Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα είχα πάει στης 9 μάρτιου με την μάνα μου για να έκδοσω κάρτα χρέοστικη πήγαμε έκανα αίτηση όλα καλά σε 1 εβδόμαδα σας έρχεται πολύ ωραία λέω ελα μου που δεν ήρθε μέχρι και σήμερα και σε τήλεφωνημα που έκανα στην έθνικη μου λένε η κάρτας σας έχει φύγει απο της 9 μάρτιου απο τα έλτα και τους λέω αφού έχει πέρασει ΜΗΝΑΣ δεν γίνεται να μου στείλετε άλλη σε κατάστημα σας όμως μου λένε αυτό δεν γίνετε διότι την έχουμε στείλει τι σε ελτα τρέχαμε τίποτα τη στον διεύθηντη της τράπεζας τίποτα δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να γίνει διότι την κάρτα την χρειάζομαι και δεν την έχω εδώ και 40+ ημέρες τι μπορώ να κάνο εγώ τώρα?? :mad:

Επεξ/σία από Mikelpcpro_GR
Δημοσ.

Μόνο η Εθνική τις κάνει αυτές τις βλακίες...Η Πειραιως μαζί με την αιτηση που κάνεις σου δίνει και την κάρτα κατευθείαν...

• Like 3
Δημοσ.

Eισαι σιγουρος για την διεθυνηση ? Εκανες τσεκ οταν πηγες οτι εχουν μεσα αυτη? Εαν αλλαξες πρσοφτα πηγαινε στην παλια σου διευθυνση. ΑΛΛΙΩΣ ακυρωση και εκδοση νεας...

Δημοσ.

Μόνο η Εθνική τις κάνει αυτές τις βλακίες...Η Πειραιως μαζί με την αιτηση που κάνεις σου δίνει και την κάρτα κατευθείαν...

Το ιδιο και η EUROBANK σε 5 λεπτα .Επισης δεν σε χρεωνει για κωδικούς ebanking ενώ η Εθνικη και η Πειραιως τουλάχιστον χρεωνουν.

Δημοσ.

Eισαι σιγουρος για την διεθυνηση ? Εκανες τσεκ οταν πηγες οτι εχουν μεσα αυτη? Εαν αλλαξες πρσοφτα πηγαινε στην παλια σου διευθυνση. ΑΛΛΙΩΣ ακυρωση και εκδοση νεας...

Ναι είμαι σίγουρος ακόμα και στων διευθυντή πήγαμε και τίποτα δεν έγινε μας λέει εμεις σας την στειλάμε ρε χρηστιανέ μου δεν μας ήρθε κάτι εκεινός εκεί να πούμε...

οτι νάνε είναι εκεί οι ανθρώποι να κοιτάξουν να το φτιάξουν αυτό γιατί θα φάνε τρελό κράξιμο

Δημοσ.

Η Εθνική για κωδικούς internet banking δεν σε χρεώνει

Μπορει να αλλαξε τωρα ...5 ευρω ειχε πληρωσει η κορη μου . Τοσο χρεωνει και η Πειραιως και αυτό ισχυει και τωρα  σιγουρα.

Μαλιστα στην Εθνικη τα αφαιρεσαν από τον λογαριασμο που ειχε αλλα δεν φανηκε αμεσως η χρεωση και όταν πηγε σπιτι τα εστειλε  σε άλλο λογαριασμο και ουσιαστηκα δεν πληρωσε .Καπως ετσι το ειχε κανει .

Δημοσ.

Λοιπόν παίδια εγω τώρα θα τι θα κάνω θα δηλώσο και καλά οτι την πειρά και την έχασα ? οι αν τους πω να ακυρώσουν και να στείλουν άλλη και να μου πουν οτι δεν γίνετε μετά..

Δημοσ.

Λοιπόν παίδια εγω τώρα θα τι θα κάνω θα δηλώσο και καλά οτι την πειρά και την έχασα ? οι αν τους πω να ακυρώσουν και να στείλουν άλλη και να μου πουν οτι δεν γίνετε μετά..

δεν γινεται να πεις οτι την εχασες και οτι δεν σου βγαζουν αλλη.εχω χασει καρτα και τους ειπα ακυρωστε την και μου λεει οκ σας εκδιδουμε νεα πριν προλαβω να πω κατι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν γινεται να πεις οτι την εχασες και οτι δεν σου βγαζουν αλλη.εχω χασει καρτα και τους ειπα ακυρωστε την και μου λεει οκ σας εκδιδουμε νεα πριν προλαβω να πω κατι.

Ναι φιλέ μου εγώ τώρα θα του που να την ακυρώσουν αφού δεν μου ήρθε κάτι και να στείλουν αλλη σε υποκατάστημα όμως θα μπορέσουν?
Δημοσ.

Μπορει να αλλαξε τωρα ...5 ευρω ειχε πληρωσει η κορη μου . Τοσο χρεωνει και η Πειραιως και αυτό ισχυει και τωρα σιγουρα.

Μαλιστα στην Εθνικη τα αφαιρεσαν από τον λογαριασμο που ειχε αλλα δεν φανηκε αμεσως η χρεωση και όταν πηγε σπιτι τα εστειλε σε άλλο λογαριασμο και ουσιαστηκα δεν πληρωσε .Καπως ετσι το ειχε κανει .

Αν θυμάμαι καλά η χρέωση ήταν για το μηχανάκι με τους κωδικούς που έδινε και αν έκανες κάποιες συναλλαγές στα επέστρεφε αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...