vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το αντικλειδι που λεω εγω ειναι μονο για να ανοιξουν την πορτα του οδηγου και να μπει στην μιζα. Αυτο που λες εσυ ειναι με την πλακετα για το immobilizer. Μονο που οπως ειπα 2-3 φορες το immobilizer το βγαζουν εκτος με αλλο μηχανημα των 10 ευρω και δεν εχουν αναγκη να το αντιγραψουν πανω στο κλειδι. Σου ξαναλεω, δεν γνωριζεις, μην επιμενεις. Αφού γνωρίζεις γιατί δνε κλέβεις; εύκολο είναι, το μηχάνημα πόσο κάνει; δύο τρία ευρώ. Σου ξαναλεω άμα θέλουν να κλέψουν δεν κάνουν τέτοια διαδικασία, σπάνε το τζάμι, μπαίνουν και γειά σου!! Εσύ δεν γνωρίζεις από κλέφτες ούτε γνωρίζεις ότι τα καινούρια έχουν GPS,η μήπως θα το βγάλουν κ αυτό εκτός λειτουργίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 I rest my case. Δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο απο οσα ειπα ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 I rest my case. Δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερω απο οσα ειπα ηδη. Θα στο κλέψουν έτσι που τα ξέρεις όλα και δίνεις ιδέες, εκτός αν έχεις πεζό δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Βασικα εγω κανω ακριβως το αναποδο. Ανοιγω τα ματια σε αυτους που δεν εχουνε ιδεα και νομιζουν οτι οι κλεφτες εχουν μεινει στο 1980 και πιστευουν οτι αν ο βενζινας θελει να τους κλεψει το αμαξι θα τους το κλεψει μολις το πανε για πλυσιμο, ας πουμε. Ανοιγω επισης τα ματια και σε αυτους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα, αλλα δεν ξερουν τιποτα. Αν και αυτο αποδεικνυεται οτι ειναι ανουσιο, αν παρουμε το παραδειγμα σου. Επισης, οι κλεφτες δεν περιμεναν εμενα να τους πω πως θα κανουνε τη δουλεια τους. Αλλωστε τα σχετικα βιντεακια και οι πληροφοριες για τη μεθοδολογια τους ειναι παντου διασπαρτα μεσα στο ιντερνετ. Οχι για να μυηθει κοσμος στο επαγγελμα, αλλα για το αντιθετο: Να προστατευθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Υπαρχουν τροποι να αντιγραψουν το immobilizer απο το κλειδι και μετα απο 1-2 μηνες να το παρουν σαν κυριοι!! Αν πρόκειται για αυτοκίνητο του 1995-1997 ναι, το κλειδί αντιγράφεται. Στα πιο καινούργια όμως απλά ΔΕΝ γίνεται, ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο νομίζεις, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν πρόκειται για αυτοκίνητο του 1995-1997 ναι, το κλειδί αντιγράφεται. Στα πιο καινούργια όμως απλά ΔΕΝ γίνεται, ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο νομίζεις, Επιτέλους ένας που ξέρει τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αν πρόκειται για αυτοκίνητο του 1995-1997 ναι, το κλειδί αντιγράφεται. Στα πιο καινούργια όμως απλά ΔΕΝ γίνεται, ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο νομίζεις,Δεν χρειαζεται να αντιγραψουν το immobilizer στο αντικλειδι. Τους αρκει ενα απλο αντικλειδι που θα ανοιγει την πορτα και θα γυρναει την μιζα. Ακομα και με κλειδια πασπαρτου που ανοιγουν πορτες αυτοκινητων ειναι κομπλε. Το immobilizer παρακαμπτεται αλλιως, γιαυτο και δεν χρειαζεται να περασει στο κλειδι. Επιτέλους ένας που ξέρει τι γίνεται.Το αστειο με εσενα ειναι οτι ενω χθες σου ποσταρα και 2-3 διαφορετικα βιντεο απο CCTV που κατεγραψαν τον τροπο που περιγραφω και το ειδες με τα ματια σου, επιμενεις ακομη οτι δε γινεται (το διεγραψα γιατι απανταγε σε ποστς που εβριζες που επισης διαγραφτηκαν). Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν πεις οτι ηταν και σκηνοθετημενα τα βιντεακια για να βγαζουν λεφτα οι συναγερμαδες...Σιγουρα μπορεις να φτασεις ως εκει κι ακομα παραπερα, το εχεις αποδειξει ουκ ολιγες φορες αγαπητε sam75 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δεν χρειαζεται να αντιγραψουν το immobilizer στο αντικλειδι. Τους αρκει ενα απλο αντικλειδι που θα ανοιγει την πορτα και θα γυρναει την μιζα. Ακομα και με κλειδια πασπαρτου που ανοιγουν πορτες αυτοκινητων ειναι κομπλε. Το immobilizer παρακαμπτεται αλλιως, γιαυτο και δεν χρειαζεται να περασει στο κλειδι. Πλήρης άγνοια επί του θέματος. Το immobilizer είναι αυτό που κάνει από πολύ δύσκολη ως σχεδόν αδύνατη την κλοπή ενός αυτοκινήτου, όχι οι αφαλοί των κλειδαριών. Οι τελευταίοι όχι μόνο παραβιάζονται πανεύκολα και γρήγορα, αλλά απλό αντικλείδι(σκέτη λάμα) μπορεί να βγει και μέσω μιας απλής φωτογραφίας του original κλειδιού. Το απλό αντικλείδι ναι θα ανοίξει την πόρτα, ναι θα γυρίσει τη μίζα, αλλά ΔΕΝ θα βάλει μπροστά τον κινητήρα. Επίσης κλειδί πασπαρτού μπορεί να υπάρξει μόνο αν η κλειδαριά έχει κατασκευαστεί έτσι, κάτι που γίνεται συχνά στα δωμάτια ξενοδοχείων πχ, στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όσο για το "Το immobilizer παρακαμπτεται αλλιως" σαφώς και γίνεται, έχουν δίκιο όταν λένε πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, το θέμα είναι πόση τεχνογνωσία, χρόνο και εξοπλισμό θα χρειαστεί ο επίδοξος κλέφτης μέχρι να τα καταφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πλήρης άγνοια επί του θέματος. Το immobilizer είναι αυτό που κάνει από πολύ δύσκολη ως σχεδόν αδύνατη την κλοπή ενός αυτοκινήτου, όχι οι αφαλοί των κλειδαριών. Οι τελευταίοι όχι μόνο παραβιάζονται πανεύκολα και γρήγορα, αλλά απλό αντικλείδι(σκέτη λάμα) μπορεί να βγει και μέσω μιας απλής φωτογραφίας του original κλειδιού. Το απλό αντικλείδι ναι θα ανοίξει την πόρτα, ναι θα γυρίσει τη μίζα, αλλά ΔΕΝ θα βάλει μπροστά τον κινητήρα. Επίσης κλειδί πασπαρτού μπορεί να υπάρξει μόνο αν η κλειδαριά έχει κατασκευαστεί έτσι, κάτι που γίνεται συχνά στα δωμάτια ξενοδοχείων πχ, στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όσο για το "Το immobilizer παρακαμπτεται αλλιως" σαφώς και γίνεται, έχουν δίκιο όταν λένε πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, το θέμα είναι πόση τεχνογνωσία, χρόνο και εξοπλισμό θα χρειαστεί ο επίδοξος κλέφτης μέχρι να τα καταφέρει. Άμα ήταν έτσι που μας τα λέει κανείς δεν θα είχε αυτοκίνητο όλα θα είχαν κλαπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το να δίνεις το κλειδί σου είναι το πιο επικίνδυνο Τα υπόλοιπα αν είναι να συμβούν θα συμβούν αλλά δίνοντας το κλειδί σου και φεύγοντας πας γυρεύοντας, αντιγράφεται για πλάκα έρχονται σπίτι σου με την ησυχία τους και κάνουν τη δουλειά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πλήρης άγνοια επί του θέματος. Το immobilizer είναι αυτό που κάνει από πολύ δύσκολη ως σχεδόν αδύνατη την κλοπή ενός αυτοκινήτου, όχι οι αφαλοί των κλειδαριών. Οι τελευταίοι όχι μόνο παραβιάζονται πανεύκολα και γρήγορα, αλλά απλό αντικλείδι(σκέτη λάμα) μπορεί να βγει και μέσω μιας απλής φωτογραφίας του original κλειδιού. Το απλό αντικλείδι ναι θα ανοίξει την πόρτα, ναι θα γυρίσει τη μίζα, αλλά ΔΕΝ θα βάλει μπροστά τον κινητήρα. Επίσης κλειδί πασπαρτού μπορεί να υπάρξει μόνο αν η κλειδαριά έχει κατασκευαστεί έτσι, κάτι που γίνεται συχνά στα δωμάτια ξενοδοχείων πχ, στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Όσο για το "Το immobilizer παρακαμπτεται αλλιως" σαφώς και γίνεται, έχουν δίκιο όταν λένε πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, το θέμα είναι πόση τεχνογνωσία, χρόνο και εξοπλισμό θα χρειαστεί ο επίδοξος κλέφτης μέχρι να τα καταφέρει. Tην πληρη αγνοια επι του θεματος ειναι ολοφανερο οτι την εχεις εσυ και 1-2 ακομα ατομα, αλλα δεν μου κανει και εντυπωση, αλλιως οι κλεφτες θα ειχαν αλλαξει δουλεια. Σε τυπους σαν εσας βασιζονται που ενω η πληροφορηση απεχει 1-2 click/google οχι μονο δεν τα καταφερνουν, αλλα ειναι και αρκουντως ισχυρογνωμωνες για να βγαζουν ασχετους αυτους που καθονται να τους δωσουν την πληροφορηση ως μασημενη τροφη μεσα στα φορουμ. Kαι επαναλαμβανω. Ο κλεφτης το μονο που χρειαζεται ειναι κλειδι να ανοιξει την πορτα και να γυρισει την μιζα. Ειτε αντικλειδι, ειτε πασπαρτου. Το immobilizer προσπερνιεται σε δευτερολεπτα με modules που κανουν 10 ευρω. ΓΙα να μην το ταλαιπωρουμε πολυ , τα βιντεακια που ποσταρα χθες στον sam75. Θα διαπιστωσεις οτι οι τυποι ειναι τρελοι χακερ με τρελη τεχνογνωσια και τους παιρνει κανα 2ωρο να σπασουν το imoobilizer, NOT. Υπαρχουν 100δες αναλογα βιντεο με αμαξια να κανουν φτερα με απενεργοποιημενα immobilizers μεσα σε δευτερολεπτα. Αναμενω με αγωνια τα επομενα σχολια και ερμηνειες απο τυπους που δεν ξερουν καν τι κανουν οι τυποι στα βιντεο αλλα την ιδια ωρα ξερουν οτι το immobilizer σπαει δυσκολα... Πρωτο υποψηφιο σχολιο "Εδω ειναι Ελλαδα, δε γινονται αυτα/σε εμενα δε θα τυχει" κλπ. https://www.youtube.com/watch?v=4bAh8LrsoAs https://www.youtube.com/watch?v=be5xBRgb0xo https://www.youtube.com/watch?v=XD0OoQP191E https://www.youtube.com/watch?v=sp9dVFu4P00 Και τωρα, επεμεινε λιγακι ακομα στο οτι το αντικλειδι ειναι αχρηστο για τον κλεφτη να δουμε ποσο sam75 εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 @YourTrueLegend:Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία καταπίνεις αμάσητο οτιδήποτε βλέπεις σε βίντεο.Τίποτα άλλο από εμένα, αν δεν παρουσιάσεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να στηρίζει τα λεγόμενα σου δεν πρόκειται να απαντήσω σοβαρά.ΥΓhttps://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 @YourTrueLegend: Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία καταπίνεις αμάσητο οτιδήποτε βλέπεις σε βίντεο. Τίποτα άλλο από εμένα, αν δεν παρουσιάσεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να στηρίζει τα λεγόμενα σου δεν πρόκειται να απαντήσω σοβαρά. ΥΓ https://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc Καταλαβες γιατι περιμενα με αγωνια να δω τι σχολιο θα ειχες να κανεις; Γιατι ημουν σιγουρος οτι θα ηταν αστειο κι ακομα πιο σιγουρος οτι θα προτιμησεις να εκτεθεις απο το να πεις "οκ πιθανως να κανω λαθος". Προσπαθεις λοιπον να μου πεις οτι καταπινω αμασητα ψευτικα/fake/σκηνοθετημενα/whatever βιντεο, οτι δεν εχω την κριτικη ικανοτητα ας πουμε να καταλαβω τι συμβαινει. Εΐσαι τοσο προβλεψιμος ομως, που ηδη ειχα προνοησει... Βλεπεις, το πρωτο βιντεο απο αυτα που παρεθεσα, τυγχανει να ειναι δημοσιευμενο στο youtube απο το αστυνομικο τμημα του West Midlands που ζηταει (ζητουσε) βοηθεια απο τον κοσμο για το περιστατικο. Εσυ βεβαιως μεσα στην σιγουρια σου (αλλιως λεγεται) οτι εγω ειμαι ασχετος, δεν προσεξες ουτε το σχετικο watermark στο βιντεο (το @wmpolice), ουτε τον uploader του βιντεο (που ειναι η βρετανικη αστυνομια), πριν υποπεσεις στο παραπανω σχολιο... Αλλα που να φανταστει ο (νεο)Ελληνας που βρισκεται σε mood "ξερω τα παντα", οτι η βρετανικη αστυνομια χρησιμοποιει τα social media για να παρει βοηθεια απο τους πολιτες. Εδω βρισκεται ακομα στην εποχη της αφισας στην κολωνα. Αλλα παρολα αυτα, ξερει τα παντα και φυσικα ξερει οτι "τα βιντεα των εγγλεζων στα ιντερνέτ ειναι fake news/clickbaits"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Κουμπωνεις φυσα...Γυρνας μιζα και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Κουμπωνεις φυσα...Γυρνας μιζα και εισαι ετοιμος. hoax/fake news ειναι φιλε, fake και τα βιντεακια, fake και οι φυσες. Διαβασε joshua21 και sam75 να... γυρισεις 20 χρονια πισω YΓ> Κακως τους αναφερεις τον τροπο. Αυτοι νομιζουν οτι πρεπει να 'σαι χακερ με 3 λαπτοπ σε command line και δεν πειθονται ουτε απο τα βιντεο της αγγλικης αστυνομιας που τους δειχνεις οτι με 2 κινησεις σε 20 δευτερολεπτα εχει παρει μπροστα το αμαξι. Δεν το αφηνες να παιξουμε λιγο ακομα... Να χουν και δουλεια οι κλεφτες αφου πας να τους ενημερωσεις και σε βγαζουν κι ασχετο... ΥΓ2> Εχει και φθηνοτερες Σε αλλο φορουμ linkaran των 15 ευρω στο amazon, για αλλες μαρκες ομως. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2017 από YourTrueLegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα