Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Και ουτε προκαιται να ακουσεται τετοιο περιστατικο..Οπως επισης δεν δινουμε ποτε κλειδια σε παρκινγκ club κτλ. Υπαρχουν τροποι να αντιγραψουν το immobilizer απο το κλειδι και μετα απο 1-2 μηνες να το παρουν σαν κυριοι!! Που θα ξερεις εσυ οτι εφταιγε ο ταδε παρκαδορος η πλυντηριας πριν 1-2-3 μηνες;; Ναι αλλα τα κλειδια μια χαρα τα αφηνουμε στο βενζιναδικο. Τοτε να μην αφηνουμε τα κλειδια ουτε στο συνεργειο, οπου ο μαστορας μπορει να χρειαστει 1-2 ημερες για να φτιαξει μια βλαβη.. Ή να στησουμε αντισκηνο διπλα στο συνεργειο; Δε νομιζω να φτιαχνουν ετσι απλα αντικλειδια απο καινουρια αμαξια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Γιατι τα αφηνεις στο βενζιναδικο;;Κακως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ναι αλλα τα κλειδια μια χαρα τα αφηνουμε στο βενζιναδικο. Τοτε να μην αφηνουμε τα κλειδια ουτε στο συνεργειο, οπου ο μαστορας μπορει να χρειαστει 1-2 ημερες για να φτιαξει μια βλαβη.. Ή να στησουμε αντισκηνο διπλα στο συνεργειο; Δε νομιζω να φτιαχνουν ετσι απλα αντικλειδια απο καινουρια αμαξια.. Το οτι αφηνετε κλειδια στο βενζιναδικο δε σημαινει οτι ειναι και σωστο. Επισης τo τι νομιζεις με το τι ισχυει μπορει να απεχει. Αν θεωρεις οτι ειναι δυσκολο να γινει αντικλειδι (χωρις το immobilizer) πηγαινε στον κλειδαρα της γειτονιας σου και ρωτα τιμη. Αν θεωρεις σαν τον joshua21 και τον sam75 οτι το immobilizer θελει χρονο και τεχνογνωσια να παραβιαστει δες τα ποστ της προηγουμενης σελιδας. Το που θα αφηνεις το κλειδι σου ειναι καθαρα στην δικη σου κριση. Εδω σου/σας εξηγησαμε με τον expetr τι μπορει να συμβει. Σαφως μπορει να στην κανει ο οποιοσδηποτε εχει το κλειδι σου στα χερια του. Αν θεωρεις οτι ειναι απιθανο να σου συμβει, δεν υπαρχει λογος για το τοπικ που ανοιξες. Αν θεωρεις οτι υπαρχει κινδυνος (εξου και το ανοιγμα του τοπικ απο εσενα), τοτε δεν εχει νοημα να λες "ε και τι να κανουμε τωρα, να στησουμε αντισκοινο;". Εκτος αν το τοπικ ανοιχτηκε για να σου πουμε οτι δεν παιζει θεμα αμα αφηνεις το αμαξι απο δω κι εκει μαζι με το κλειδι ωστε να αισθανεσαι ησυχος. Καποιοι το ειπαν, καποιοι αλλοι σου ειπαν την αλλη πλευρα, διαλεγεις και παιρνεις κατα την κριση σου. Οπως ο Joshua21 εκρινε οτι το βιντεο της εγγλεζικης αστυνομιας ειναι ψευτικο και το καταπια εγω αμασητο, ετσι μπορει ο καθενας βαση της κριτικης του ικανοτητας να αντιληφθει (ή οχι) τους πιθανους κινδυνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δλδ εσεις οταν πρεπει να αφησετε το αμαξι συνεργειο για ημερες, τι ακριβως κανετε; Παντως κλοπη αυτοκινητου σε γνωστο μου δεν εχω ακουσει να εχει συμβει στην Αθηνα τα τελευταια 8 χρονια οπου βρισκομαι.. Μονο ενα smart ενος φιλου φιλου μου. Τα οποια κλεβουν για πλακα. Τα αφηνα στο βενζιναδικο ( στο παλιο μου αμαξι ) γιατι τα ζητουσαν για να το τοποθετησουν για πλυσιμο και να το παρκαρουν μετα το πλυσιμο. Καθε βενζιναδικο μπορει να εχει και 5+ αμαξια για πλυσιμο μια χρονικη στιγμη. Οσοι μενετε Αθηνα, αποκλειεται να μη το εχετε παρατηρησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ωραια, αφου δεν ακουσες ποτε κλοπη στα χρονικα περα απο ενα σμαρτακι, αφου με τα βενζιναδικα δεν παιζει θεμα, τοτε αφηνε το ελευθερα. Αλλα βαση αυτων που λες, η μονη μου απορια ειναι προς τι το παρον τοπικ; Αρκετοι απο εμας πηγαινουμε για πλυσιμο τα αυτοκινητα μας σε βενζιναδικα. Τι γινεται ομως εαν καποιος υπαλληλος κλεψει το αυτοκινητο, ενω εμεις θα λειπουμε; Εχει τυχει παρομοιο περιστατικο; ΥΓ. Τα σμαρτακια λες οτι κλεβονται για πλακα, ξερεις γιατι κλεβονται για πλακα ; Γιατι δε χρειαζεται ουτε το αντικλειδι. Στα υπολοιπα, ειναι το ιδιο ασφαλη οσο και το δικο σου αμαξι, οποτε για καποιον που εχει το αντικλειδι, ανηκεις στην ιδια κατηγορια με τα σμαρτακια πλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Επειδη ρωτησα πως γινεται να βγαλω 2ο κλειδι για το καινουριο μου αμαξι ( ford focus ), μαζι με το κλειδι μου εδωσαν και ενα επιπλεον σκετο κλειδι μαζι με εναν κωδικο. Μου ειπαν αν θελω να βγαλω 2ο κλειδι να παω σε μια αντιπροσωπεια μαζι με αυτο το "γυμνο" κλειδι και μονο εφοσον παω και τον κωδικο μαζι μου θα βγαλουν το κλειδι, και κοστιζει 280 ευρω. Ακομα δε εχω πειστει οτι οι κλεφτες μπορουν και κλεβουν τοσο ευκολα αυτοκινητα. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουρια αυτοκινητα και με συναγερμο.. Ναι smart και παπια/μηχανες κλεβουν δεκαδες καθημερινα. Απλα δεν ακουω για αυτοκινητα.. Και εδω μεσα μονο εσυ και Expertr λετε οτι γινεται να κλεψουν αμαξια και μαλιστα τοσο ευκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Επειδη ρωτησα πως γινεται να βγαλω 2ο κλειδι για το καινουριο μου αμαξι ( ford focus ), μαζι με το κλειδι μου εδωσαν και ενα επιπλεον σκετο κλειδι μαζι με εναν κωδικο. Μου ειπαν αν θελω να βγαλω 2ο κλειδι να παω σε μια αντιπροσωπεια μαζι με αυτο το "γυμνο" κλειδι και μονο εφοσον παω και τον κωδικο μαζι μου θα βγαλουν το κλειδι, και κοστιζει 280 ευρω. Ακομα δε εχω πειστει οτι οι κλεφτες μπορουν και κλεβουν τοσο ευκολα αυτοκινητα. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουρια αυτοκινητα και με συναγερμο.. Ναι smart και παπια/μηχανες κλεβουν δεκαδες καθημερινα. Απλα δεν ακουω για αυτοκινητα.. Και εδω μεσα μονο εσυ και Expertr λετε οτι γινεται να κλεψουν αμαξια και μαλιστα τοσο ευκολα.. Και λίγα σου είπαν 280, λοιπόν μπορούν να κλέψουν τα πάντα αλλά δεν θα πάνε στο δικό σου, κάνα ακριβό θα χτυπήσουν. Τον συναγερμό τον βρίσκουν μέσω συχνοτήτων εύκολο είναι, το κλειδί είναι λίγο ζόρι και έξοδα για αυτούς, θέλει ειδικό άτομο. Μίλησα σήμερα με ένα Τσακάλι μικρό απατεώνα , κλειδιά οκ μπορούν, κάρτες όμως δύσκολα!! Υπόψιν κλειδιά μιλάμε για μοντέλο δικό μου 1998, αν μιλάμε για καινούριο είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι ακατόρθωτο. Τα καινούρια υπόψιν έχουν και GPS παντού σε όλο το αμάξι κ για να βγει θέλει ηλεκτρολόγο μάγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Επειδη ρωτησα πως γινεται να βγαλω 2ο κλειδι για το καινουριο μου αμαξι ( ford focus ), μαζι με το κλειδι μου εδωσαν και ενα επιπλεον σκετο κλειδι μαζι με εναν κωδικο. Μου ειπαν αν θελω να βγαλω 2ο κλειδι να παω σε μια αντιπροσωπεια μαζι με αυτο το "γυμνο" κλειδι και μονο εφοσον παω και τον κωδικο μαζι μου θα βγαλουν το κλειδι, και κοστιζει 280 ευρω. Παλι μιλας για κλειδι ΜΕ immobilizer, οταν εχουμε πει περιπου 10 φορες οτι υπεραρκει ενα απλο-γυμνο αντικλειδι που γυρναει την μιζα και τιποτε παραπανω. Συνεχισε να επαναλαμβανεσαι... Ακομα δε εχω πειστει οτι οι κλεφτες μπορουν και κλεβουν τοσο ευκολα αυτοκινητα. Ειδικα οταν μιλαμε για καινουρια αυτοκινητα και με συναγερμο.. Και πολυ καλα κανεις. Ξαναλεω οτι αν δεν υπηρχαν τυποι με το δικο σου mindset οι κλεφτες θα ειχαν αλλαξει επαγγελμα. Αντ'αυτου οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει ραγδαια τα τελευταια χρονια οποτε keep it, πρεπει να ζησουν και οι κλεφτες, και για να ζησουν πρεπει να υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ που "δεν πειθονται απο τους κινδυνους" και ακομα περισσοτεροι αφελεις που ενω τους ενημερωνεις, νομιζουν οτι τους μιλας για σεναρια επιστημονικης φαντασιας. BTW, focus εχεις παρει σωστα; Το 1ο βιντεο απο αυτα που ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα δες τι αμαξι ειναι. Και συναγερμο εχει επισης. Και μαλιστα χτυπησε ο συναγερμος, δεν χρειαστηκε καν να τον απενεργοποιησουν. Εσυ βεβαια επειδη εισαι Ελληνας, προφανως εισαι της φιλοσοφιας "δεν θα τυχει σε μενα", οποτε μην πειθεσαι και μεινε ησυχος μαζι με τους υπολοιπους ησυχους που ειναι περισσοτεροι απο εμενα και τον Expetr αρα εχουν και δικιο, ασχετως αν εγω με τον Expetr ειμαστε οι μονοι που μιλησαμε με facts οταν αλλοι ποσταρουν πολυμπριζα, αλλοι λενε "δεν πειθομαι γιατι δεν ακουσα κατι απο τον περιγυρο μου" και αλλοι εχουν τοσο μαυρα μεσανυχτα που εχουν μεινει με την ιδεα οτι μονο τα smart κλεβουνε. Ναι smart και παπια/μηχανες κλεβουν δεκαδες καθημερινα. Απλα δεν ακουω για αυτοκινητα.. Και εδω μεσα μονο εσυ και Expertr λετε οτι γινεται να κλεψουν αμαξια και μαλιστα τοσο ευκολα.. Ειναι αστειο να επικαλεισαι το επιχειρημα του "τι ακους", ειδικα οταν η γνωση απεχει 30 εκατοστα απο τα ματια σου. ΥΓ. Για αυτο το λογο ειπα οτι ο Expert εκανε λαθος που εδειξε τη μεθοδο. Ανοιγει τα ματια σε τυπους που οχι μονο δε θελουν την γνωση, αλλα την αμφισβητουν κιολας. Ολα καλα ψηλε, εχεις καινουργιο αμαξι, εχεις συναγερμο, εχεις immobilizer, μονο σμαρτακια κλεβουν, δεν ακουσες κλοπη απο τους 10-20-100 γνωστους σου, οποτε μη φοβασαι τιποτα. ΥΓ2. Παρολα αυτα, αφου δεν τιθεται θεμα κλοπης και κομπλε ολα, ακομα δεν μας ειπες το λογο που ανοιξες το τοπικ. Τα καινούρια υπόψιν έχουν και GPS παντού σε όλο το αμάξι κ για να βγει θέλει ηλεκτρολόγο μάγκα. Το GPS που αναφερεις ειναι πλοηγος και οχι συστημα ειδοποιησης της θεσης του οχηματος. Αυτο ειναι κατι εξτρα, το βαζεις μετα, ΣΑΦΩΣ ειναι ενα καλο συστημα ασφαλειας που σε συνδυασμο με αλλα, παρεχει αρκετη ασφαλεια αλλα οσο καποιοι συνηδειτα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, δεν προκειται να μπουν στη διαδικασια να εγκαταστησουν τετοιο. Αρκει το immobilizer ειπαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Παλι μιλας για κλειδι ΜΕ immobilizer, οταν εχουμε πει περιπου 10 φορες οτι υπεραρκει ενα απλο-γυμνο αντικλειδι που γυρναει την μιζα και τιποτε παραπανω. Συνεχισε να επαναλαμβανεσαι... Και πολυ καλα κανεις. Ξαναλεω οτι αν δεν υπηρχαν τυποι με το δικο σου mindset οι κλεφτες θα ειχαν αλλαξει επαγγελμα. Αντ'αυτου οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει ραγδαια τα τελευταια χρονια οποτε keep it, πρεπει να ζησουν και οι κλεφτες, και για να ζησουν πρεπει να υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ που "δεν πειθονται απο τους κινδυνους" και ακομα περισσοτεροι αφελεις που ενω τους ενημερωνεις, νομιζουν οτι τους μιλας για σεναρια επιστημονικης φαντασιας. BTW, focus εχεις παρει σωστα; Το 1ο βιντεο απο αυτα που ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα δες τι αμαξι ειναι. Και συναγερμο εχει επισης. Και μαλιστα χτυπησε ο συναγερμος, δεν χρειαστηκε καν να τον απενεργοποιησουν. Εσυ βεβαια επειδη εισαι Ελληνας, προφανως εισαι της φιλοσοφιας "δεν θα τυχει σε μενα", οποτε μην πειθεσαι και μεινε ησυχος μαζι με τους υπολοιπους ησυχους που ειναι περισσοτεροι απο εμενα και τον Expetr αρα εχουν και δικιο, ασχετως αν εγω με τον Expetr ειμαστε οι μονοι που μιλησαμε με facts οταν αλλοι ποσταρουν πολυμπριζα, αλλοι λενε "δεν πειθομαι γιατι δεν ακουσα κατι απο τον περιγυρο μου" και αλλοι εχουν τοσο μαυρα μεσανυχτα που εχουν μεινει με την ιδεα οτι μονο τα smart κλεβουνε. Ειναι αστειο να επικαλεισαι το επιχειρημα του "τι ακους", ειδικα οταν η γνωση απεχει 30 εκατοστα απο τα ματια σου. ΥΓ. Για αυτο το λογο ειπα οτι ο Expert εκανε λαθος που εδειξε τη μεθοδο. Ανοιγει τα ματια σε τυπους που οχι μονο δε θελουν την γνωση, αλλα την αμφισβητουν κιολας. Ολα καλα ψηλε, εχεις καινουργιο αμαξι, εχεις συναγερμο, εχεις immobilizer, μονο σμαρτακια κλεβουν, δεν ακουσες κλοπη απο τους 10-20-100 γνωστους σου, οποτε μη φοβασαι τιποτα. ΥΓ2. Παρολα αυτα, αφου δεν τιθεται θεμα κλοπης και κομπλε ολα, ακομα δεν μας ειπες το λογο που ανοιξες το τοπικ. Το GPS που αναφερεις ειναι πλοηγος και οχι συστημα ειδοποιησης της θεσης του οχηματος. Αυτο ειναι κατι εξτρα, το βαζεις μετα, ΣΑΦΩΣ ειναι ενα καλο συστημα ασφαλειας που σε συνδυασμο με αλλα, παρεχει αρκετη ασφαλεια αλλα οσο καποιοι συνηδειτα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, δεν προκειται να μπουν στη διαδικασια να εγκαταστησουν τετοιο. Αρκει το immobilizer ειπαμε. Το immobilizer κάνει δουλειά αλλά αν γυρίσει η μίζα με το κλειδί τέλος σου έφυγε το αυτοκίνητο, τα καινούρια έχουν όλα σχεδόν GPS για ασφάλεια κλοπής. Παντως για να βγάλεις αντικλειδι γίνεται μέσω συνεργασίας υπαλλήλου αντιπροσωπείας.... Να πει αυτός ότι και καλά ζήτησε κλειδί ο πελάτης. Τα Ρενό παράδειγμα έχουν online σύνδεση με Γαλλία για να βγάλεις δεύτερο κλειδί αλλιώς δεν βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Και λίγα σου είπαν 280, λοιπόν μπορούν να κλέψουν τα πάντα αλλά δεν θα πάνε στο δικό σου, κάνα ακριβό θα χτυπήσουν. Τον συναγερμό τον βρίσκουν μέσω συχνοτήτων εύκολο είναι, το κλειδί είναι λίγο ζόρι και έξοδα για αυτούς, θέλει ειδικό άτομο. Μίλησα σήμερα με ένα Τσακάλι μικρό απατεώνα , κλειδιά οκ μπορούν, κάρτες όμως δύσκολα!! Υπόψιν κλειδιά μιλάμε για μοντέλο δικό μου 1998, αν μιλάμε για καινούριο είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι ακατόρθωτο. Τα καινούρια υπόψιν έχουν και GPS παντού σε όλο το αμάξι κ για να βγει θέλει ηλεκτρολόγο μάγκα. Εχουν gps ολα τα καινουρια αμαξια; Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Δεν εννοεις το navi, αλλα κρυμμενα gps; Και για ποιο λογο; ΥΓ2. Παρολα αυτα, αφου δεν τιθεται θεμα κλοπης και κομπλε ολα, ακομα δεν μας ειπες το λογο που ανοιξες το τοπικ. Αλλο θεμα ειχε το τοπικ μου, αλλου το πηγαμε. Εσυ φιλε εχεις αμαξι; Το εχεις σε καποιο υπογειο στα 100 μετρα κατω απο τη γη; Επισης δε μου απαντησες τι κανεις στη περιπτωση που παθει σοβαρη ζημια το αμαξι και θα πρεπει να μεινει στο συνεργειο παραπανω απο 1 ημερα.. Μηπως δεν εχεις αμαξι; Ή μηπως τα κλεβεις; Παντως για να βγάλεις αντικλειδι γίνεται μέσω συνεργασίας υπαλλήλου αντιπροσωπείας.... Να πει αυτός ότι και καλά ζήτησε κλειδί ο πελάτης. Αυτο μου φαινεται λογικο. Ειδικα στο Ελλαδισταν που ζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εχουν gps ολα τα καινουρια αμαξια; Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Δεν εννοεις το navi, αλλα κρυμμενα gps; Και για ποιο λογο; Αλλο θεμα ειχε το τοπικ μου, αλλου το πηγαμε. Εσυ φιλε εχεις αμαξι; Το εχεις σε καποιο υπογειο στα 100 μετρα κατω απο τη γη; Επισης δε μου απαντησες τι κανεις στη περιπτωση που παθει σοβαρη ζημια το αμαξι και θα πρεπει να μεινει στο συνεργειο παραπανω απο 1 ημερα.. Μηπως δεν εχεις αμαξι; Ή μηπως τα κλεβεις; Αυτο μου φαινεται λογικο. Ειδικα στο Ελλαδισταν που ζουμε. Το εταιρικό το δικό μου έχει GPS, αν το κλέψουν θα δώσω έναν κωδικό στην ασφάλεια και βρίσκει το σήμα... Εκτός όμως αν το έχουν βγάλει... Θέλει επαγγελματική δουλειά από εμπειρο προσωπικό για να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 "οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει ραγδαια τα τελευταια χρονια" έγραψε αυτός που καταπίνει αμάσητο ότι βλέπει στα βίντεο του youtube. Για να δούμε τι λέει και η ΕΛΑΣ για το θέμα: http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1503784/statistikasok-gia-klopes-aytokinhton-kai-trohaia-a.html edit Στοιχεία και για το 2016: http://analitis.gr/o-chartis-tis-egklimatikotitas-ta-stichia-tis-elas/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δηλαδη μονο εγω βλεπω στο facebook σχεδον καθε εβδομαδα post με κλεμενα m3 , s2000, s3, octavia , coltκαι διαφορα αλλα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δηλαδη μονο εγω βλεπω στο facebook σχεδον καθε εβδομαδα post με κλεμενα m3 , s2000, s3, octavia , coltκαι διαφορα αλλα;; Τώρα πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα... μόνο εσύ το ξέρεις! Όχι πάντως, δεν τα βλέπεις μόνο εσύ, και εγώ τα βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αλλο θεμα ειχε το τοπικ μου, αλλου το πηγαμε. Εσυ φιλε εχεις αμαξι; Το εχεις σε καποιο υπογειο στα 100 μετρα κατω απο τη γη; Καταρχην δεν ειμαι φιλος σου. Το τοπικ το ανοιξες για να ρωτησεις αν κινδυνευει το αμαξι απο τους υπαλληλους ενος βενζιναδικου, αν το αφησεις. Ουσιαστικα μας ρωτησες αν οι κλεφτες ειναι τοσο βλακες που θα αυτοσταμπαρονταν για να μπουν φυλακη την επομενη. Αφου λοιπον σου απαντησαμε στην οχι και τοσο εξυπνη ερωτηση, σου επισημαναμε οτι αν θελουν, υπαρχει διαφορετικος τροπος να κλαπει, συνεπως ο κινδυνος παραμενει. Αν ειναι οφφτοπικ αυτο τοτε εχεις θεμα με την κατανοηση των ελληνικων. Επισης δε μου απαντησες τι κανεις στη περιπτωση που παθει σοβαρη ζημια το αμαξι και θα πρεπει να μεινει στο συνεργειο παραπανω απο 1 ημερα.. Μηπως δεν εχεις αμαξι; Ή μηπως τα κλεβεις; Ο λογος που δεν σου απανταω ειναι ο ιδιος με τον λογο που δεν σου ανεφερα τον τροπο απενεργοποιησης του immobilizer (κι ουτε επροκειτο να το κανω) μεχρι να τον πει ο Expetr. Οταν προκυψουν πραγματικες και σοβαρες αποριες, βεβαιως και θα μοιραστω και τροπους προστασιας. Μεχρι τοτε σε ξερολες Ελληνες του Ελλαδισταν που αμφισβητουν τα παντα, ακομα και επισημα links/βιντεο/περιγραφη τροπου κλοπης, κομματακι δυσκολο να σου πω κατι περισσοτερο, ποσο δε μαλλον πώς προστατευω την δικη μου περιουσια. Καλως τον τυπο με τα πολυμπριζα και παλι. Ενδιαφερον οτι ενω δηλωσες αποχωρηση απο το τοπικ επανηλθες για να με επιβεβαιωσεις στο απολυτο: Το 2015 και το 2016, σημειωνεται αυξηση βαση και των στατιστικων που παραθετεις. Οτι ειπα λοιπον. Απο κει και περα, με αφορμη τα στατιστικα, μια που τα παρεθεσες, βλεπουμε οτι εχουμε 73 κλοπες οχηματων ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. (χωρια τις αποπειρες). Αποτι φαινεται, συμφωνα με τους γκουρου του ινσομνια, γεμισαμε χακερς-κλεφτες που καθονται 2 ωρες πανω στο οχημα για να απενεργοποιησουν με την τρελη τους τεχνογνωσια το immobilizer. Διοτι με τετοια δυναμικη 73 κλοπων/μερα-καθε μερα σημαινει οτι εχει κατεβει ολοκληρη στρατια απο χακερς στην Ελλαδα που γνωριζουν να σπανε immobilizers Επισης επιβεβαιωνεται κι ο τυπος που λεει "δε συμβαινουν κλοπες περα απο σμαρτακια, διοτι δεν εχουν κλεψει κανενα γνωστο μου". Συνεχισε/συνεχιστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα