giorgos888 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα δεν φορτιζει το κινητο μου οταν ειναι σε χρηση και οχι μονο δεν φορτιζει αλλα ριχνει και την μπαταρια κι ολας .οταν το εχω κλειστο φορτιζει κανονικα,οταν το εχω σε μπριζα και με χρηση οχι μονο δεν φορτιζει αλλα πεφτει κι ολας. edit:τωρα που το εχω στην πριζα και χωρις καμια χρηση ξεφορτιζει. μπορει καποιος να με βοηθησει τι αναλαμπες βαραει; να τονισω οτι το κινητο δεν το εχω ουτε ενα μηνα
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Με άλλο φορτιστή δοκίμασες να δεις αν κάνει τα ίδια !
giorgos888 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 δοκιμασα με κανα δυο φορτιστες που ειχα ,αλλα τιποτα .. το εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παλι τιποτα δεν μπορω να καταλαβω ,
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Άρα δεν είναι θέμα φορτιστή αλλά του κινητού . Αν έχεις εγγύηση το πας για service. Εκτός αν εχεις κανει κάποια ρύθμιση για εξοικονόμηση μπαταρίας και έχεις κάτι ενεργοποίηση και δεν το θυμάσαι και σου προκαλεί το πρόβλημα. 1
giorgos888 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μπα όχι τα έχω τσεκαρει έκανα και επαναφορά ..Ήθελα να γλυτώσω το σέρβις αλλά δεν το βλέπω.. Ευχαριστώ για την βοήθεια παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα