Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αν για οποιοδηποτε λογο παει δικαστηρια μια υποθεση, τα νομικα εξοδα, οπως αυτα περιγραφονται στο συμβολαιο, τα αναλαμβανει η ασφαλιστικη. Στα 30 χρονια μια φορα πηγα και ειχα νομικη προστασια και δεν πληρωσα τιποτα .Εβαλε δικηγορο/χασοδικη η ασφαλιστικη . Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μου ειχε πει οτι "παιζουμε ζαρια καθε μερα " με τους δικαστες ποιος θα κερδισει τηην δικη .
jason97 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 πληρώσεις τίποτα παραπάνω στο συμβόλαιό μετά?
moure Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τα καιρικα φαινομενα δεν ειναι και τοσο αχρηστα οσο νομιζουν μερικοι. Περσι ηταν παρα πολλα τα αυτοκινητα που επαθαν σημαντικες ζημιες απο χαλαζι στην Αθηνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 πληρώσεις τίποτα παραπάνω στο συμβόλαιό μετά? Οχι .....Αν και απο μαλακια δικη μου εχασα την δικη . Αυτος που με ειχε χτυπησει ηταν τυφλα στο μεθυσι και δεν ειπα στην αστυνομια που ηρθε να του κανει αλκοτεστ.
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτες τις προϋποθεσιες φοβαμαι.. Πως μπορω να αποδειξω οτι εκλεψαν κατι μεσα απο το αμαξι;Το "κατι μεσα απο το αμαξι" αν εννοεις gadget/πορτοφολι/κινητο κλπ δεν ειναι καν μερικη κλοπη και γιαυτο δε θα παρεις μια. Μερικη κλοπη ειναι να κλεψουν εξαρτημα που ανηκει στο αμαξι ή οι ζημιες που θα παθει το αμαξι κατα την προσπαθεια ολικης/μερικης κλοπης. Καποιες ασφαλιστικες μαλιστα το περιοριζουν σε εξαρτηματα που ειναι απαραιτητα για να ειναι λειτουργικο το αμαξι, και συνεπως δεν σε αποζημιωνουν αν σου φανε ενα προφυλακτηρα, αλλα σε αποζημιωνουν αν σουν φανε ζαντες. Γιαυτο διαβασε τους ορους του συμβολαιου, πρωτον για να μην τους φοβασαι και δευτερον για να ξερεις τι σου γινεται και για τι πραγμα πληρωνεις. Το αμαξι στο τιμοκαταλογο το εχει 15900, εγω το πηρα 15000. Να βαλω τιμη ασφαλισης 16000 ευρω; Που ακριβως παιζει ρολο, περαν οτι οσο αυξανει η τιμη, αυξανεται και η τιμη της ασφαλειας; Γιατι να μη βαλω φθηνοτερη τιμη, ωστε να εχει και λιγοτερη ασφαλεια; Λογικα παιζει ρολο στη κλοπη.Αν βαλεις 20.000 αξια, θα πληρωσεις ασφαλιστηριο για 20.000. Αν ερθει η ωρα να σε αποζημιωσουν (πχ ολικη κλοπη), θα δουν ποσο πωλειται το αμαξι σου με αντιστοιχα χαρακτηριστικα/χρονολογια κλπ στις αγγελιες και βαση των τιμων στις οποιες θα καταληξουν θα αποζημιωθεις. Αν λοιπον τα focus 1.0/125hp χρονολογιας 2017 τα δουν στις αγγελιες 3.000 ευρω, θα παρεις 3.000 ευρω ή λιγο λιγοτερα για αποζημιωση. Αν τα δουν 30.000 ευρω, θα παρεις 30.000. Ασχετως τι ειχες δηλωσει εσυ στο ασφαλιστηριο. Βεβαια, αν βαλεις αξια 3.000 για ενα αμαξι 30.000, προφανως θα το δουν (αν δε το δει απευθειας το συστημα). Θεωρω οτι ελεγχουν και την τιμη προς τα πανω και αν δουν κατι παραλογο παλι δε το προχωρανε.
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι, πχ για το ford focus μου εχει να επιλεξω τιμη απο 15.000 εως 25.000 ευρω. Το αμαξι στο τιμοκαταλογο εχει 16000 ευρω, ενω εγω το πηρα 15000 ευρω. Αν βαλω 16000 ευρω θα πληρωσω 30 ευρω παραπανω το χρονο. Κερδιζω κατι ή να το βαλω 15000;
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι, πχ για το ford focus μου εχει να επιλεξω τιμη απο 15.000 εως 25.000 ευρω. Το αμαξι στο τιμοκαταλογο εχει 16000 ευρω, ενω εγω το πηρα 15000 ευρω. Αν βαλω 16000 ευρω θα πληρωσω 30 ευρω παραπανω το χρονο. Κερδιζω κατι ή να το βαλω 15000; Ρέ φίλε πλέον είναι μεταχειρισμένο, δες στο auto triti ποσο το έχει και τέλος, δεν είναι καινούριο!!!
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τι εννοεις μεταχειρισμενο; Τεσπα μαλλον δε καταλαβαινεις τι θελω να πω. Αλλα δεν εχει σημασια την εκανα την ασφαλεια, ολα κομπλε. Τωρα επειδη ειμαι ασχετος. Σε περιπτωση που τρακαρω με καποιον, καλουμε την αστυνομια, την ασφαλεια ή και τα δυο; Παντως εχει εναν αριθμο (1158) και λεει οτι ειναι για οδικη βοηθεια και φροντιδα ατυχηματος. Εχω εκτυπωσει και μια φιλικη δηλωση ατυχηματος, αλλα δε ξερω αν την σημειωνω εγω ή καποιος αλλος. ( ασφαλεια, αστυνομια )
cger Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τι εννοεις μεταχειρισμενο; Τεσπα μαλλον δε καταλαβαινεις τι θελω να πω. Αλλα δεν εχει σημασια την εκανα την ασφαλεια, ολα κομπλε. Τωρα επειδη ειμαι ασχετος. Σε περιπτωση που τρακαρω με καποιον, καλουμε την αστυνομια, την ασφαλεια ή και τα δυο; Παντως εχει εναν αριθμο (1158) και λεει οτι ειναι για οδικη βοηθεια και φροντιδα ατυχηματος. Εχω εκτυπωσει και μια φιλικη δηλωση ατυχηματος, αλλα δε ξερω αν την σημειωνω εγω ή καποιος αλλος. ( ασφαλεια, αστυνομια ) Αν δεν υπάρχει τραυματισμός η αστυνομία θα έρθει να κάνει μια καταγραφή συμβάντος. Επίσης θα γίνει μια καταγραφή με φωτογραφίες και από τη φροντίδα ατυχήματος και στη συνέχεια μετά από 1-2 ημέρες θα σε καλέσουν από την interamerican για τα σχετικά και όλες τις διαδικασίες (αποζημιώσεις κλπ)
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παντως νομιζω οτι αν οι ζημιες ειναι αμελητεες απλα κανεις μια φιλικη δηλωση, χωρις να καλεσεις αστυνομια; Τι πρεπει να προσεξω για να μη με εξαπατησει ο αλλος που θα με τρακαρει; Και τι ακριβως γινεται με την φιλικη δηλωση;
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Η αστυνομια αν δεν ειναι κατι σοβαρο δεν χρειαζεται στο συμβαν. Αρκει η φιλικη δηλωση+οι ασφαλιστικες για να παρουν φωτος.
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παντως νομιζω οτι αν οι ζημιες ειναι αμελητεες απλα κανεις μια φιλικη δηλωση, χωρις να καλεσεις αστυνομια; Τι πρεπει να προσεξω για να μη με εξαπατησει ο αλλος που θα με τρακαρει; Και τι ακριβως γινεται με την φιλικη δηλωση; Αν υπάρχει τραυματισμός καλείς την τροχαία γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτανεις.
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ναι, πχ για το ford focus μου εχει να επιλεξω τιμη απο 15.000 εως 25.000 ευρω. Το αμαξι στο τιμοκαταλογο εχει 16000 ευρω, ενω εγω το πηρα 15000 ευρω. Αν βαλω 16000 ευρω θα πληρωσω 30 ευρω παραπανω το χρονο. Κερδιζω κατι ή να το βαλω 15000; Όσο ψηλά και να το βάλεις δεν αλλάζει τίποτα, αν χρειαστεί θα αποζημιωθείς στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου. Η οποία σίγουρα θα είναι αρκετά πιο κάτω από 15.000€. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Όσο ψηλά και να το βάλεις δεν αλλάζει τίποτα, αν χρειαστεί θα αποζημιωθείς στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου. Η οποία σίγουρα θα είναι αρκετά πιο κάτω από 15.000€. Καπου στο 10% κατω βαζουν για καθε χρονο.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δλδ καθε χρονο η ιδια ασφαλεια θα μου ερχεται φθηνοτερη, ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις