paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 καλιο γαιδουρόδενε ομως παρα γαιδουρογύρευε... γιατι πολλα γινονται ειδικα στις μεγαλες πολεις με τους ψυχασθενεις που οδηγουν... 1
alderman Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Στην πράξη δλδ με τόσο μεγάλη απαλλαγή εννοώ πως δεν είναι ουσιαστικά μικτή, παρά μόνο για μεγάλη ζημιά. Εννοώ πως αν έχεις κάποιες γρατζουνιές, ή ακόμα και αν σ σπάσει πχ ένας προφυλακτήρας ή ένα παρπμρίζ και φταις εσύ, προφανώς δεν θα αποζημιωθείς, καθότι η αξία < € 500
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εννοώ πως αν έχεις κάποιες γρατζουνιές, ή ακόμα και αν σ σπάσει πχ ένας προφυλακτήρας ή ένα παρπμρίζ και φταις εσύ, προφανώς δεν θα αποζημιωθείς, καθότι η αξία < € 500 Για το παρμπρίζ αν έχεις θραύση κρυστάλων δεν καλύπτεται? Για τον προφυλακτήρα, αναλόγως το αμάξι. Άσε που του κατασκευαστή λογικά ξεπερνάει τα 500...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κι εγω θεωρω τα 500 ευρω απαλλαγη πολλα . 200 max 300 αν θα εκανα .
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Στην πράξη δλδ με τόσο μεγάλη απαλλαγή εννοώ πως δεν είναι ουσιαστικά μικτή, παρά μόνο για μεγάλη ζημιά. Εννοώ πως αν έχεις κάποιες γρατζουνιές, ή ακόμα και αν σ σπάσει πχ ένας προφυλακτήρας ή ένα παρπμρίζ και φταις εσύ, προφανώς δεν θα αποζημιωθείς, καθότι η αξία < € 500 o προφυλακτήρας μου τιμη αγοράς εχει 749€+βαφή+τοποθετηση οποτε δεν ειναι και λιγα... κυρίως αξίζει για μεγαλη ζημια - σιγουρα οχι για γρατσουνιές... Για το παρμπρίζ αν έχεις θραύση κρυστάλων δεν καλύπτεται? Για τον προφυλακτήρα, αναλόγως το αμάξι. Άσε που του κατασκευαστή λογικά ξεπερνάει τα 500... καλυπτεται απο τη θραυση κρυσταλλων χωρις απαλλαγη Κι εγω θεωρω τα 500 ευρω απαλλαγη πολλα . 200 max 300 αν θα εκανα . εχει με 250 και 300 εταιρείες αλλα οπως ειπα ακουσα κακα λογια και φοβήθηκα... την επομενη φορα που θα εχω χρόνο για την ανανεωση θα ψαχτω καλύτερα και ισως αλλαξω προς τα εκει...
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τη μικτή τη θες για μεγάλες ζημιές. Όχι για ένα προφυλακτήρα. 2
moure Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γενικα τα καινούργια αυτοκίνητα στραπατσαρονται εύκολα ακόμα και με μικρές ταχύτητες,ανεβάζοντας πολύ το κόστος επισκευής,όποτε μια μικτή ασφάλεια είναι πολύ χρήσιμη και ας έχει απαλλαγή. Παλιότερα σε μια στούκα που είχα κάνει με ένα Civic του 2008 μόνο οι αερόσακοι που άνοιξαν (8) κόστισαν πάνω από 2000. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ενα φτερο και ενας προφυλακτηρας για πλακα πιανουν το 1000αρικο Γενικα τα καινούργια αυτοκίνητα στραπατσαρονται εύκολα ακόμα και με μικρές ταχύτητες,ανεβάζοντας πολύ το κόστος επισκευής,όποτε μια μικτή ασφάλεια είναι πολύ χρήσιμη και ας έχει απαλλαγή.Παλιότερα σε μια στούκα που είχα κάνει με ένα Civic του 2008 μόνο οι αερόσακοι που άνοιξαν (8) κόστισαν πάνω από 2000. Ωραιο αμαξι ..Ειχα σε αυτοματο του 2007
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ενα φτερο και ενας προφυλακτηρας για πλακα πιανουν το 1000αρικο Άρα με μια μικτή με 500€ απαλλαγή θα δώσεις τα μισά. Μόνο από ένα τέτοιο βγάζει τα λεφτά της για μερικά χρόνια. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Άρα με μια μικτή με 500€ απαλλαγή θα δώσεις τα μισά. Μόνο από ένα τέτοιο βγάζει τα λεφτά της για μερικά χρόνια. Η διαφορα full απλης-μικτης σπανια θα ειναι μικροτερη απο +300 ευρω η μικτη. Αρα αν σου καλυψει 500 ευρω, τα λεφτα της τα βγαζει σε μολις 1,5 ετος. Το ερωτημα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι, ποσο πιθανο ειναι καποιος να κανει μονος του ζημια υψους 1κ+ ευρω ανα ~1,5 χρονο ωστε να μην μπαινει μεσα. Eυκολα καταλαβαινει κανεις πως δεν πολυαξιζει σε βαθος χρονου γιατι δεν ειναι και τοσο πιθανο σεναριο. Επειδη λοιπον μεσα στην πολη συνηθως παιζουν μικροχτυπηματα σε πορτες-προφυλακτηρες αντε και κανα φαναρι max και αυτα οι μικτες δεν τα καλυπτουν λογω απαλλαγης, για μενα ειναι καθαρος τζογος η φαση, δηλαδη παιζεις με τις πιθανοτητες να παθει μεγαλη ζημια το αμαξι απο δικη σου υπαιτιοτητα. 1
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Hellas direct που έκανα τελευταία φορά η διαφορά της τέρμα απλής τους με τη μικτή ήταν κάτι λιγότερο από 120€ για ένα χρόνο. Από τη μεσαία που είναι και αυτή που θα διάλεγα ακόμα μικρότερη. Υποθέτω βέβαια η διαφορά αυτή αλλάζει ανάλογα και την αξία. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει και πράττει ανάλογα. Όποιος θεωρεί ότι δεν του χρειάζεται δεν την κάνει.
futureshock Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 παιδια οι εταιριες "παζαρια" δεχονται ? Εχω ασφαλεια 125 ευρω 6μηνο για αμαξι 1992 . Η συγκεκριμενη εταιρια που ειμαι υπαρχει περιπτωση μετα απο πιεση να κανει καποια μειωση ; Ή αναγκαστικα ψαχνω για αλλη εταιρια ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 παιδια οι εταιριες "παζαρια" δεχονται ? Εχω ασφαλεια 125 ευρω 6μηνο για αμαξι 1992 . Η συγκεκριμενη εταιρια που ειμαι υπαρχει περιπτωση μετα απο πιεση να κανει καποια μειωση ; Ή αναγκαστικα ψαχνω για αλλη εταιρια ; Βρες καλυτερη τιμη και πες τους το αν και δεν νομιζω .
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 παιδια οι εταιριες "παζαρια" δεχονται ? Εχω ασφαλεια 125 ευρω 6μηνο για αμαξι 1992 . Η συγκεκριμενη εταιρια που ειμαι υπαρχει περιπτωση μετα απο πιεση να κανει καποια μειωση ; Ή αναγκαστικα ψαχνω για αλλη εταιρια ; σπανια... και να σου βάλουν θα ειναι κάτι του στυλ 5%, δες καλυτερα εναλλακτικές εταιρείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις