vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κλοπές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Μπορεί να φέρουν γερανό και να το σηκώσουν ή να στο κάνουν φύλλο και φτερό. και να βγάλουν τα πάντα. Δεν σημαίνει και τίποτα αυτό ούτε μπορείς να κάνεις και πολλά. Το κλειδί βέβαια και εγώ δεν θα το έδινα σε πλυντήριο. Περιμένω 20 λεπτά και το πλένουν. Στην αντιπροσωπεία στο σερβις το δίνω αναγκαστικά. Και εκεί υπάρχει περίπτωση αντιγραφής θεωρητικά. Θεωρητικά μπορεί να σε κλέβει και ο υπάλληλος που ξέρει τα συστήματα ασφαλειας της εταιρείας που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο. Απο την αντιπροσωπεια ξεκιναει το προβλημα....ο υπαλληλος οποτε θελει κανει αντικλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οποτε ρε παιδια να το φτιαχνουμε μονοι μας το αυτοκινητο; Ενταξει τωρα με αγχωσατε μπορω να πω.. 11.000 αμαξια κλεβουν το χρονο δεν ειναι και λιγα.. 30 αμαξια την ημερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οποτε ρε παιδια να το φτιαχνουμε μονοι μας το αυτοκινητο; Ενταξει τωρα με αγχωσατε μπορω να πω.. 11.000 αμαξια κλεβουν το χρονο δεν ειναι και λιγα.. 30 αμαξια την ημερα!!Ότι και να κάνεις θα μάθουν τα κόλπα... Σου είπα την ζημιά την κάνει κ μηχανικός από την αντιπροσωπεία που δίνει πληροφορίες στα τσακάλια. Τόσο καλό αυτοκίνητο έχεις κ φοβάσαι; Θα σου πω ένα κόλπο... Αντί για κλείδωμα τιμονιού κλείδωσε ταχύτητα και χειρόφρενο.. Μετά αν μπορούν ας το πάρουν, το τιμόνι σπάει υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Οποτε ρε παιδια να το φτιαχνουμε μονοι μας το αυτοκινητο; Ενταξει τωρα με αγχωσατε μπορω να πω.. 11.000 αμαξια κλεβουν το χρονο δεν ειναι και λιγα.. 30 αμαξια την ημερα!! Αθηνα ειπες μενεις; Χαλαρα μεγαλε, μονο το 2016 , μονο απο την Αθηνα κλαπηκαν 8.060 αυτοκινητα (22 την ημερα, καθε μερα) με ανοδικη ταση τα τελευταια χρονια βεβαιως. Χωρια οι αποπειρες κλοπης, χωρια οι μερικες κλοπες. Σμαρτακια ειναι, μην μασας, αφου οι γνωστοι σου ετσι λενε, ετσι ειναι. Ασε τι λεω εγω, ο Expetr και... η ελληνικη αστυνομια, παραμυθαδες ειμαστε ολοι και θαβουμε τα αμαξια μας 100 μετρα κατω απο τη γη, οπως ειπες και πριν, ξυπνητζη μου. Εσυ που εχεις ford που ανοιγουν και κλεβονται με φυσα σε 1 λεπτο αν εχουν πασπαρτου κλειδι να γυρισουν τη μιζα, μην ανησυχεις και μην πειθεσαι απο οσα γραφουμε εδω περα. Η οπως λεει και ο Joshua21, μην καταπινεις αμασητα τα βιντεο της εγγλεζικης αστυνομιας, ψευτιες ειναι. Καλα που υπαρχετε κι εσεις για να γλυτωνετε τα δικα μας αμαξια. Βλεπεις οταν ο κλεφτης βρει ενα focus με μερικα μετρα προστασιας, θα προχωρησει στο επομενο που θα ειναι λιγα μετρα παρακατω και θα το εχει ενας ιδιοκτητης τυπου σαν εσενα. Προφανως λοιπον δε θα καθεται να ρισκαρει και να χανει το χρονο του πανω στο δικο μου, οσο υπαρχεις εσυ που εχεις μεινει στην ιδεα οτι κλεβουν μονο σμαρτακια και μηχανες κι εχεις ως μοναδικο μετρο προστασιας εναν (συνηθως basic) συναγερμο και το..."ακαταμαχητο immobilizer που σπαει μονο απο χακερς και θελει ωρα". Ειστε και πολλοι οπως ειπες πριν, οποτε μια χαρα, θα χουν δουλεια τα παιδια πριν φτασουν σε εμας. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2017 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ότι και να κάνεις θα μάθουν τα κόλπα... Σου είπα την ζημιά την κάνει κ μηχανικός από την αντιπροσωπεία που δίνει πληροφορίες στα τσακάλια. Τόσο καλό αυτοκίνητο έχεις κ φοβάσαι; Θα σου πω ένα κόλπο... Αντί για κλείδωμα τιμονιού κλείδωσε ταχύτητα και χειρόφρενο.. Μετά αν μπορούν ας το πάρουν, το τιμόνι σπάει υπόψιν. Οταν λες να κλειδωσω χειροφρενο; Αθηνα ειπες μενεις; Χαλαρα μεγαλε, μονο το 2016 , μονο απο την Αθηνα κλαπηκαν 8.060 αυτοκινητα (22 την ημερα, καθε μερα) με ανοδικη ταση τα τελευταια χρονια βεβαιως. Χωρια οι αποπειρες κλοπης, χωρια οι μερικες κλοπες. Σμαρτακια ειναι, μην μασας, αφου οι γνωστοι σου ετσι λενε, ετσι ειναι. Ασε τι λεω εγω, ο Expetr και... η ελληνικη αστυνομια, παραμυθαδες ειμαστε ολοι και θαβουμε τα αμαξια μας 100 μετρα κατω απο τη γη, οπως ειπες και πριν, ξυπνητζη μου. Εσυ που εχεις ford που ανοιγουν και κλεβονται με φυσα σε 1 λεπτο αν εχουν πασπαρτου κλειδι να γυρισουν τη μιζα, μην ανησυχεις και μην πειθεσαι απο οσα γραφουμε εδω περα. Η οπως λεει και ο Joshua21, μην καταπινεις αμασητα τα βιντεο της εγγλεζικης αστυνομιας, ψευτιες ειναι. Καλα που υπαρχετε κι εσεις για να γλυτωνετε τα δικα μας αμαξια. Βλεπεις οταν ο κλεφτης βρει ενα focus με μερικα μετρα προστασιας, θα προχωρησει στο επομενο που θα ειναι λιγα μετρα παρακατω και θα το εχει ενας ιδιοκτητης τυπου σαν εσενα. Προφανως λοιπον δε θα καθεται να ρισκαρει και να χανει το χρονο του πανω στο δικο μου, οσο υπαρχεις εσυ που εχεις μεινει στην ιδεα οτι κλεβουν μονο σμαρτακια και μηχανες κι εχεις ως μοναδικο μετρο προστασιας εναν (συνηθως basic) συναγερμο και το..."ακαταμαχητο immobilizer που σπαει μονο απο χακερς και θελει ωρα". Ειστε και πολλοι οπως ειπες πριν, οποτε μια χαρα, θα χουν δουλεια τα παιδια πριν φτασουν σε εμας. Καταρχας σου προτεινω να χαλαρωσεις. Το δικο μου αμαξι προσωπικα δυσκολο να το κλεψουν γιατι το εχω σε υπογειο παρκινγκ. Η ολη κουβεντα ξεκινησε για το εαν μπορουν να σου το κλεψουν στα βενζιναδικα, αλλα εδω λετε οτι μπορει να κλεβουν και μεσα απο αντιπροσωπειες.. Παντως εισαι αρκετα ερειστικος, και επιπλεον εχεις ψαχτει αρκετα. Προς τι ολες αυτες οι γνωσεις; Σε ρωτησα και εχθες, κλεβεις αυτοκινητα; Αν οχι, τοτε προς τι η επιθετικη συμπεριφορα; Μεχρι στιγμης δεν εχεις βοηθησει καθολου, μονο 2,3 βιντεο ανεβασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οταν λες να κλειδωσω χειροφρενο; Καταρχας σου προτεινω να χαλαρωσεις. Το δικο μου αμαξι προσωπικα δυσκολο να το κλεψουν γιατι το εχω σε υπογειο παρκινγκ. Η ολη κουβεντα ξεκινησε για το εαν μπορουν να σου το κλεψουν στα βενζιναδικα, αλλα εδω λετε οτι μπορει να κλεβουν και μεσα απο αντιπροσωπειες.. Παντως εισαι αρκετα ερειστικος, και επιπλεον εχεις ψαχτει αρκετα. Προς τι ολες αυτες οι γνωσεις; Σε ρωτησα και εχθες, κλεβεις αυτοκινητα; Αν οχι, τοτε προς τι η επιθετικη συμπεριφορα; Μεχρι στιγμης δεν εχεις βοηθησει καθολου, μονο 2,3 βιντεο ανεβασες. Εχει κλειδαριά χειρόφρενου και ταχυτήτων ψάξε σε αξεσουάρ φίλε μου. Μόνο σηκωτό μετά με ιμάντες μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Παντως εισαι αρκετα ερειστικος, και επιπλεον εχεις ψαχτει αρκετα. Προς τι ολες αυτες οι γνωσεις; Σε ρωτησα και εχθες, κλεβεις αυτοκινητα; Αν οχι, τοτε προς τι η επιθετικη συμπεριφορα; Μεχρι στιγμης δεν εχεις βοηθησει καθολου, μονο 2,3 βιντεο ανεβασες. Απο την μια μου καταλογιζεις οτι ειμαι εριστικος και απο την αλλη μου λες οτι επειδη εχω τις...βασικες γνωσεις (που υπαρχουν παντου μεσα στο διαδικτυο) ειμαι και κλεφτης. Ποιος ειναι ο εριστικος/αστειος λοιπον; Ωστοσο αν εχεις τετοιες ενδειξεις περι εγκληματικης μου δρασης, μπορεις (και πρεπει) να το καταγγειλεις αντι να με ρωτας. Διαφορετικα τα υπονοουμενα και οι ψευτοεξυπναδες τετοιου τυπου στο παρεακι σου. Κατα τ'αλλα εχεις υπογειο παρκινγκ ειπες; Κομπλε , εισαι απο αυτους που προσφερουν ησυχια, μακρια απο αδιακριτα βλεμματα, αν στο βαλουν στο ματι Ξεκινα δινε κλειδια σε βενζιναδες και παρκαδορους και μεινε ησυχος. Και συναγερμο και immobilizer και υπογειο παρκινγκ, δεν σε ακουμπανε εσενα. ΥΓ. Χαλαροτατος ειμαι, οποτε τις υποδειξεις , επισης στο παρεακι σου. ΥΓ2. Κι ουτε προκειται να παρεις καποια επιπλεον πληροφορηση απο μενα. Ηδη σου εδωσα ΠΟΛΛΗ και σε εφερα στο 2017 γιατι μαζι με κανα δυο αλλους εχεις μεινει καμια 20ρια χρονια πισω, για να καταληξεις να με αποκαλεις εμεσως πλην σαφως κλεφτη. Η περαιτερω πληροφορηση απο ατομα της εμπιστοσυνης σου πλεον (αυτους που σου ειπανε οτι μονο σμαρτακια σηκωνουν στην Αθηνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτες τις ημερες θα παω να βαλω φιμε τζαμια. Χρειαζεται 3,4 ωρες. Να φανταστω οτι θα ειμαι πανω απο το κεφαλι τους; Αξιζει να φοβαμαι τοσο, επειδη ειπαν καποια πραγματακια δυο τυποι εδω μεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Παιδιά οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ότι αντικλεπτικο κ να έχει πάνω, όπου και να το έχεις παρκάρει αν στο βάλουν στο μάτι παπαλα. Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο ο YourTrueLegend. To immobilizer όπως κ ο συναγερμός μπορούν να αποτρεψουν μόνο κάποιον ερασιτέχνη κλέφτη. Για τους επαγγελματίες είναι ζήτημα του 1 λεπτού και ίσως λέω κ πολύ .Το κλειδί είναι περιττό. Φλασαρουν τον εγκέφαλο κ το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά κ έφυγαν. Όσο για τα GPS πλέον έχουν μάθει το κόλπο και έχουν εξοπλιστει με jammers. Άλλη τακτική είναι αφού το κλέψουν να το παρκαρουν για 1-2 μέρες σε μια κοντινή περιοχή κ να το παρακολουθούν. Αν δεν εμφανιστεί αστυνομία ή ο ιδιοκτήτης (άρα δεν έχει gps) το πάνε στην αποθήκη τους κ συνεχίζουν τη δουλειά. Το καλύτερο που εχει να κάνει κάποιος είναι να κάνει μια ασφάλεια κλοπής κ τίποτα άλλο. Κλέβουν παντού πλέον κ το πάρκινγκ δεν είναι λύση. Yaris φίλου εκλαπη έξω από το mall όπου ήταν για καφέ. Κ προσοχή, αν γίνει το κακό και βάλετε αγγελία κλοπής ποτέ μα ποτέ μην πιστέψετε τους λοποδυτες που θα σας πάρουν και θα σας ζητήσουν λεφτά για να σας το επιστρέψουν. Κατά 100% δεν το έχουν κ απλά προσπαθούν να σας εξαπατησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Κ προσοχή, αν γίνει το κακό και βάλετε αγγελία κλοπής ποτέ μα ποτέ μην πιστέψετε τους λοποδυτες που θα σας πάρουν και θα σας ζητήσουν λεφτά για να σας το επιστρέψουν. Κατά 100% δεν το έχουν κ απλά προσπαθούν να σας εξαπατησουν. Παιζουν και τετοια; Πρωτη φορα το ακουω.. Και εγω ασφαλεια κλοπης εχω, αλλα πως μπορει καποιος να αποδειξει οτι στα αληθεια του εκλεψαν το αμαξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα