Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και 1 χρόνο Hellas direct. Είναι πολύ καλή, τη χρειάστηκα σε ένα ψιλο τρακάρισμα, στείλανε φροντίδα ατυχήματος, όλα κανονικά. Το πήγα σε φίλο μου φαναρτζή και του έκανα εξουσιοδότηση και αυτός πληρώθηκε κανονικά. 

Κανένα παράπονο. 

Αν σε ενδιαφέρει έχω και εκπτωτικό κουπόνι -20 ευρώ. 

Δημοσ.

Δες παντως και την Allianz direct.

Εχει καλες τιμες και εχεις να κανεις με μεγαλη εταιρια που αποζημιωνει σιγουρα.

Στο δικο μου αυτοκινητο η μικτη της Allianz  ηταν ελαχιστα πιο ακριβη απο την Hellas direct

• Like 1
Δημοσ.

Δες παντως και την Allianz direct.

Εχει καλες τιμες και εχεις να κανεις με μεγαλη εταιρια που αποζημιωνει σιγουρα.

Στο δικο μου αυτοκινητο η Allianz η μικτη  ηταν ελαχιστα πιο ακριβη απο την Hellas direct

Κι εγω Allianz εχω μεσω ασφαλιστη  φιλου σε 3 αυτοκινητα .Μια φορα που χρειαστηκα που με τρακαρε αλλος μια χαρα ανελαβε αυτη ολα .

Δημοσ.

Κι εγω Allianz εχω μεσω ασφαλιστη  φιλου σε 3 αυτοκινητα .Μια φορα που χρειαστηκα που με τρακαρε αλλος μια χαρα ανελαβε αυτη ολα .

Και εγω Αλλιανζ ειχα μεσω ασφαλιστη παλιοτερα και ηταν αψογη.

Οι τιμες ομως στο Allianz direct ειναι πολυ καλυτερες οποτε κανω χωρις μεσάζοντα  πια.

Δημοσ.

Και εγω Αλλιανζ ειχα μεσω ασφαλιστη παλιοτερα και ηταν αψογη.

Οι τιμες ομως στο Allianz direct ειναι πολυ καλυτερες οποτε κανω χωρις μεσάζοντα  πια.

Εμενα ο δικος μου μου τις εδωσε οσο βγαζει η direct .

Στο c1 της μικρης που ηθελε επασφαλιστρο η Allianze εβαζε 2 (νεου οδγηγου και κατω απο 22 ετων) και εκανε με Εθνικη μεσω

https://www.insurancemarket.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85

Δημοσ.

Παντως στην anytime που εκανα, πολυ τυποποιημενα μου φανηκαν ολα. Με το που ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μετα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε e-mail με την ασφαλεια. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που την χρειαστεις, αν και εχεις καλες αξιολογησεις γενικοτερα.

Δημοσ.

Παντως στην anytime που εκανα, πολυ τυποποιημενα μου φανηκαν ολα. Με το που ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μετα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε e-mail με την ασφαλεια. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που την χρειαστεις, αν και εχεις καλες αξιολογησεις γενικοτερα.

Μια χαρά είναι δεν είχα κανένα πρόβλημα με χτύπημα που μου έκαναν

Δημοσ.

Οι ασφαλιστικες δεν αξιολογουνται απο το τρακαρισμα που σας κανουν αλλοι, καθως αυτο το πληρωνει η ασφαλιστικη του αλλου.

Σε θραυσεις κρυσταλλων/κλοπη/πυρκαγια και αλλες ζημιες που πρεπει να σας αποζημιωσει η δικη σας ασφαλιστικη θα κρινετε ποσο αξιοπιστη ειναι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Feedback η Allianz βγαίνει ακριβή. Θα μελετήσω λίγο παραπάνω την Hellas direct και πιθανότατα θα καταλήξω εκεί. Όποτε εάν έχει κάποιος ακόμα άποψη θετική ή αρνητική ας την αναφέρει. Καλή η anytime αλλά θα ήθελα τη μικτή σε μια λογική τιμή γιατί πολλά γίνονται. Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Οι ασφαλιστικες δεν αξιολογουνται απο το τρακαρισμα που σας κανουν αλλοι, καθως αυτο το πληρωνει η ασφαλιστικη του αλλου.

Σε θραυσεις κρυσταλλων/κλοπη/πυρκαγια και αλλες ζημιες που πρεπει να σας αποζημιωσει η δικη σας ασφαλιστικη θα κρινετε ποσο αξιοπιστη ειναι ;)

Κι ομως αλλο να τρεχεις εσυ να σε πληρωσει κια οταν γινει αυτο η αλλη εταιρια και αλλου να μην χρειαζεται να κανεις κατι και να τα κανει ολα η δικια σου .Προυποθεση παντα η συμμετοχη και των δυο σε φιλικο διακανονισμο .

Δημοσ.

Κι ομως αλλο να τρεχεις εσυ να σε πληρωσει κια οταν γινει αυτο η αλλη εταιρια και αλλου να μην χρειαζεται να κανεις κατι και να τα κανει ολα η δικια σου .Προυποθεση παντα η συμμετοχη και των δυο σε φιλικο διακανονισμο .

Οι ασφαλιστικες που ανηκουν στο συστημα φιλικου διακανονισμου, απλουστατα τα κανονιζουν μεταξυ τους, εοφοσν προηγηθει φιλικη δηλωση. Δεν ειναι κατι που αποτελει ιδιον καποια συγκεκριμενης εταιρειας αυτο, καθως ολες οι γνωστες ασφαλιστικες ανηκουν σε αυτο το συστημα.

Οποτε η αξιοπιστια των εταιρειων δεν κρινεται απο αυτο που ειναι στανταρ σε καθε εταιρεια, αλλα απο το αν και ποτε αποζημιωνουν την δικη σου ζημια .

Στο κατα ποσο κυνηγαει η ασφαλιστικη σου μια υποθεση, θα φανει αν σε τρακαρει ανασφαλιστος ή τυπος με ασφαλιστικη εκτος του Σ.Φ.Δ (μακρια απο μας).

• Like 1
Δημοσ.

Οι ασφαλιστικες που ανηκουν στο συστημα φιλικου διακανονισμου, απλουστατα τα κανονιζουν μεταξυ τους, εοφοσν προηγηθει φιλικη δηλωση. Δεν ειναι κατι που αποτελει ιδιον καποια συγκεκριμενης εταιρειας αυτο, καθως ολες οι γνωστες ασφαλιστικες ανηκουν σε αυτο το συστημα.

Οποτε η αξιοπιστια των εταιρειων δεν κρινεται απο αυτο που ειναι στανταρ σε καθε εταιρεια, αλλα απο το αν και ποτε αποζημιωνουν την δικη σου ζημια .

Στο κατα ποσο κυνηγαει η ασφαλιστικη σου μια υποθεση, θα φανει αν σε τρακαρει ανασφαλιστος ή τυπος με ασφαλιστικη εκτος του Σ.Φ.Δ (μακρια απο μας).

Δυτυσχως δεν μετεχουν ολες στο ΣΦΔ....Αν ομως η ασφαλιστικη του αλλου δεν ενηκει στον ΦΔ τοτε και η δικη μας δεν μπορει να μας βοηθησει απο οτι ξερω .Για ανασφαλιστο...μακρυα απο εμας οπως λες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...