mylo Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάποιος που έχει προϋπηρεσία ως πχ πε μπορεί να βάλει την προϋπηρεσία αυτή σε θέση δε;
sphinxgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δεν σου γράφει στην προκήρυξη τι θεωρείται ως προϋπηρεσία? Επίσης αν το πτυχίο ΠΕ είναι άσχετο με το ΤΕ, προφανώς και δεν υπολογίζεται. Είναι σαφές πως •Ο χρόνος εμπειρίας υπολογίζεται, μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών που απαιτείται από την προκήρυξη και όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια •Ο χρόνος εμπειρίας που δηλώνει ο κάθε υποψήφιος πρέπει να συμφωνεί με τον χρόνο που προκύπτει από τη βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα. Χρόνος εμπειρίας που περιέχεται στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του υποψηφίου και δεν καλύπτεται από ασφαλιστικές εισφορές και το αντίθετο δεν λαμβάνεται υπόψη και αφαιρείται. Οπότε πρέπει να έχεις προυπηρεσία που καλύπτεται απο τις απαιτήσεις του πτυχίου σου. προσωπικά θεωρώ διαφορετικό πτυχίο Χ ΤΕ και Χ ΠΕ αφου πρόκειται για διαφορετικούς τίτλους πτυχίων.
mylo Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δλδ αν η θέση είναι Δε διοικητικού και εγώ έχω προϋπηρεσία ως πε διοικητικός υπάρχει πρόβλημα;
Metal Heart Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Η προϋπηρεσία πρέπει να είναι στην ίδια ειδικότητα άρα και στην ίδια εκπαιδευτική βαθμίδα. Μόνο σε κάποιες θέσεις ΥΕ μετράει οποιαδήποτε εργασιακή εμπειρία.
Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Έτσι από περιέργεια, τι σημαίνει "εμπειρία ως ΔΕ διοικητικού" ; Ποιές δουλειές είναι αυτές που δίνουν την εμπειρία;
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, για την ευαθ, έχω όλα τα πτυχία που ζητάει, έχω την προϋπηρεσία μου 3 χρόνια, άλλα μου λείπει το πτυχίο αγγλικών έχω ελπίδες ή όχι να μπω; γιατί την ξεκίνησα την αίτηση να την συνεχίσω και ότι γίνει, με είπανε ότι δεν έχω καμιά ελπίδα και ας έχω όλα τα υπόλοιπα
Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, για την ευαθ, έχω όλα τα πτυχία που ζητάει, έχω την προϋπηρεσία μου 3 χρόνια, άλλα μου λείπει το πτυχίο αγγλικών έχω ελπίδες ή όχι να μπω; γιατί την ξεκίνησα την αίτηση να την συνεχίσω και ότι γίνει, με είπανε ότι δεν έχω καμιά ελπίδα και ας έχω όλα τα υπόλοιπα Υποθέτω αν είναι απαραίτητο προσόν, δεν έχεις ελπίδες. Όσο υπάρχουν τέτοιοι "βρώμικοι" διαγωνισμοί, που σπρώχνουν τον κοσμάκη σε απόκτηση άχρηστων πτυχίων, σοβαρό δημόσιο δε θα έχουμε. Όταν παράδειγμα, ο ΠΕ πληροφορικής με 12 μήνες εμπειρία, μαζεύει λιγότερα μόρια από έναν με ίδιο πτυχίο, χωρίς εμπειρία και με μεταπτυχιακό άσχετης κατεύθυνσης, τότε προκοπή δε γίνεται. Οπότε συνεχίστε με 2-3 διδακτορικά και βλέπουμε.
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Υποθέτω αν είναι απαραίτητο προσόν, δεν έχεις ελπίδες. Όσο υπάρχουν τέτοιοι "βρώμικοι" διαγωνισμοί, που σπρώχνουν τον κοσμάκη σε απόκτηση άχρηστων πτυχίων, σοβαρό δημόσιο δε θα έχουμε. Όταν παράδειγμα, ο ΠΕ πληροφορικής με 12 μήνες εμπειρία, μαζεύει λιγότερα μόρια από έναν με ίδιο πτυχίο, χωρίς εμπειρία και με μεταπτυχιακό άσχετης κατεύθυνσης, τότε προκοπή δε γίνεται. Οπότε συνεχίστε με 2-3 διδακτορικά και βλέπουμε. Μα ενταξει ειναι απαραιτητο πρόσθετο προσόν, αλλα ας το κανω και οτι βγει, δηλαδη ειναι και θεμα τυχης, παρολα αυτα η υπαληλος με ειπε οτι να μην κανω καν την αιτηση, αφου εχω ολα τα υπολοιπα να πω οτι δεν τα ειχα, εχω και προυπηρεσια 3 χρονια, εχω και το πτυχιο του επαγγελματικου μου λυκειου, εχω και 2 πτυχια απο την ΕΠΑΣ δηλαδη ενταξει τωρα τι να πω 1
Metal Heart Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Έτσι από περιέργεια, τι σημαίνει "εμπειρία ως ΔΕ διοικητικού" ; Ποιές δουλειές είναι αυτές που δίνουν την εμπειρία; Ουσιαστικά είναι υπάλληλος γραφείου που έχει ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
sphinxgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μα ενταξει ειναι απαραιτητο πρόσθετο προσόν, αλλα ας το κανω και οτι βγει, δηλαδη ειναι και θεμα τυχης, παρολα αυτα η υπαληλος με ειπε οτι να μην κανω καν την αιτηση, αφου εχω ολα τα υπολοιπα να πω οτι δεν τα ειχα, εχω και προυπηρεσια 3 χρονια, εχω και το πτυχιο του επαγγελματικου μου λυκειου, εχω και 2 πτυχια απο την ΕΠΑΣ δηλαδη ενταξει τωρα τι να πω Αν είναι πρόσθετο (προαιρετικό) προσόν κάνε και ότι βγει, αν και μάλλον δεν θα σε πάρουν. Αν είναι απαραίτητο προαπαιτούμενο, μην μπεις καν στον κόπο. σε κάθε περίπτωση ασχολήσου να πάρεις πτυχίο αγγλικών και να μάθεις και σωστά αγγλικά, πρώτα για σένα, γιατί είναι προαπαιτούμενο ότι δουλειά και αν κάνεις και θες να προκόψεις μιας και υπάρχει τεράστια γνώση αποτυπωμένη στην Αγγλική.
Lanike71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ουσιαστικά είναι υπάλληλος γραφείου που έχει ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μάλιστα. Πόσο τραγικό Θεέ μου. Αντί να διαλέγουμε τους καλύτερους με βάση θεωρητικά αλλά και πρακτικά τεστ, επιλέγουμε άτομα επειδή κάποιος τελείωσε το Λύκειο και έβγαζε φωτοτυπίες και στην καλύτερη έστελνε κανένα mail ή έφτιαχνε κανένα κείμενο στο word. Και αυτός ο άνθρωπος θα σου κουνήσει το δάχτυλο κάποια στιγμή στο γκισέ κάποιας υπηρεσίας, αν γκρινιάξεις ότι δεν εξυπηρετείσαι σωστά.
tsioulak Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν εχεις καλες γνωσεις αγγλικων και απλα δεν εχεις καποιο χαρτι που να το πιστοποιει δοκιμασε το Site: bulats .
panos0100 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παιδια να ρωτησω κατι, γιατι μου την εχει δωσει η αίτηση ενταξει δεν εχω το lower, το θεμα ειναι οτι αν υποθεσω οτι το εχω και το βαζω υποθετικα παλι δεν μου περναει τον ελεγχο, δεν ξερω τι γινεται, πλεον με βγαζει 2 Χ που λενε εχει λαθος η αιτηση ή δεν ειστε καταληλος για τις θεσεις αυτες, τι μπωρο να κανω; που εχω λαθος; η προκυριξη ζηταει προυπηρεσια την εχω βαλει την εχω, τα πτυχια τα εχω βαλει ολα, κατι κουτακια με μηνες ασφλαλισης ικα δεν ξερω τι ειναι, μηνες μερες λεει και απο εκει δεν το κουτακι που λεει στοιχεια απο το ικα ειναι σβησμενο μαλον για να παρω απο εκει πως γινεται; εγω απλα θελω να περασει τον ελεγχο και να στειλω την αιτηση και ας κοπώ, γιατι δεν μου την βγαζει, ακομα και αν θεωρητικα ειχα το lower, ενταξει αν το δεχοταν δεν θα εκτυπωνα προφανως γιατι δεν το εχω, αλλα και παλι δεν περναει η αίτηση
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την ευαθ άλλα δεν είμαι ούτε στους αποτυχόντες ούτε και στους επιτυχόντες τι έχει γίνει τελικά; όταν βάζω τα στοιχεία μου δεν μου βγάζει ότι δεν πέρασα ή κάτι άλλο αυτό τι σημαίνει τώρα;
mylo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μήπως βγήκε ακύρη η αιτηση σου για κάποιο λόγο; δες και αυτή την λίστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα