Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δλδ καθε χρονο η ιδια ασφαλεια θα μου ερχεται φθηνοτερη, ετσι; Φυσικα....
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αναφέρθηκε νωρίτερα η Hellas direct. Έχει κανένας εμπειρία;; έχει πολύ φθηνή τη μικτή της
Tsino Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εγώ έχω εδώ και 1 χρόνο Hellas direct. Είναι πολύ καλή, τη χρειάστηκα σε ένα ψιλο τρακάρισμα, στείλανε φροντίδα ατυχήματος, όλα κανονικά. Το πήγα σε φίλο μου φαναρτζή και του έκανα εξουσιοδότηση και αυτός πληρώθηκε κανονικά. Κανένα παράπονο. Αν σε ενδιαφέρει έχω και εκπτωτικό κουπόνι -20 ευρώ.
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ναι το έχω δει το θέμα με το Affiliation code. Στη φιλική είναι;
moure Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δες παντως και την Allianz direct. Εχει καλες τιμες και εχεις να κανεις με μεγαλη εταιρια που αποζημιωνει σιγουρα. Στο δικο μου αυτοκινητο η μικτη της Allianz ηταν ελαχιστα πιο ακριβη απο την Hellas direct 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δες παντως και την Allianz direct. Εχει καλες τιμες και εχεις να κανεις με μεγαλη εταιρια που αποζημιωνει σιγουρα. Στο δικο μου αυτοκινητο η Allianz η μικτη ηταν ελαχιστα πιο ακριβη απο την Hellas direct Κι εγω Allianz εχω μεσω ασφαλιστη φιλου σε 3 αυτοκινητα .Μια φορα που χρειαστηκα που με τρακαρε αλλος μια χαρα ανελαβε αυτη ολα .
moure Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κι εγω Allianz εχω μεσω ασφαλιστη φιλου σε 3 αυτοκινητα .Μια φορα που χρειαστηκα που με τρακαρε αλλος μια χαρα ανελαβε αυτη ολα . Και εγω Αλλιανζ ειχα μεσω ασφαλιστη παλιοτερα και ηταν αψογη. Οι τιμες ομως στο Allianz direct ειναι πολυ καλυτερες οποτε κανω χωρις μεσάζοντα πια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Και εγω Αλλιανζ ειχα μεσω ασφαλιστη παλιοτερα και ηταν αψογη. Οι τιμες ομως στο Allianz direct ειναι πολυ καλυτερες οποτε κανω χωρις μεσάζοντα πια. Εμενα ο δικος μου μου τις εδωσε οσο βγαζει η direct . Στο c1 της μικρης που ηθελε επασφαλιστρο η Allianze εβαζε 2 (νεου οδγηγου και κατω απο 22 ετων) και εκανε με Εθνικη μεσω https://www.insurancemarket.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Παντως στην anytime που εκανα, πολυ τυποποιημενα μου φανηκαν ολα. Με το που ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μετα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε e-mail με την ασφαλεια. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που την χρειαστεις, αν και εχεις καλες αξιολογησεις γενικοτερα.
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Παντως στην anytime που εκανα, πολυ τυποποιημενα μου φανηκαν ολα. Με το που ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μετα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε e-mail με την ασφαλεια. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που την χρειαστεις, αν και εχεις καλες αξιολογησεις γενικοτερα. Μια χαρά είναι δεν είχα κανένα πρόβλημα με χτύπημα που μου έκαναν
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι ασφαλιστικες δεν αξιολογουνται απο το τρακαρισμα που σας κανουν αλλοι, καθως αυτο το πληρωνει η ασφαλιστικη του αλλου. Σε θραυσεις κρυσταλλων/κλοπη/πυρκαγια και αλλες ζημιες που πρεπει να σας αποζημιωσει η δικη σας ασφαλιστικη θα κρινετε ποσο αξιοπιστη ειναι 1
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Feedback η Allianz βγαίνει ακριβή. Θα μελετήσω λίγο παραπάνω την Hellas direct και πιθανότατα θα καταλήξω εκεί. Όποτε εάν έχει κάποιος ακόμα άποψη θετική ή αρνητική ας την αναφέρει. Καλή η anytime αλλά θα ήθελα τη μικτή σε μια λογική τιμή γιατί πολλά γίνονται. Ευχαριστώ !!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι ασφαλιστικες δεν αξιολογουνται απο το τρακαρισμα που σας κανουν αλλοι, καθως αυτο το πληρωνει η ασφαλιστικη του αλλου. Σε θραυσεις κρυσταλλων/κλοπη/πυρκαγια και αλλες ζημιες που πρεπει να σας αποζημιωσει η δικη σας ασφαλιστικη θα κρινετε ποσο αξιοπιστη ειναι Κι ομως αλλο να τρεχεις εσυ να σε πληρωσει κια οταν γινει αυτο η αλλη εταιρια και αλλου να μην χρειαζεται να κανεις κατι και να τα κανει ολα η δικια σου .Προυποθεση παντα η συμμετοχη και των δυο σε φιλικο διακανονισμο .
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κι ομως αλλο να τρεχεις εσυ να σε πληρωσει κια οταν γινει αυτο η αλλη εταιρια και αλλου να μην χρειαζεται να κανεις κατι και να τα κανει ολα η δικια σου .Προυποθεση παντα η συμμετοχη και των δυο σε φιλικο διακανονισμο . Οι ασφαλιστικες που ανηκουν στο συστημα φιλικου διακανονισμου, απλουστατα τα κανονιζουν μεταξυ τους, εοφοσν προηγηθει φιλικη δηλωση. Δεν ειναι κατι που αποτελει ιδιον καποια συγκεκριμενης εταιρειας αυτο, καθως ολες οι γνωστες ασφαλιστικες ανηκουν σε αυτο το συστημα. Οποτε η αξιοπιστια των εταιρειων δεν κρινεται απο αυτο που ειναι στανταρ σε καθε εταιρεια, αλλα απο το αν και ποτε αποζημιωνουν την δικη σου ζημια . Στο κατα ποσο κυνηγαει η ασφαλιστικη σου μια υποθεση, θα φανει αν σε τρακαρει ανασφαλιστος ή τυπος με ασφαλιστικη εκτος του Σ.Φ.Δ (μακρια απο μας). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι ασφαλιστικες που ανηκουν στο συστημα φιλικου διακανονισμου, απλουστατα τα κανονιζουν μεταξυ τους, εοφοσν προηγηθει φιλικη δηλωση. Δεν ειναι κατι που αποτελει ιδιον καποια συγκεκριμενης εταιρειας αυτο, καθως ολες οι γνωστες ασφαλιστικες ανηκουν σε αυτο το συστημα. Οποτε η αξιοπιστια των εταιρειων δεν κρινεται απο αυτο που ειναι στανταρ σε καθε εταιρεια, αλλα απο το αν και ποτε αποζημιωνουν την δικη σου ζημια . Στο κατα ποσο κυνηγαει η ασφαλιστικη σου μια υποθεση, θα φανει αν σε τρακαρει ανασφαλιστος ή τυπος με ασφαλιστικη εκτος του Σ.Φ.Δ (μακρια απο μας). Δυτυσχως δεν μετεχουν ολες στο ΣΦΔ....Αν ομως η ασφαλιστικη του αλλου δεν ενηκει στον ΦΔ τοτε και η δικη μας δεν μπορει να μας βοηθησει απο οτι ξερω .Για ανασφαλιστο...μακρυα απο εμας οπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις