Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, ηρθε η ώρα να αναβαθμίσω το υπάρχων σύστημα.

Το συστημα που έχω τώρα:

CPU: i5 2400

PSU: corsair gs 600

GPU: asus gtx 750 ti

RAM: 2x4gb ddr3

mobo: gigabyte p67 ds3 b3

case: corsair 600t

Λοιπον απο αυτα θα αλλάξω μόνο ειναι CPU, MOBO και ραμ.

Για CPU εχω αποφασίσει τον 1700χ.

Το PC θα ειναι καθαρα για solidworks και cinema 4d + corona renderer (οποτε ειναι για rendering και modeling κυριως). 

gaming καθολου.

OC στον CPU θα ηθελα να κανω. Οποτε δεν ξέρω τι μητρική να διαλέξω ( μεχρι 200 ευρώ) και Ram 2X16gb μεχρι 280-300 ευρω.

Ψυκτρα θα την βρω την ακρη μονος μου λιγο αργοτερα.

Δεν με ενδιαφερει να ειναι απο το ιδιο μαγαζι τα πραγματα.

Δημοσ.

Νομίζω πολύ σωστά σκέφτηκες τα κομμάτια για χρήση C4D+Corona. Κατά την γνώμη μου δώσε βάση στον συνδυασμό μητρικής-μνήμες. Πάρα γνώμες από παιδιά εδώ στο forum που έχουν ήδη συστήματα Ryzen. http://www.insomnia.gr/topic/642082-am4-motherboards-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Δεν έχω προς το παρόν εμπειρία με Ryzen, ούτε και υπάρχει αρκετό feedback ακόμα. Είναι λίγο ρίσκο η υπόθεση ειδικά με τα κομμάτια που σου είπα (συμβατότητες, σταθερότητα κ.λπ.). 

Προσωπικά, στην θέση σου θα άλλαζα σίγουρα και τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν έχεις και ssd. Αν όχι, ευκαιρία είναι τώρα που αναβαθμίζεις να βάλεις καλό θεμέλιο στο σύστημα. 

Δημοσ.

Νομίζω πολύ σωστά σκέφτηκες τα κομμάτια για χρήση C4D+Corona. Κατά την γνώμη μου δώσε βάση στον συνδυασμό μητρικής-μνήμες. Πάρα γνώμες από παιδιά εδώ στο forum που έχουν ήδη συστήματα Ryzen. http://www.insomnia.gr/topic/642082-am4-motherboards-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Δεν έχω προς το παρόν εμπειρία με Ryzen, ούτε και υπάρχει αρκετό feedback ακόμα. Είναι λίγο ρίσκο η υπόθεση ειδικά με τα κομμάτια που σου είπα (συμβατότητες, σταθερότητα κ.λπ.). 

Προσωπικά, στην θέση σου θα άλλαζα σίγουρα και τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν έχεις και ssd. Αν όχι, ευκαιρία είναι τώρα που αναβαθμίζεις να βάλεις καλό θεμέλιο στο σύστημα. 

Ναι οντως ειναι ρισκο αλλα ο 1700χ με κορονα σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι πρεπει, για να πετυχω ιδιους χρονους ρεντερ με ιντελ πρεπει να παω σε ι7 extreme! απο ssd ειμαι οκ, τροφοδοτικο εχω σκοπο να αλλαξω στην πορεια, καλα με εχει βγαλει μεχρι τωρα αυτο ομως. Σ ευχαριστω για το λινκ θα ψαξω εκει για φιντμπακ

να σαι καλα φιλε μ. Και εγω αυτη την μητρικη ειχα στο μυαλο μου αλλα εχω διαβασει οτι εχει πολλα θεματακια  :mellow:

Δημοσ.

Αν κοιτας και απο εξωτερικο τον 1700Χ τον πετυχαινεις σε καλη τιμη παρεμπιπτοντως.

Τι οθονη εχεις;

λογικα απο καναδα θα τον παρω μιας και το σοι ερχεται σε κανα μηνα οποτε μου βγαινει 322 ευρω απο 410 που εχει εδω. Απο οθόνη πασχω ασχημα. μια philips 23αρα led lcd του 100ευρου και μια eizo flexscan 9ετιας η οποια ειναι 1000 φορες καλυτερη απο την philips. μετα το pc ειμαι για μια dell μαλλον

Δημοσ.

λογικα απο καναδα θα τον παρω μιας και το σοι ερχεται σε κανα μηνα οποτε μου βγαινει 322 ευρω απο 410 που εχει εδω. Απο οθόνη πασχω ασχημα. μια philips 23αρα led lcd του 100ευρου και μια eizo flexscan 9ετιας η οποια ειναι 1000 φορες καλυτερη απο την philips. μετα το pc ειμαι για μια dell μαλλον

Ε εισαι απο τους τυχερους  :)  Οταν το αποφασισεις για οθονη και αφου εχεις οριστικοποιησει το budget μπορεις να ρωτησεις αμα θες στο αναλογο θεμα στις "οθονες".Καλες αγορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...