Προς το περιεχόμενο

Ποσο ασφαλες ειναι το πλυσιμο αυτοκινητου σε βενζιναδικο;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και εχω χωρο στο πεζοδρομιο και δεν θα μου πει κανεις τιποτα πανε οι εποχές που ειχα κουραγιο να το πλυνω μονος .

Εχω δυο Car wach που το πηγαινω και ποτε δεν ειχε πρόβλημα . Βεβαια παντα καθομαι εκει γιατι πως να γυρισω σπιτι και να ξαναπαω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και εχω χωρο στο πεζοδρομιο και δεν θα μου πει κανεις τιποτα πανε οι εποχές που ειχα κουραγιο να το πλυνω μονος .

Εχω δυο Car wach που το πηγαινω και ποτε δεν ειχε πρόβλημα . Βεβαια παντα καθομαι εκει γιατι πως να γυρισω σπιτι και να ξαναπαω ?

Πάντα να κάθεστε και να παρακολουθείτε όταν αφήνετε τα αμάξια σας σε car wash. Σε ένα κοντά μου οι υπάλληλοι μαρσάρουν, επιταχύνουν ασκόπως καθώς μετακινούν τα αυτοκίνητα και έχω δει μέχρι και παντιλίκια.....

Η κορύφωση ήταν όταν ένας το έριξε σε μία κολώνα πινακίδας γιατί πήγε να το μετακινήσει σπρώχνοντάς το κρατώντας το τιμόνι.

• Like 1

Πάντα να κάθεστε και να παρακολουθείτε όταν αφήνετε τα αμάξια σας σε car wash. Σε ένα κοντά μου οι υπάλληλοι μαρσάρουν, επιταχύνουν ασκόπως καθώς μετακινούν τα αυτοκίνητα και έχω δει μέχρι και παντιλίκια.....

Η κορύφωση ήταν όταν ένας το έριξε σε μία κολώνα πινακίδας γιατί πήγε να το μετακινήσει σπρώχνοντάς το κρατώντας το τιμόνι.

Σιγουρα....Εξ αλλου ποσοι εχουμε Car wash κοντα στο σπιτι ώστε να το αφήνουμε και να πηγαίνουμε μετα να το παρουμε ? Μενω Λυκόβρυση και τα πιο κοντινα είναι ένα στην Μεταμορφωση και ένα στην Καλυφτακη στην Κηφισιά . Είναι ανοιχτο και Κυριακες αυτό .

Εγω παλι εκει που παω ειναι διπλα στο τζιμ μου οποτε το αφηνω παω τζιμ κ δεν εχω προβλημα να επιστρεψω σε δυο ωρες να το παρω.

Τους εμπιστευομαι κι αν θελουν να κανουν μ@λακιες υπαρχουν εκει πολυ πιο ακριβα και γρηγορα αμαξια απο το golfάκι.

Ασε που μπροστα μου το μετακινουν να το βαλουν μεσα.

13€ πλυσιμο στο χερι μεσα εξω

Για πλυσιμο στο χερι που βαζεις κερμα που κοντα εχει στο κεντρο της Αθηνας; Βυρωνα μενω. Να φανταστω αφρο αγοραζεις ο ιδιος;

Για πλυσιμο στο χερι που βαζεις κερμα που κοντα εχει στο κεντρο της Αθηνας; Βυρωνα μενω. Να φανταστω αφρο αγοραζεις ο ιδιος;

Δε συμφερει και δεν ειναι και καλο για το αμαξι. Αφενος θελει εξασκηση να το κανεις γρηγορα με λιγα χρηματα, αφετερου οι βουρτες τους ειναι πολυχρησιμοποιημενες.

Σε ποα προαστια εισαι? Νοτια πχ βορεια;

Εσεις που πιστευετε οτι ενας κλεφτης οταν εχει επιλογη να κλεψει μια maserati/cayenne/AMG ή ενα golfaki/focus/yaris/smartακι κλπ, θα προτιμησει το πανακριβο αμαξι, να ξερετε οτι πλανασθε.

Kι εσεις που νομιζετε οτι αν ο υπαλληλος βενζιναδικου/πλυντηριου που θα του το αφησετε και θα το βαλει στο ματι θα σας το κλεψει εν'οσο του το εχετε δωσει, παλι πλανασθε. Πλυμμενο και γυαλισμενο να μοσχοβολαει θα σας το παραδωσει, απλως μερικες εβδομαδες μετα εκει που θα σηκωθειτε ενα πρωι θα διαπιστωσετε πως λειπει ενα αμαξι απο το παρκινγκ/δρομο.

• Like 1

Και ουτε προκαιται να ακουσεται τετοιο περιστατικο..Οπως επισης δεν δινουμε ποτε κλειδια σε παρκινγκ club κτλ.
Υπαρχουν τροποι να αντιγραψουν το immobilizer απο το κλειδι και μετα απο 1-2 μηνες να το παρουν σαν κυριοι!!
Που θα ξερεις εσυ οτι εφταιγε ο ταδε παρκαδορος η πλυντηριας πριν 1-2-3 μηνες;;

Και ουτε προκαιται να ακουσεται τετοιο περιστατικο..Οπως επισης δεν δινουμε ποτε κλειδια σε παρκινγκ club κτλ.

Υπαρχουν τροποι να αντιγραψουν το immobilizer απο το κλειδι και μετα απο 1-2 μηνες να το παρουν σαν κυριοι!!

Ακριβως αυτο εννοω για ορισμενους ειδικους που τους φανηκε και περιεργο...

Τους αφηνεις κλειδι, δεν χρειαζονται κατι περισσοτερο.

Αντιγραφουν το κλειδι και σου στελνουν τα πρωτοπαληκαρα τους νυχτα για επισκεψη μετα απο μερικες εβδομαδες-μηνες. Μην ακουσω για immobilizer, παρακαμπτεται με εξαρτηματα των 10 ευρω σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Aν το αμαξι ειναι με keyless start τα πραγματα γινονται ακομα πιο ευκολα.

Simple as that.

Για να συνοψισουμε λοιπον, ο βενζινας/υπαλληλος που θα του αφησεις το αμαξι για πλυσιμο, πρεπει ναναι μπετοβλακας για να στο κλεψει την ιδια μερα. Την επομενη θα ειναι φυλακη.

Αν ομως στο βαλει στο ματι, αντιγραφει κλειδακι οσο εσυ πινεις τον καφε σου/εισαι στη δουλεια και αντιο ζωη. Και δεν μπορεις καν να τον υποψιαστεις.

Και για να κανω 50ρακια κατι ακομα γιατι βλεπω οτι ειναι αρκετοι αυτοι που δυσκολευονται στα πιο ευνοητα και γνωστα πραγματα.

Ο κλεφτης θελει γρηγορο κι ευκολο χρημα. Αν εχει επιλογη να φαει μια maserati ή ενα golfακι, δεν εχει κανενα απολυτως λογο να κλεψει ενα αμαξι που θα δυσκολευτει να το πουλησει, οταν το αλλο θα το λυσει και θα πουλησει τα ανταλλακτικα του σε μαντρα την επομενη μερα το πρωι.

Ειναι γνωστο λοιπον, οτι προτιμουν τα "πολυκυκλοφορημενα" μοντελα γιατι για αυτα υπαρχει η μεγαλυτερη ζητηση σε ανταλλακτικα και αυτα αποφερουν το πιο γρηγορο και "ασφαλες" κερδος (αν το αμαξι εχει γινει κομματια την επομενη μερα, δυσκολα θα βρεθει).

Πολυτελη αμαξια κλεβονται απο πολυ συγκεκριμενες και οργανωμενες σπειρες που εχουν ακρες για να τα κρυψουν και να τα μεταφερουν εκτος χωρας με ασφαλεια, να μεταποιησουν στοιχεια και να τα μεταπωλησουν (διοτι δεν μιλαμε για φθηνα αμαξια).

Οι κοινοι κλεφτες τυπου υπαλληλοι σε βενζιναδικα, θα προτιμησουν 1 golf αντι για 3 maserati.

• Like 1

Αν μιλάμε για αυτοκίνητο 20-100 χιλιάδων οκ ίσως γίνει... Παρακάτω δεν αξίζει καν.

Ας έρθουν να το πάρουν το παλιό μου, το έχω ασφαλισμένο για κλοπη.

Δεν εχει σημασια η αξια.

Αλλα η ζητηση....

Σωστό, εξάλλου σε βενζιναδικο δεν το αφήνω ποτέ, ίσως σε πλυντήριο κανονικό που ξέρω ποιοι δουλεύουν και επίσης το καλύτερο είναι να είσαι εκεί την ώρα που το καθαρίζουν.

Δνε ξέρω το βλέπω ως φαντασία να κάνεις αντικλείδι και μάλιστα και τον συναγερμό...

Θέλει πολλά φράγκα για τέτοια αντιγραφή άρα μιλάμε για αυτοκίνητο πάνω από 20 χιλιάρικα.

Θέλει και τον κατάλληλο μάστορα για αντικλείδι θέλει πολλά που δεν τα σκέφτηκε κανείς. Άντε κ έχω δεύτερο κλειδί, αν ο συναγερμός δεν βάζει μπροστά την μηχανή ; αν θέλει να έχεις το κομπιούτερ;

Το αντικλειδι παιζει να στοιχιζει ισα με 5 ευρω.

Ο συναγερμος απενεργοποιειται σε μερικα λεπτα, το immobilizer παρακαμπεται σε δευτερολεπτα με μηχανημα 10 ευρω.

Σου βαζω εγω αλλα... 30 ευρω για τα σαντουιτς που θα φανε μετα τη δουλεια, ενα 50ρικο θα τους βγει ολη η υποθεση.

Ε ναι, για 50 ευρω αξιζει να κλεβουν μονο ακριβα αμαξια που ενδεχομενως εχουν μικρη ζητηση, απο το να πανε να κλεψουν ενα yaris που τα ανταλλακτικα θα εχουν φυγει την επομενη μερα το πρωι στην κοντινοτερη μαντρα...

Μην επιμενεις σε πραγματα που ειναι ολοφανερο απο το πρωτο σου ποστ οτι δεν γνωριζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...