε επαλ
bromiaris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 έχω πτυχίο πληροφορικής προγραματισμου, και απολυτήριο λυκείου αυτά τα 2 τα πήρα μαζί, ητανε τοτε πανω στην αλλαγη απο τεε σε επαλ Το πτυχίο πληροφορικής από ποια σχολή είναι, αν επιτρέπετε?
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το πτυχίο πληροφορικής από ποια σχολή είναι, αν επιτρέπετε? Είναι από το επαλ από εκεί το είχα πάρει όπως και το απολυτήριο, τα δέχονται ήταν από τα πρώτα που έγραφε μέσα η προκήρυξη 1
MikeJ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος, για την απόδειξη εμπειρίας που ζητάει βεβαίωση οικείου ασφαλιστικού φορέα για χρονική διάρκεια ασφάλισης, αρκεί πχ να πάρεις από το ΙΚΑ εκτυπωμένα τα ένσημά σου ή χρειάζεται συγκεκριμένη βεβαίωση από το ικα ειδικά για ασεπ. Ρωτάω γιατί αν πας σε κεπ και το ζητήσεις σου λένε Οκ, αλλά θα πάρει κοντά 1 μήνα να βγει, ενώ στο ικα που πήγε η κοπέλα μου της λένε ότι πρέπει να πάει στο αρχικό ικα που γράφτηκε για να το πάρει (που είναι σε άλλη πόλη) και μου ακούγεται λίγο κουλό αυτό Εγώ που χρειάτηκα τα ένσημα για κάτι εντελώς άσχετο, πήγα στο πλησιέστερο ικα και παρόλο που για άλλες υποθέσεις είχε τρελό κόσμο και αναμονή αν ήθελες απλά εκτύπωση ενσήμων ήταν ένας υπάλληλος που έκανε μονο αυτό και το έπαιρνες απευθείας. Αλλά όπως είπα δεν είναι ειδικά για ασεπ.
mynam3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ζητήστε κάποιον προϊστάμενο, σε οποιοδήποτε ΙΚΑ οφείλουν να εκτυπώσουν τα ένσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα