Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αρκετοι απο εμας πηγαινουμε για πλυσιμο τα αυτοκινητα μας σε βενζιναδικα. Τι γινεται ομως εαν καποιος υπαλληλος κλεψει το αυτοκινητο, ενω εμεις θα λειπουμε; Εχει τυχει παρομοιο περιστατικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 τι εννοεις να κλέψει, να παρει πραματα απο μεσα η να το παρει και να φυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 να κάθεσαι να περιμένεις από πάνω (να βρεις ένα βενζινάδικο που να σου πλένει εκείνη την ώρα), εγώ δεν αφήνω κανένα αυτοκίνητο σε κανέναν εκτός από το συνεργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να το παρει και να φυγει, και μετα ο ιδιοκτητης να κανει τον κινεζο. Στην Αθηνα αφηνουν δεκαδες αμαξια σε βενζιναδικα για πλυσιμο και πολλα απο αυτα ειναι ακριβα. Εγω το αφηνω και πηγαινω μετα απο 4,5 ωρες να το παρω. Εκεινη τη στιγμη δυσκολο να το πλυνουν, καθως εχουν σειρα αλλα αμαξια. Βεβαια τοσα χρονια που το πηγαινω δε μου εχουν παρει τιποτα ουτε απο μεσα, ουτε τα ψιλα που αφηνω.. Αλλα τωρα επιφυλασσομαι γιατι θα εχω καινουριο αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάνε μια χαρη στον εαυτό σου και μην πηγαίνεις καινούριο αμάξια σε βενζινάδικο, κρίμα ειναι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αρκετοι απο εμας πηγαινουμε για πλυσιμο τα αυτοκινητα μας σε βενζιναδικα. Τι γινεται ομως εαν καποιος υπαλληλος κλεψει το αυτοκινητο, ενω εμεις θα λειπουμε; Εχει τυχει παρομοιο περιστατικο;Ρέ φίλε σκρουτζ είσαι; Σε εξειδικευμένο μαγαζί θα το πας, δώσε 20 ευρώ και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Αν είσαι Θεσσαλονίκη έχω μαγαζί φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να το παρει και να φυγει, και μετα ο ιδιοκτητης να κανει τον κινεζο. Στην Αθηνα αφηνουν δεκαδες αμαξια σε βενζιναδικα για πλυσιμο και πολλα απο αυτα ειναι ακριβα. Εγω το αφηνω και πηγαινω μετα απο 4,5 ωρες να το παρω. Εκεινη τη στιγμη δυσκολο να το πλυνουν, καθως εχουν σειρα αλλα αμαξια. Βεβαια τοσα χρονια που το πηγαινω δε μου εχουν παρει τιποτα ουτε απο μεσα, ουτε τα ψιλα που αφηνω.. Αλλα τωρα επιφυλασσομαι γιατι θα εχω καινουριο αυτοκινητο. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον μπετοβλακας ο βενζινας ή ο υπαλληλος που θα κανει κατι τετοιο. Οι λογοι παραπανω απο αυτονοητοι..Η μηπως οχι για μερικους..; Σιγουρα παντως αυτονοητοι για εναν που θα μπει στη διαδικασια να κλεψει αμαξι. Οποτε να πας να το αφησεις και να μην το βρεις οταν επιστρεψεις, δεν παιζει σαν σεναριο, μπορεις να μεινεις ησυχος γιατι οι κλεφτες κατα κανονα δεν ειναι τοσο στοκοι που να μην μπορουν να σκεφτουν το πιο απλο σεναριο για να καταληξουν φυλακη την επομενη ημερα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι καλη ιδεα να αφηνεις το αμαξι ειτε σε βενζινα ειτε στον οποιονδηποτε αγνωστο. Αλλα για αλλο λογο κι οχι για το φοβο μηπως επιστρεψεις και λειπει το αμαξι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάνε μια χαρη στον εαυτό σου και μην πηγαίνεις καινούριο αμάξια σε βενζινάδικο, κρίμα ειναιΕαν μένεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι δύσκολο να απλώσεις λάστιχο και σε κάποιες περιοχές αν πλένεις μόνος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τη δυσκολία τη καταλαβαίνω -το πως σε κοιτάνε οι άλλοι στα παλιά μου τα παπούτσια Εννοούσα ομως οτι σωςτότερο ειναι να πας σ ενα αναγνωρισμένο μαγαζί που κάνει καλή δουλειά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ααα Εγώ τη βρίσκω πάντως μαγιό σαγιονάρα λάστιχο, καλύτερα από μενα κανένας Απλά όσο περνάει ο καιρός το κουράγιο μειώνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τόσα πλυντήρια σε κάθε γειτονια, θα βρεις έμπιστο & με καλό αποτέλεσμα πλύσης. Σιγά μην το αφήσω σε έναν τυχαίο βενζινά. Επίσης είναι συχνό να κλέβουν ψιλά απ'τα αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εγω παντως το πλενω σπιτι οποτε μπορω. Πιεστικο,σφουγγαρακι,μουσικουλα και κανω καλη δουλιτσα. Οποτε δεν μπορω, σε εναν εδω κοντα που κανει καλουτσικη δουλεια. Γυαλισματα,κερωματα και τετοια τα αφηνω σε ειδικους. Ειμαι απο τους τυχερους που μενουν σε μονοκατοικια και εχω αυτην την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εαν μένεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι δύσκολο να απλώσεις λάστιχο και σε κάποιες περιοχές αν πλένεις μόνος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο Τη δυσκολία τη καταλαβαίνω -το πως σε κοιτάνε οι άλλοι στα παλιά μου τα παπούτσια Εννοούσα ομως οτι σωςτότερο ειναι να πας σ ενα αναγνωρισμένο μαγαζί που κάνει καλή δουλειά Επίσης αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται να πλένεις το αμάξι στο δρόμο. Πρέπει να το κάνεις στο οικόπεδό σου, αν έχεις χώρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εαν μένεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι δύσκολο να απλώσεις λάστιχο και σε κάποιες περιοχές αν πλένεις μόνος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο Αυτο ακριβως.. Στην επαρχια γνωστοι μου τα πλενουν στην αυλη τους. Εγω που μενω σε πολυκατοικια, απλα αδυνατον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Σε καμια ελβετια που ο δρομος δεν εχει ουτε σκονη ισως ειναι χρησιμο να μην πλενεις το αμαξι στον δρομο γιατι θα τον λερωσεις.Στην ελλαδα μαλλον το αντιθετο θα συμβει.Καλο θα κανει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα