Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2015 και το 2016, σημειωνεται αυξηση βαση και των στατιστικων που παραθετεις. Οτι ειπα λοιπον.

Για να δούμε τι είχες πει....

οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει ραγδαια τα τελευταια χρονια

Έχεις χοντρό πρόβλημα αντίληψης, δεν εξηγείται αλλιώς.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ξανα.
Αυξηση και το 2015 αυξηση και το 2016. Αυτα ειναι τα τελευταια χρονια.

Αλλα οπως και να εχει το ουσιαστικο point των στατιστικων, μετα την αυξηση που σημειωνεται τα τελευταια χρονια, ειναι οτι πλεον εχουμε φτασει στις 73 κλοπες την ημερα στην επικρατεια.
Σημαντικο για τυπους που νομιζουν οτι η παρακαμψη του immobilizer ειναι πυρηνικη φυσικη και για αλλους που εχουν μεινει στην ιδεα οτι μονο σμαρτακια ακουμπαν οι κλεφτες.

Μυαλο δε βλεπω να βαζουν, αλλα δεν μου κανει κι εντυπωση.

ΥΓ. Για προβλημα αντιληψης δεν γινεται να μιλαει τυπος που αμφισβητει ως ψευτικο/fake ενα βιντεο που δημοσιευτηκε απο την αγγλικη αστυνομια.

Δημοσ.

Και ξανα.

Αλλα οπως και να εχει το ουσιαστικο point των στατιστικων, μετα την αυξηση που σημειωνεται τα τελευταια χρονια, ειναι οτι πλεον εχουμε φτασει στις 73 κλοπες την ημερα στην επικρατεια.

Σημαντικο για τυπους που νομιζουν οτι η παρακαμψη του immobilizer ειναι πυρηνικη φυσικη και για αλλους που εχουν μεινει στην ιδεα οτι μονο σμαρτακια ακουμπαν οι κλεφτες.

Μυαλο δε βλεπω να βαζουν, αλλα δεν μου κανει κι εντυπωση.

ΥΓ. Για προβλημα αντιληψης δεν γινεται να μιλαει τυπος που αμφισβητει ως ψευτικο/fake ενα βιντεο που δημοσιευτηκε απο την αγγλικη αστυνομια.

Για να τελειώνει το θέμα... Το immobilizer από τα καινούρια αυτοκίνητα είναι δύσκολο, από τα παλιά πανεύκολο σαν παιχνίδι, το μυστικό είναι στο κλειδι για τα καινούρια ο κωδικός σπάει πολύ δύσκολα, σπάει όμως με το είπε είπαμε μικρό απατεώνας χτες.

Εκείνα που προσπαθούν να σπάσουν τώρα είναι οι κάρτες, στα Ρενό δνε βγαίνει η κάρτα παράδειγμα, σε άλλα βγαίνει, εκεί κολλάνε.

Δημοσ.

Για να τελειώνει το θέμα... Το immobilizer από τα καινούρια αυτοκίνητα είναι δύσκολο, από τα παλιά πανεύκολο σαν παιχνίδι, το μυστικό είναι στο κλειδι για τα καινούρια ο κωδικός σπάει πολύ δύσκολα, σπάει όμως με το είπε είπαμε μικρό απατεώνας χτες.

Εκείνα που προσπαθούν να σπάσουν τώρα είναι οι κάρτες, στα Ρενό δνε βγαίνει η κάρτα παράδειγμα, σε άλλα βγαίνει, εκεί κολλάνε.

Ειδικα στα καινουργια μοντελα ειναι που ειναι ακομα ευκολοτερο να σπασει το immobilizer. Διοτι σε αυτα μπαινουν οι "φυσες".

Aλλα τελος παντων...

Δημοσ.

Ειδικα στα καινουργια μοντελα ειναι που ειναι ακομα ευκολοτερο να σπασει το immobilizer. Διοτι σε αυτα μπαινουν οι "φυσες".

Aλλα τελος παντων...

Δεν μου είπε για φυσες αυτός χτες, πλέον το κάνουν μέσα από αντιπροσωπείες το κόλπο με αντικλειδι η πασπαρτού... Για τον συναγερμό ένα λάπτοπ αρκεί για να δει σε ποια συχνότητα κλειδώνει κλπ.

Τους δυσκολεύει το GPS όμως και οι κάρτες.

Το κορολα μου, μου είπε ότι μπορεί να ανοίξει και με κλειδί σπιτιού αν ξέρεις τεχνική.

Τα καινούρια συνδέονται μέσω ίντερνετ με την μαμά εταιρία γιαυτό είναι πιο δύσκολα.

Το immobilizer το δικό μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα, άδικα υπάρχει.

Δημοσ.

Δεν μου είπε για φυσες αυτός χτες, πλέον το κάνουν μέσα από αντιπροσωπείες το κόλπο με αντικλειδι η πασπαρτού... Για τον συναγερμό ένα λάπτοπ αρκεί για να δει σε ποια συχνότητα κλειδώνει κλπ.

Τους δυσκολεύει το GPS όμως και οι κάρτες.

Το κορολα μου, μου είπε ότι μπορεί να ανοίξει και με κλειδί σπιτιού αν ξέρεις τεχνική.

Τα καινούρια συνδέονται μέσω ίντερνετ με την μαμά εταιρία γιαυτό είναι πιο δύσκολα.

Το immobilizer το δικό μου είπε ότι δεν κάνει τίποτα, άδικα υπάρχει.

Ωστοσο οταν εχουν τη δυνατοτητα να σου φανε το αμαξι μεσα σε 20-60 δευτερολεπτα ο συναγερμος δεν τους ενδιαφερει καν ακομα κι αν χτυπησει, καθως δεν προλαβαινει να αντιδρασει ο ιδιοκτητης.

Τo GPS που δειχνει την τοποθεσια στον κατοχο του αυτοκινητου, ειναι extra, το βαζεις εσυ αν θες αφου παρεις το αμαξι. Αυτο προσθετει πολλες πιθανοτητες να εντοπισεις το αμαξι σου αφου κλαπει (αναλογως την τεχνογνωσια του κλεφτη), χωρις να σημαινει οτι αρκει μονο του. Προφανως και δυσκολευει τους κλεφτες οπως τους δυσκολευει καθε επιπροσθετο μετρο ασφαλειας, για τα οποια ειχα διαθεση να αναφερθω εδω, αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζει και δεν χρειαζεται.

Σε καθε περιπτωση immobilizer+συναγερμος παραβιαζονται γελειωδως γελοια οποτε αν ο αλλος εχει απλο-γυμνο αντικλειδι χωρις immobilizer ή ακομα και πασπαρτου, ειναι θεμα δευτερολεπτων να φαει το αμαξι, οτι αμαξι κι αν ειναι. Μια φυσα θελει (την οποια θα εχει ηδη).

Δεν εννοουν να το καταλαβουν ορισμενοι, περαστικα τους αμα τους φανε το καρο καποια μερα. Ειμαι βεβαιος ομως οτι θα ψαχτουν μετα απο αυτην την κουβεντα, ασχετως αν εδω το παιζουν βαρια πεπονια και ξερολες, απαξιωνοντας την πληροφορηση που τους δοθηκε.

Δημοσ.

Εδω ρε παιδια πριν λιγο καιρο επιασαν σπειρα που ειχε ρημάξει ολα τα Range Rover της Αθηνας και μαλιστα τα εκλεβαν σε ελαχιστο χρονο.Μιλαμε για αυτοκινητα αξιας ανω των 100000 με ολη την τελευταια τεχνολογια πανω τους.

To αν θα κλεψει το αυτοκινητο αντιγραφοντας το immobilizer η απλα κανοντας το bypass δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι τα αυτοκινητα κλεβονται ευκολα και αν εχουν και αντικλειδι κλεβονται ακομα πιο ευκολα.

Luxx ασε το αυτοκινητο σου εκτος γκαραζ,δινε τα κλειδια σου στον καθε εναν που μπορει να επιασε δουλεια σε ενα βενζιναδικο για ενα μηνα,μην κανεις και ασφαλεια κλοπης, γιατι τζαμπα λεφτα ειναι, στην Αθηνα δεν κλεβουν και θα κλαις με μαυρο δακρυ σε λιγο καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ρε παιδια πριν λιγο καιρο επιασαν σπειρα που ειχε ρημάξει ολα τα Range Rover της Αθηνας και μαλιστα τα εκλεβαν σε ελαχιστο χρονο.Μιλαμε για αυτοκινητα αξιας ανω των 100000 με ολη την τελευταια τεχνολογια πανω τους.

To αν θα κλεψει το αυτοκινητο αντιγραφοντας το immobilizer η απλα κανοντας το bypass δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι τα αυτοκινητα κλεβονται ευκολα και αν εχουν και αντικλειδι κλεβονται ακομα πιο ευκολα.

Luxx ασε το αυτοκινητο σου εκτος γκαραζ,δινε τα κλειδια σου στον καθε εναν που μπορει να επιασε δουλεια σε ενα βενζιναδικο για ενα μηνα,μην κανεις και ασφαλεια κλοπης, γιατι τζαμπα λεφτα ειναι, στην Αθηνα δεν κλεβουν και θα κλαις με μαυρο δακρυ σε λιγο καιρο.

Κι αλλος ασχετος στην παρεα μας που ακουσε οτι κλεβουν συγχρονα αμαξια μεσα σε δευτερολεπτα... :lol:

Μη ψαρωνεις, μη τα καταπινεις αμασητα οπως ειπε κι ο Joshua21, θελει χρονο και τεχνογνωσια για να γινει αυτο που περιγραφεις (Not).

Δημοσ.

Ωστοσο οταν εχουν τη δυνατοτητα να σου φανε το αμαξι μεσα σε 20-60 δευτερολεπτα ο συναγερμος δεν τους ενδιαφερει ακομα κι αν χτυπησει, καθως δεν προλαβαινει να αντιδρασει ο ιδιοκτητης.

Τo GPS που δειχνει την τοποθεσια στον κατοχο του αυτοκινητου, ειναι extra, το βαζεις εσυ αν θες αφου παρεις το αμαξι. Αυτο προσθετει πολλες πιθανοτητες να εντοπισεις το αμαξι σου αφου κλαπει, χωρις να σημαινει οτι αρκει μονο του. Προφανως και δυσκολευει τους κλεφτες οπως τους δυσκολευει καθε επιπροσθετο μετρο ασφαλειας, για τα οποια ειχα διαθεση να αναφερθω εδω, αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζει και δεν χρειαζεται.

Καλά βρε ο συναγερμός αν χτυπάει ίσως τους σταματήσει η αστυνομία αλλά και πάλι δύσκολα... Μου είπε για νέα τεχνική το τσακάλι απο χτες... Τα σηκώνουν με ιμάντες!!!

Δημοσ.

Καλά βρε ο συναγερμός αν χτυπάει ίσως τους σταματήσει η αστυνομία αλλά και πάλι δύσκολα... Μου είπε για νέα τεχνική το τσακάλι απο χτες... Τα σηκώνουν με ιμάντες!!!

Μολις μπει η φυσα που απενεργοποιει το immobilizer απενεργοποιειται και ο συναγερμος καθως η δουλεια της δεν ειναι να μπλοκαρει μονο το immobilizer.

Αν δεις πχ το βιντεο με το focus που παρεθεσα, ο συναγερμος χτυπησε για λιγα δευτερολεπτα και στη συνεχεια απενεργοποιηθηκε και αυτος.

Δημοσ.

Μολις μπει η φυσα που απενεργοποιει το immobilizer απενεργοποιειται και ο συναγερμος καθως η δουλεια της δεν ειναι να μπλοκαρει μονο το immobilizer.

Αν δεις πχ το βιντεο με το focus που παρεθεσα, ο συναγερμος χτυπησε για λιγα δευτερολεπτα και στη συνεχεια απενεργοποιηθηκε και αυτος.

Καλά δεν μου είπε τίποτα για φυσα, μόνο το κλειδί χρειάζεται ο συγκεκριμένος για να σηκώσει ότι θες... Όπως κατάλαβες μιλάμε για κλειδαρα :)

Εγώ τον λέω μικρό απατεώνα :-)

Δημοσ.

Και ξανα.

Και γιατί ως τελευταία χρόνια λογίζονται μόνο τα 2015+2016 και όχι η τελευταία πενταετία?  Εκτός από το ότι(νομίζεις πως) έτσι βολεύει τον ισχυρισμό σου?

Και γράφω ¨νομίζεις πως¨ γιατί το 2016 υπήρξε μείωση και όχι αύξηση, σκέψου πάλι και μετά πες μας αν οι 26.180 κλοπές τροχοφόρων το 2016 σε σχέση με τις 26.524 το 2015 είναι αύξηση ή μείωση. Και για να σε προλάβω μην πεις πως εννοούσες συνολικά τη διετία, δεν θα έγραφες "Αυξηση και το 2015 αυξηση και το 2016".

Στην τελευταία πενταετία, στην Ελληνική επικράτεια, οι κλοπές τροχοφόρων σημείωσαν πτώση 21%. Μείνε στον κόσμο σου εσύ, στον οποίο "αυξάνονται ραγδαία".

Άντε γειά

Δημοσ.

Και γιατί ως τελευταία χρόνια λογίζονται μόνο τα 2015+2016 και όχι η τελευταία πενταετία? Εκτός από το ότι(νομίζεις πως) έτσι βολεύει τον ισχυρισμό σου?

Και γράφω ¨νομίζεις πως¨ γιατί το 2016 υπήρξε μείωση και όχι αύξηση, σκέψου πάλι και μετά πες μας αν οι 26.180 κλοπές τροχοφόρων το 2016 σε σχέση με τις 26.524 το 2015 είναι αύξηση ή μείωση. Και για να σε προλάβω μην πεις πως εννοούσες συνολικά τη διετία, δεν θα έγραφες "Αυξηση και το 2015 αυξηση και το 2016".

Στην τελευταία πενταετία, στην Ελληνική επικράτεια, οι κλοπές τροχοφόρων σημείωσαν πτώση 21%. Μείνε στον κόσμο σου εσύ, στον οποίο "αυξάνονται ραγδαία".

Άντε γειά

Άδικα ΜΑΛΩΝΕΤΕ... Αν είναι να στο πάρουν θα στο πάρουν ακόμα και με ιμάντες.. Νέο κόλπο.

Δημοσ.

Και γιατί ως τελευταία χρόνια λογίζονται μόνο τα 2015+2016 και όχι η τελευταία πενταετία?  Εκτός από το ότι(νομίζεις πως) έτσι βολεύει τον ισχυρισμό σου?

Και γιατι τελευταια χρονια λογιζονται αυτα που θες εσυ; Ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα τι ειπα; Εδω αμφισβητεις βιντεο της αγγλικης αστυνομιας ως ψευτικα/στημενα και θα μας πεισεις οτι εχεις την απαιτουμενη αντιληψη για να  καταλαβεις τι θελουν να πουν οι αλλοι;

Συνεπως το 2015 και το 2016 εχεις αυξηση και προφανεστατα ( ; ) σε αυτα αναφερθηκα εξ'αρχης: so δεν σου εκατσε ουτε και η φαση με τα στατιστικα που την πιστεψες οτι με επιασες αδιαβαστο, καληνυχτα.

Κι επειδη συνεχιζεις να εχεις πλακα παμε στο πιο αστειο κομματι:

Άντε γειά

Απο τα link που μονος σου παρεθεσες (αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις) υπαρχει αυτη η πληροφορια για το 2016 σε συγκριση με το 2015:

Ως προς τα είδη κλοπών τροχοφόρων που τελέστηκαν στην επικράτεια, παρατηρούνται οι εξής διαφοροποιήσεις:

• 275 λιγότερες κλοπές Ι.Χ.Φ.                   (2.692 έναντι 2.967)
  •   86 λιγότερες κλοπές μοτοσικλετών      (9.059 έναντι 9.145)
  •   44 λιγότερες κλοπές μοτοποδηλάτων   (2.421 έναντι 2.465)
  •   48 επιπλέον κλοπές αυτοκινήτων       (11.395 έναντι 11.347)

Αρα στα αυτοκινητα το 2016 ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ η αυξηση και μαλιστα ειναι η μονη κατηγορια στην οποια σημειωνεται αυξηση οταν σε ολες τις αλλες υπαρχει μειωση, επιβεβαιωνοντας και παλι οσα ειπα.

Στο καλο και να μας γραφεις λοιπον και που 'σαι: Ψευτικα τα βιντεο της αγγλικης αστυνομιας, ο νεοΕλληνας ξερει καλυτερα απο τα Αγγλακια :lol:

Δημοσ.

Κλοπές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Μπορεί να φέρουν γερανό και να το σηκώσουν ή να στο κάνουν φύλλο και φτερό. και να βγάλουν τα πάντα. Δεν σημαίνει και τίποτα αυτό ούτε μπορείς να κάνεις και πολλά.

Το κλειδί βέβαια και εγώ δεν θα το έδινα σε πλυντήριο. Περιμένω 20 λεπτά και το πλένουν.

Στην αντιπροσωπεία στο σερβις το δίνω αναγκαστικά. Και εκεί υπάρχει περίπτωση αντιγραφής θεωρητικά. Θεωρητικά μπορεί να σε κλέβει και ο υπάλληλος που ξέρει τα συστήματα ασφαλειας της εταιρείας που κυκλοφορεί το αυτοκίνητο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...