Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι για την αγορα αυτοκινητου.Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι το οποιο δεν το εχω σκεφτει ? το budget μου ειναι μεχρι 11000 ευρω ,ψαχνω μεχρι 1600cc (αλογα δεν με απασχολουν) ,2πορτο ,οχι παρα πολυ παλιο απο το -08 και μετα.Αυτα που βρηκα σε αυτα που θελω ειναι :Opel Corsa Opc,Volks Polo GTI ,Audi A3 ( του 2010 μοντελο) ,Opel Astra GTC (μοντελο του 2012 και μετα αν και φευγει η τιμη καπως) 

Εχω καταληξη πανω κατω σε καποιο απο αυτα στο Corsa δηλαδη απλως ακομα ψαχνομαι αν βρω κατι που  να μου αρεσει περισσοτερο η αν μαθω για κανενα σοβαρο προβλημα που θα μου βγαλει το opc ωστε να παω στην αγορα ενος αλλου?

Δημοσ.

Επειδη πριν κανα 8μηνο που εψαχνα ειχα ξεψαχνισει τα περισσοτερα απο αυτα που λες θα σου πω λιγα βασικα που θυμαμαι:

Polo GTI : Τα περισσοτερα καινε πολυ λαδι. Θελει προσοχη και παρα παρα πολυ καλο ψαξιμο. Να κοιταξεις για τα τελευταια μοντελα που βγηκαν στην παραγωγη με αλλαγμενους τους κωδικους που προκαλουσαν το μεγαλυτερο μερος του προβληματος.

Corsa OPC: Ειναι πολυ πιεσμενο απο την μανα του και ειχα διαβασει για αρκετες περιπτωσεις που εχει σπασει. Μεγαλη προσοχη να ειναι εντελως απειραχτο μηχανικα και ευλαβικα συντηρημενο. Και μην σκεφτεις να το πειραξεις εκτως αν μιλαμε για σφυρι κλπ που και παλι δεν το συνιστω.

Astra GTC: Για το μοντελο του 2012 και μετα δεν εχω αποψη. Για του 2007-2008 που κοιτουσα δεν ειχα ακουσει ασχημα πραγματα.. Καλη συντηρηση να εχει γινει και προχωρας αφοβα. Κατι ισως εβγαζε με καδενα/ιμαντα δεν θυμαμαι τι απο τα 2 φοραει.

Εγω τελικα πηρα Peugeot 207 Rallye του 2008 πολυ προσεγμενο με πολυ λιγα χιλιομετρα. Δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο και ειναι και πιο οικονομικο. Τρομερο τιμονι και κρατημα απο την μανα του, ροπη απο πολυ χαμηλα που κανει την οδηγηση πιο ευκολη στην πολη και οταν του ζητησεις κατι παραπανω σε ικανοποιει και με το παραπανω.

Δημοσ.

opel astra 2010 diesel ?

το μονο μοντελο που με αρεσε σε astra ειναι το gtc του 12' και μετα

corsa opc: Σπανε

Astra gtc: Σπανε

Polo GTI; Καινε λαδια, φλατζες κλπ.

Οποτε με απλα λογια να μην παρω κανενα?  :lol:  :lol: τι εννοεις σπανε ,φυσικα αν το πατας τερμα ολα τα αυτοκινητα καποτε θα σπασουν δεν το ψαχνω για πατιματα... 

• Like 1
Δημοσ.

corsa opc: Σπανε

Astra gtc: Σπανε

Polo GTI; Καινε λαδια, φλατζες κλπ.

Όλα χάλια τα βγάζεις, εσύ τι έχεις ρε

;

Οποτε με απλα λογια να μην παρω κανενα? :lol: :lol: τι εννοεις σπανε ,φυσικα αν το πατας τερμα ολα τα αυτοκινητα καποτε θα σπασουν δεν το ψαχνω για πατιματα...

Δεν θα βγάλεις άκρη.. Κάτσε να μας πει τι έχει πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε με απλα λογια να μην παρω κανενα?  :lol:  :lol: τι εννοεις σπανε ,φυσικα αν το πατας τερμα ολα τα αυτοκινητα καποτε θα σπασουν δεν το ψαχνω για πατιματα...

2 ερωτησεις.

1. Θες να παρεις σπορ και γρηγορο αμαξι για να πηγαινεις χαλαρα;

2. Το τοπικ το ανοιξες για να ακουσεις γνωμες ή για να σου πουνε οτι εχεις επιλεξει αμαξαρες;

Τα opel μεν εχουν ιστορικο με την καδενα τους (στο ειπε κι αλλος), τα polo gti εχουν ιστορικο με το να καινε λαδια (κι αυτο στο ειπε κι αλλος). Σοβαρα θεματα ολα. Εαν δε σε ενδιαφερουν απλα προσπερασε τα και προχωρα στην αγορα σου χωρις να ρωτας γνωμες.

Δημοσ.

το παιδί είπε και για το audi a3 τη έχετε να πείτε για αυτό?

Οτι μας έχεις ζαλίσει το μόνο σίγουρο.

Ολόκληρο θέμα έχεις ανοίξει πήγαινε ρώτα ότι άλλο θες εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

2 ερωτησεις.

1. Θες να παρεις σπορ και γρηγορο αμαξι για να πηγαινεις χαλαρα;

2. Το τοπικ το ανοιξες για να ακουσεις γνωμες ή για να σου πουνε οτι εχεις επιλεξει αμαξαρες;

Τα opel μεν εχουν ιστορικο με την καδενα τους (στο ειπε κι αλλος), τα polo gti εχουν ιστορικο με το να καινε λαδια (κι αυτο στο ειπε κι αλλος). Σοβαρα θεματα ολα. Εαν δε σε ενδιαφερουν απλα προσπερασε τα και προχωρα στην αγορα σου χωρις να ρωτας γνωμες.

1) Καπως ετσι θα το δινω αλλα σε εθνικη και αυτο οχι τερμα λες και ειμαι σε αγώνες ραλυ 

2) Ζητησα γνωμες ,εσυ απλως εγραψες "σπανε" δωσε μου ενα λογο (πχ λογικο να σπανε αν τα πιεζεις) 

Οτι μας έχεις ζαλίσει το μόνο σίγουρο.

Ολόκληρο θέμα έχεις ανοίξει πήγαινε ρώτα ότι άλλο θες εκεί.

Δεν σε βαλαμε το μαχαιρι στο λαιμο ουτε για να διαβασεις το τοπικ ουτε για να μας πεις την γνωμη σου ,οποτε δεν σε ζαλιζουμαι και καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...