Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικτη βαλε αν θες αλλα πρωτα ρωτα τις απαλλαγες εχουν. Μπορει να πληρωνεις μικτη και να λες τοσο καιρο πληρωνα μικτη και στο τελος εγινε αυτο και δεν μου το εκανε γιατι εκανε μονο 100€

Η μικρότερη απαλλαγή δυστυχώς ξεκινάει στα 250ευρώ και οι περισσότερες ασφάλειες έχουν στα 400-500 ευρώ.

Η anytime επίσης δεν προσφέρει μεικτή ασφάλεια και σε παραπέμπει σε άλλη μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό φανταζόμουν και εγώ.

Νομιζω ότι σε ένα αμάξι που είναι καινούριο και έχει μεγάλη αξία,καλό είναι να έχεις μικτή και ας έχει απαλλαγή σαν κάλυψη σε περίπτωση που κανείς καμία μαλακια να μην κλαις το αμάξι και τα χρήματα που έδωσες.

Εγώ σε αμάξι με αξία 25.000,του έκανα στον μήνα πάνω ζημιά 7500 και δεν μπορείς να φανταστείς ποσο είχα μετανιώσει που δεν είχα κάνει μικτή

Κοιταξε, εν μερει τζογος ειναι η υποθεση με τη μικτη.

Αν εχεις 800-900 (γιατι τοσο θελει ενα αμαξι 25χιλιαρικα για μικτη), τα δινεις και εισαι οκ. Με την ιδια λογικη βεβαια, ασφαλιζεις οτι εχεις και δεν εχεις και δουλευεις απλως για να πληρωνεις ασφαλειας που ΑΝ τυχει ποτε τιποτε ΙΣΩΣ και υπο προυποθεσεις σε αποζημιωσουν.

Αν το δεις ρεαλιστικα ομως , βαση πιθανοτητων να την χρειαστεις και βαση των απαλλαγων, ε δεν πολυαξιζει. Προφανως, αμα την παθεις λες εκ των υστερων "τι μλκια εκανα" αλλα το θεμα ειναι ποσο πιθανο ειναι να την παθεις τοσο σοβαρα ωστε να αξιζει να σκας 900ρια το χρονο σε ασφαλεια αυτοκινητου;

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε οσο θα το αγορασεις που ειναι και το max.

Για μικτη περαν του οτι δεν πολυαξιζει γιατι στις απαλλαγες κλεβουν τον κοσμακη, πώς γινεται να σου φαινονται πολλα τα 450 ευρω; Μια χαρα λογικη τιμη ειναι, μη σου πω και παμφθηνη.

Το αγορασα φθηνοτερα επειδη το πηρα ετοιμοπαραδοτο. Η κανονικη τιμη ειναι 2,3 χιλιαδες παραπανω. Και επισης καθε χρονο η τιμη του θα πεφτει, οποτε θα βαζω την τοτε τιμη του αυτοκινητου, ετσι;

Τωρα οσο αυτο με τις απαλλαγες, απλα περιμενεις να γινουν αρκετες οι γρατζουνιες και τα χτυπηματα, ωστε η επισκευη να κοστιζει αρκετα. Ή δε πανε αθροιστικα οι ζημιες;

Αν ξυπνησεις και βρεις το αμαξι με γρατζουνιες απο κλειδι, σου καλυπτει η ασφαλιστικη τη ζημια; Ανηκει στο ζημιες απο τριτους;

Δημοσ.

Σημερα οταν γυρνουσα απο την δουλεια με το ποδηλατο με σταματησε ο παλιος ασφαλιστης μου.

Δεν ειχα ανανεωσει σε αυτον, προτειμησα να την κανω μόνος μου ηλεκτρονικά. Μου ειπε ξερω οτι η ασφαλεια σου ληγει 30/4/17 και σου εχω μια προσφορα στην εταιρια που εισαι με οδικη θραυση νομικη.

Εγω ηδη ειχα ανανεωσει μονος μου.

Λεω ποσο βγαινει με αυτες τις προσφορες 135€/6μηνο χωρις ολικη μερικη κλοπη, χωρις καιρικα φαινομενα κλπ οσα εχω τωρα. Λεω απο μεσα μου με δουλευει, ας τον δουλεψω και γω. Βαλε ολικη μερικη κλοπη ολα και παρε με να μου πεις. Και μετα θα του χωσω το συμβολαιο που εχω τωρα στα μουτρα.

Εχω ομως την απορια ποσο νομιμο ειναιβαυτο που εκανε. Να βαλει ψαξει γιαβτο αμαξι μου, να χρησιμοποιει το αφμ μου και τις πινακιδες απο το αμαξι μου.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω στην anytime την διαφορα πληρωμης μεταξυ "παγια εντολη καρτας" και "απλη χρεωση καρτας". Στην πρωτη περιπτωση εχω 10% εκπτωση και στη δευτερη περιπτωση 5% εκπτωση. Τι ακριβως ειναι η παγια εντολη καρτας;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω στην anytime την διαφορα πληρωμης μεταξυ "παγια εντολη καρτας" και "απλη χρεωση καρτας". Στην πρωτη περιπτωση εχω 10% εκπτωση και στη δευτερη περιπτωση 5% εκπτωση. Τι ακριβως ειναι η παγια εντολη καρτας;

Καθε φορα που ερχεται η ανανέωση τα τραβανε μόνοι τους. βαλε παγια εντολή, οπως και να εχει θα σε παιρνουν τηλεφωνο να σσε ενημερώσουν.

Επισης σε γενικότερη απαντηση του θεματος, επειδη καθε χρόνο θα σου ρίχνουν την αξία, βαλε την τιμή καταλόγου + τα εξτρα σου κλπ (όσο μεγαλύτερη μπορεις) και αν το αντέχει η τσέπη σου βάλε και μικτή, 450 το εξάμηνο ειναι και σε εμενα και το σκεφτομουν να την κάνω αλλα δε βγαίνει ιδιαίτερα το να δινω 75€ το μήνα για τη μικτη σε σχέση με τα 130 που εχει η πληρης πλην μικτης

Επισης βρες και καποιον φιλο με κοσμοτε αν δεν εχεις εσυ και παρε επιπλέον 5% εκπτωση με ενα κωδικο deals4u

Δημοσ.

Απλα η anytime δεν εχει μικτη ασφαλεια.

Έχει μου την έβγαλε χθες που έκανα μια δοκιμή να δω ποσό πάει (εχω ανανέωση σύντομα)

Δημοσ.

Νομικη προστασια τι ειναι;

Παντως δε ξερω αν αξιζει το value πακετο.. Πυρκαγια, τρομοκρατικες ενεργειες, καιρικα φαινομενα μου φαινονται ηλιθιοι λογοι για να πληρωσεις παραπανω.. Το μονο λογικο ειναι η θραυση κρυσταλλων.. Ακομα και η μερικη/ολικη κλοπη δε ξερω κατα ποσο θα σε αποζημιωσουν..

Παντως το μεσαιο πακετο με τις εκπτωσεις ειναι στα 190 ευρω το χρονο.

Δημοσ.

Μονο η αστικης ευθυνης ειναι υποχρεωτικη .Τιποτα αλλο .

Πυρκαγια, τρομοκρατικες ενεργειες, καιρικα φαινομενα δεν αξίζει να βάλεις?

• Like 1
Δημοσ.

Πυρκαγια, τρομοκρατικες ενεργειες, καιρικα φαινομενα δεν αξίζει να βάλεις?

Αν μενεις Εξαρχεια καλο θα ηταν για τρομοκρατικες ενεργεις ....Ολα κοστιζουν...Φυσικα φαινομενα το θεωρω χαζο .

• Like 1
Δημοσ.

Νομικη προστασια τι ειναι;

Αν για οποιοδηποτε λογο παει δικαστηρια μια υποθεση, τα νομικα εξοδα, οπως αυτα περιγραφονται στο συμβολαιο, τα αναλαμβανει η ασφαλιστικη.

Ακομα και η μερικη/ολικη κλοπη δε ξερω κατα ποσο θα σε αποζημιωσουν..

Τι εννοεις; Εννοειται πως σε αποζημιωνουν αν και εφοσον πληρουνται οι προβλεπομενες προυποθεσεις για να αποζημιωθεις.
Δημοσ.

Αυτες τις προϋποθεσιες φοβαμαι.. Πως μπορω να αποδειξω οτι εκλεψαν κατι μεσα απο το αμαξι;

Επισης στη anytime που βλεπω, δεν εχει επιλογη για να βαλεις τι θελεις μεσα, αλλα τρια πακετα. Δλδ για να εχω θραυση κρυσταλλων και κλοπη παιρνω αναγκαστικα και πυργαγια, καιρικα φαινομενα και τρομοκρατικες ενεργειες.. Αλλα και παλι ολα αυτα 290 ευρω το χρονο μου φαινεται μια χαρα τιμη. Τι λετε; Μαζι με νομικη ευθηνη.

Το αμαξι στο τιμοκαταλογο το εχει 15900, εγω το πηρα 15000. Να βαλω τιμη ασφαλισης 16000 ευρω; Που ακριβως παιζει ρολο, περαν οτι οσο αυξανει η τιμη, αυξανεται και η τιμη της ασφαλειας; Γιατι να μη βαλω φθηνοτερη τιμη, ωστε να εχει και λιγοτερη ασφαλεια; Λογικα παιζει ρολο στη κλοπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...