jason97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 αν τον πας δικαστικός με το ανασφαλιστο δεν μπορείς να κάνεις κάτι? πχ να του κατασχεσουν λογαριασμούς
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 αν τον πας δικαστικός με το ανασφαλιστο δεν μπορείς να κάνεις κάτι? πχ να του κατασχεσουν λογαριασμούς Νομιζω οχι ...Θα βγει μια αποφαση μετα απο χρονια εις βαρος του αλλα χρηματα θελει αλλο αγωνα για να δεσμευσεις και σιγα μην εχει στο ονομα του . Παντως η καλυψη απο ανασφαλιστο υπαρχει σε ολες σχεδον τις ασφαλιστικες.
jason97 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 αν έχουν τα παιδιά η γυναίκα λεφτά στην τράπεζα δεν μπορούν να τα κατασχεσουν?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ανήλικo είναι? Δεν bugαρει αν απαντάς με ερωτήσεις 2
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Για να μην ανοιγω νέο θέμα θέτω εδώ τον προβληματισμό μου και θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με την επιλογή ασφαλιστικής για μικτη ασφαλεια. Έχουμε (ασφαλιζόμενη αξία 8600€, σχετικα κοντα στην πραγματική που ειναι γυρω στις 9000): Interlife 195€ Ιντερσαλονικα 220€ Hellasdirect 205€ (-20 € που μπορώ να εχω απο το affiliation code του φιλου παραπάνω, 185€) Οι εμπειρίες/απόψεις σας επι των εταιρειών αυτών; Το συμβόλαιο μάλλον θα το κάνω αυριο-μεθαυριο... Η anytime (που σήμερα της δίνω 131 για πληρη πλην μικτής) ενω τις προάλλες μου εβγαζε μικτή (αλλα ακριβη) σήμερα πάλι σε μία δοκιμή δε μου βγάζει καν μικτή...
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Interlife εχω εγω καλη ασφαλεια, και η hellasdirect και αυτη ειναι αξιοπιστη. Interamerican ειχα αλλα την αλλαξα γιατι εχει ενα καλουπι για ολους 1
jason97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 στην νομική προστασία έχει η ασφαλιστική δικο της δικηγόρο η τον βάζει ο ασφαλισμενος και τον πληρώνει η ασφαλιστική?
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 στην νομική προστασία έχει η ασφαλιστική δικο της δικηγόρο η τον βάζει ο ασφαλισμενος και τον πληρώνει η ασφαλιστική?Η ασφαλιστική. Ότι ρωτάς βέβαια έχει ήδη απαντηθεί στις σελίδες των εταιριών... 1
mynam3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχω εδώ και πολύ καιρό hellasdirect. Κανένα πρόβλημα στα παρακάτω τρακάρισμα που ήταν άλλος ο υπαίτιος πρόσφατα με σπασμένο τζάμι, ένα ωραίο πρωινό χωρίς να έχουν πάρει το παραμικρό. Με έστειλαν στην carglass και όλα ήταν αυτοματοποιημένα. Οδική, ένα βράδυ που έμεινα από μπαταρία σε ένα στενό στο γκάζι και από δίσκο πλατό κοντά σε κάτι χωράφια που δεν περνάει ψυχή κοντά στην Παιανία, ήρθαν αμέσως όλες τις φορές 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 έχουν καλούς δικηγόρους ή τίποτα χασοδικες? Χασοδίκες κυρίως. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Χασοδίκες κυρίως. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Από μια φορα που μου ετυχε συμφωνω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις