Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η χρέωση ήταν για το μηχανάκι με τους κωδικούς που έδινε και αν έκανες κάποιες συναλλαγές στα επέστρεφε αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Ναι εχει τετοιο μηχανακι οβαλ γιατι χωρις αυτό ελαχιστα μπορουσες να κανεις μεσω ebanking .Ουτε ΟΤΕ δεν μπορεις να πληρωσεις .Νομιζω το εχουν αντικαταστησει τωρα με καποια εφαρμογή σε κινητο αλλα δεν είμαι σιγουρος .Το ιδιο και η Alfa .

Η EUROBANK για απλες συναλλαγες δεν θελει κωδικο αλλα μονο για μεταφορα σε λογαριασμο τριτου, Σου στελνει  κωδικο στο κινητο .

Δημοσ.

Ναι φιλέ μου εγώ τώρα θα του που να την ακυρώσουν αφού δεν μου ήρθε κάτι και να στείλουν αλλη σε υποκατάστημα όμως θα μπορέσουν?

αν θα σου την ξαναστειλουν με ταχυδρομειο ή αν θα πας να την παρεις απο εκει δεν μπορω να στο πω.την ρωτας την κοπελα στο τηλεφωνο και σου λεει.

Ναι εχει τετοιο μηχανακι οβαλ γιατι χωρις αυτό ελαχιστα μπορουσες να κανεις μεσω ebanking .Ουτε ΟΤΕ δεν μπορεις να πληρωσεις .Νομιζω το εχουν αντικαταστησει τωρα με καποια εφαρμογή σε κινητο αλλα δεν είμαι σιγουρος .Το ιδιο και η Alfa .

Η EUROBANK για απλες συναλλαγες δεν θελει κωδικο αλλα μονο για μεταφορα σε λογαριασμο τριτου, Σου στελνει  κωδικο στο κινητο .

Πλεον σου στελνουν κωδικο στο κινητο.το μηχανακι το Obal ειναι rsa secure id

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά το μεσημέρι έπειτα απο επικοινωνία μέσω email με πείρανε τηλέφωνο και τους Ρώτησα αν γίνετε να μου σταλεί αλλη κάρτα σε υποκατάστημα και μου λένε αυτό δεν γίνετε ούτε να στείλουμε κάρτα ως συστημένη και μου λένε αν είναι να ξανά πάμε στην τράπεζα να κάνουμε αίτηση για αλλη και αν μπορεί να μας κάνει εξυπηρέτηση κάποιος γείτονας να την παραλάβει στην δικιά του διεύθυνση τι να πω τώρα..

Δημοσ.

οτι χαθηκε μια φορα δεν σημαινει οτι θα χανεται συνεχεια

τι να σου πω φιλέ μου αν είναι θα πάω να κάνω αλλη πάλι
Δημοσ.

τι το ήθελες να μπλέξεις με εθνική;

ούτε απέξω δεν είναι να περνάς

Αν το ήξερα δεν θα πήγενα εκεί αλλά τώρα και με τα capital controls δεν έχω άλλες επιλογές μόνο όταν πιάσο δούλεια bye bye εθνική την πάτησε και ένας φίλος μου που έκανε λογαριασμό για να των πληρώνουν στω οαεδ και την πρώτη φόρα που έκανε τα χαρτία των πήρανε τηλέφωνο και του λένε χάσανε τα χάρτια εε ντάξει εκεί θέλουν μπινελίδια και ούτε εκείνου ήρθε ακόμα η κάρτα good job εθνική

• Like 1
Δημοσ.

Ατύχησες μάλλον! Εγώ έκανα την αίτηση 4/4 και παρέλαβα ταχυδρομικός την κάρτα στις 13! Ούτε γάτα, ούτε ζημιά..! Επομένως, πιστεύω πως δεν είναι θέμα τράπεζας..! Τώρα γιατί εφαρμόζει την τεχνική αποστολής των πιστωτικών/χρεωστικών είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο! 

P.S. Τα ορθογραφικά μου έβγαλαν τα μάτια..! Πρόσεξέ λίγο, έστω τα στοιχειώδη!! 

Δημοσ.

Ατύχησες μάλλον! Εγώ έκανα την αίτηση 4/4 και παρέλαβα ταχυδρομικός την κάρτα στις 13! Ούτε γάτα, ούτε ζημιά..! Επομένως, πιστεύω πως δεν είναι θέμα τράπεζας..! Τώρα γιατί εφαρμόζει την τεχνική αποστολής των πιστωτικών/χρεωστικών είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο! 

Λες για ορθογραφικά, αλλά μας έβγαλες και εσύ τα μάτια. λολ

Δημοσ.

άμα είναι μαλ@κες οι άνθρωποι τι να πεις κανονικά έπρεπε η παραλαβή της κάρτας να γίνετε από την τράπεζα και όχι μέσο ταχυδρομείου διότι υποτίθεται είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αλλά δεν το κάνουν η πειραιώς στην δίνει αμέσως αυτή τίποτα ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξουν αυτά τα πράματα 

P.S απλά γράφω γρήγορα και μετά βλέπω τα λάθη και λέω μπράβο μιχάλη :') 

• Like 1
Δημοσ.

γενικως ολες οι τραπεζες για κλαματα.ερχονται sms και σου λεει για απεγγραφη sms μονο απο την τραπεζα μπορεις.

επισης δινεις τα χαρτια σε μια τραπεζα πας σε αλλη και στα ξαναζητανε.

Δημοσ.

γενικως ολες οι τραπεζες για κλαματα.ερχονται sms και σου λεει για απεγγραφη sms μονο απο την τραπεζα μπορεις.

επισης δινεις τα χαρτια σε μια τραπεζα πας σε αλλη και στα ξαναζητανε.

Οι τράπεζες δεν ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους, εαν πας εκκαθαριστικο στην εθνικη δεν μπορει να το γνωριζει η Πειραιως.

Σαν να πηγαινεις στο καφε της γειτονιας σου καθε μερα και να περιμενεις να ξερει τον καφε η σερβιτορα σε αλλη γειτονια.

Παντως συχνα τυχαινουν λαθη με καρτες με αποστολη μεσω ΕΛΤΑ, καπως χανονται? Ειδικα στα capital γινοταν συνεχεια

• Like 1
Δημοσ.

Οι τράπεζες δεν ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους, εαν πας εκκαθαριστικο στην εθνικη δεν μπορει να το γνωριζει η Πειραιως.

Σαν να πηγαινεις στο καφε της γειτονιας σου καθε μερα και να περιμενεις να ξερει τον καφε η σερβιτορα σε αλλη γειτονια.

Παντως συχνα τυχαινουν λαθη με καρτες με αποστολη μεσω ΕΛΤΑ, καπως χανονται? Ειδικα στα capital γινοταν συνεχεια

όντως ρε συ τι φάση ποια με εθνική & αποστολές κάρτας δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζουν τον τρόπο παραλαβής της κάρτας και πρέπει να περιμένεις να στην στείλουν όποτε και αν έρθει και απορώ τι γίνετε από πίσω...

Δημοσ.

Σχόλιο: Το  "Δεν παρέλαβα την κάρτα της Εθνικής" γιατι δεν σου άρεσε και αποφάσισες να κάνεις το πιο μογγολικό "Μη παραλαβή καρτας Εθνική" ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...