Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πολυ να πας 110.αν ψαχνεις για πιο φθηνα ,θα κοπουν υπηρεσιες,και δεν αξιζει.η ασφαλεια τουλαχιστων,ειναι σαν τον πυροσβεστηρα........αν τα χρειαστεις καποια στιγμη και δεν τα εχεις,θα χτυπας το κεφαλι αγρια........

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οι εταιριες "παζαρια" δεχονται ? Εχω ασφαλεια 125 ευρω 6μηνο για αμαξι 1992 .  Η συγκεκριμενη εταιρια που ειμαι υπαρχει περιπτωση μετα απο πιεση να κανει καποια μειωση ; Ή αναγκαστικα ψαχνω για αλλη εταιρια ; 

Πολλα δεν ειναι 125 ευρω για τοσο παλιο αμαξι; Εχει φουλ εκδοση με κλοπη μεσα;

Δημοσ.

Εμενα που μου έσπασαν το τζαμακι, μου χαλάσαν την κλειδαριά μου έσπασαν το ντουλαπάκι και την μπρατσοθηκη μου έκλεψαν τα χαρτιά και επειδή δεν βρήκαν τίποτα μου έσκισαν το δέρμα στα καθίσματα η anytime μου καλύπτει το τζαμακι μόνο καθώς στην μερική κλοπή θεωρούν οτιδήποτε συμβάλει στην κίνηση του αυτοκινήτου, συγκεκριμένα η κοπέλα ειπε τιμόνι μηχανή. Ακόμα μπινελίκια ακούνε!!!!

Δημοσ.

Εγώ που είμαι Hellas Direct βλέπω ότι το καλύπτει... αυτό είναι από τους όρους τους για τη μερική κλοπή. Εμένα έχει και μερική απαλαγή 75 ευρώ στη μερική κλοπή

10. Μερική Κλοπή
Η ασφάλιση Μερικής Κλοπής καλύπτει τα εξής:
• την αξία των κλεμμένων τεμαχίων ή εξαρτημάτων του αυτοκινήτου που είναι σταθερά προσδεδεμένα σε
αυτό και είναι απαραίτητα για την κίνηση και τη λειτουργία του,
• την κλοπή εργοστασιακού ηχοσυστήματος,
• την κλοπή εργοστασιακού GPS του αυτοκινήτου,
• τις ζημιές που θα προκληθούν στο αμάξωμα του αυτοκινήτου κατά την απόπειρα διάρρηξης (κλειδαριές,
πόρτες, πλαίσια, κολώνες κλπ). Εξαιρούνται οι ζημιές στις κουκούλες των αυτοκινήτων τύπου Cabrio,
τις ζημιές που θα προκληθούν από τον κλέφτη στο εσωτερικό της καμπίνας,
• την κλοπή της τσάντας του οδηγού, καλύπτονται έως εκατό ευρώ (€ 100),
• την κλοπή παιδικού καθίσματος, καλύπτονται έως εκατό ευρώ (€ 100).
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της κάλυψης είναι να μας προσκομίσετε βεβαίωση για τη
δήλωση κλοπής από την Αστυνομία και να υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης στο αυτοκίνητο.
  • Like 2
Δημοσ.

Και εγώ φέτος έκανα στην Hellas Direct. Πολύ φθηνότερη από όλες τις άλλες. Η επικοινωνία ήταν άριστη σε κάποιες απορίες μου. Τώρα όταν χρειαστεί....ελπιζω να είναι εντάξει.

(Έχω και εκπτωτικο κωδικό 20 ευρώ για οποιον/οποία θέλει)!!

Δημοσ.

Οταν ασφαλιζουμε για ολικη και μερικη κλοπη στην πραγματικη αξια του αυτοκινητου χρειαζεται να αποδειξουμε ποσο το αγορασαμε ?

Πηρε η κορη μου απο εμπορο ενα Citroen C1 αυτοματο  του 10/2011  6.000 ευρω αλλα το τιμολογιο γραφει 1500 ευρω .

Δημοσ.

οχι δε χρειάζεται, βαζουν ενα οριο αξιας min-max και επιλέγεις ή σου βγάζουν αυτοί την αξια βασει χαρ/κων του αυτοκινήτου. Κάποιες φορές βεβαια κανουν λάθη και το υπολογίζουν πολύ χαμηλά οποτε ψάχνεις για άλλη ασφαλεια για να μη χτυπας το κεφαλι σου αν γίνει κάτι...

Επι του θέματος, στην hellas direct εξυπηρετικοτατοι, καναμε τον προασφαλιστικό έλεγχο λόγω μικτής και τελειωσε άμεσα η διαδικασία, μου ήρθε και εμένα ο εκπτωτικός κωδικός 20€ για μελλοντικούς πελάτες και όλα καλα...!

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα που μου έσπασαν το τζαμακι, μου χαλάσαν την κλειδαριά μου έσπασαν το ντουλαπάκι και την μπρατσοθηκη μου έκλεψαν τα χαρτιά και επειδή δεν βρήκαν τίποτα μου έσκισαν το δέρμα στα καθίσματα η anytime μου καλύπτει το τζαμακι μόνο καθώς στην μερική κλοπή θεωρούν οτιδήποτε συμβάλει στην κίνηση του αυτοκινήτου, συγκεκριμένα η κοπέλα ειπε τιμόνι μηχανή. Ακόμα μπινελίκια ακούνε!!!!

Αυτα παθαινεις οταν υπογραφεις συμβολαιο αλλα δεν διαβαζεις τι υπογραφεις επειδη σ'αρεσει η τιμη σε σχεση με τους ανταγωνιστες.

Δεν φταιει κανεις αλλος πλην αυτου που υπεγραψε τους -ξεκαθαρους- ορους χωρις να τους διαβασει καν.

Δημοσ.

Και εγω anytime εχω.. Τι ειπες τωρα.. Αυτο ειναι μεγαλη απατη.. Για αυτο ειναι και φθηνοτερη σε σχεση με αλλες εταιριες; Εκανα και 1 χρονο ο μλκς.. Πρεπει να προσεχω. Ακου εκει το τιμονι και τη μηχανη λενε..

Δημοσ.

Aφ'ενος δεν καλυπτει μονο το τιμονι και τη μηχανη, αφ'εταιρου καθιστε διαβαστε εστω και τωρα τι συμβολαιο εχετε υπογραψει αντι να βασιζεστε στα σου'πα μου'πες του φορουμ και να βριζετε αδικως τις εταιρειες για πραγματα που μονοι σας δεχτηκατε και συμφωνησατε.

Δημοσ.

Και ομως στους όρους γραφει για κλειδαριές και οτι εχει η hellas direct και άλλες εταιρίες, προφανώς και διάβασα τους όρους και όσες φορές εχω χρειαστεί ηταν εντάξει η anytime, το ότι προσπαθούν να γλιτώσουν οι ασφαλιστικές εταιρίες πιστεύω πως η πλειοψηφία τους το κάνει. Κι εγω τηλεφωνικώς οταν ανέφερα τους όρους του συμβολαίου ειπαν οτι το εσωτερικό μπορεί να ηταν απο πριν έτσι και τέτοια. Η κλειδαριά θα φτιαχτεί τελικά αφου πρώτα μου έβγαλαν τι πίστη. Το εσωτερικό δεν το καλύπτουν όμως...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου λεει καποιος που το εχει ψαξει σας παρακαλω:

για το ιδιο πακετο καλυψεων,

κοστος ετησιου ασφαλιστηριου = 2 x 6μηνα ασφαλιστηρια,

ή το ετήσιο βγαίνει ακόμη πιο εκπτωτικο και φτηνοτερο;

Η ετησια ασφαλιση ειναι πιο οικονομικη απο την αντιστοιχη εξαμηνιαια x2?

Ή ειναι ακριβως το διπλασιο κοστος;

Δημοσ.

Μου λεει καποιος που το εχει ψαξει σας παρακαλω:

για το ιδιο πακετο καλυψεων,

κοστος ετησιου ασφαλιστηριου = 2 x 6μηνα ασφαλιστηρια,

ή το ετήσιο βγαίνει ακόμη πιο εκπτωτικο και φτηνοτερο;

Η ετησια ασφαλιση ειναι πιο οικονομικη απο την αντιστοιχη εξαμηνιαια x2?

Ή ειναι ακριβως το διπλασιο κοστος;

Στις πιο πολλες περιπτωσεις το ετησιο ειναι σημαντικα 10-15% πιο φτηνο απο το εξαμηνο Χ2

Δημοσ.

Στις πιο πολλες περιπτωσεις το ετησιο ειναι σημαντικα 10-15% πιο φτηνο απο το εξαμηνο Χ2

Α, μπραβο ρε Γιαννη. Επομενη φορα θα παω για ετησιο λοιπον.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...