Bl4ckSn4ke Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2018 στις 7:37 ΜΜ, Deathmace είπε Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι είναι η "Θραύση κρυστάλλων (σε πρώτο κίνδυνο)" που αναφέρεται στην ασφάλειά μου (allianz)? Σήμερα διαπίστωσα ότι μέσα στο ΣΚ κάποιος ξήλωσε τον καθρέφτη μου (αυτόν που ήταν από τη μεριά του πεζοδρομίου). Υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την ασφάλεια? Αν δεν κολλάει εδώ το μνμ μου, ας μεταφερθεί στο σωστό τόπικ. Μερσί εκ των προτέρων. Κάλυψη σε πρώτο κίνδυνο σημαίνει ότι μπορείς να αντικαταστήσεις το κρύσταλλο που έσπασε με original της αντιπροσωπίας χωρίς να εφαρμόζεται απαλλαγή. Οι καθρεπτες εξαιρούνται από την κάλυψη σε όλες τις εταιρίες. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Bl4ckSn4ke 1
kwstas77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Τις επόμενες εβδομάδες θα παραλάβω το καινούργιο μου hyundai i10 και θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσον αξίζει να βάλω ασφάλεια μερικής και ολικής κλοπής στο πακέτο καθώς ετησίως θα αυξηθεί το κόστος 80-90 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα έχει κανονικά συναγερμό, φυλάσσεται σε parking όταν είμαι σπίτι και θα αγοράσω και ένα μπαστούνι για το τιμόνι, αλλά από εκεί και πέρα φοβάμαι επειδή κλέβουν τα μικρά συνήθως και 2ον θα το πάρω με δανειοδότηση, οπότε καταλαβαίνετε πως θα είναι να πληρώνω κάτι που δεν θα έχω, αν μια στο εκκατομμύριο γίνει η στραβή. Αναφορικά απλώς η απλή ασφάλεια έχει 150/12 μήνες ενώ με μερική/ολική κλοπή 246/12 μήνες... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από kwstas77
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 αντί για μπαστούνι δώστα στην ασφαλιστική για εμένα , καινούριο αυτοκίνητο είναι κρίμα να μην τα δώσεις για περίπου 9ε το μήνα 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μόνο μικτή σε καινουργιο αμάξι...! Εδώ έχω σε σχεδόν δεκαετίας και έχω μικτή στην hellasdirect και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1
greekparot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Να βάλεις οποσδηποτε μερική & ολική κλοπή. Κάνε ένα τσεκ κ στο hellasdirect παίζει κ κωδικός με -15% έκπτωση. 1
1988panos2171 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, kwstas77 είπε Καλησπέρα παιδιά, Τις επόμενες εβδομάδες θα παραλάβω το καινούργιο μου hyundai i10 και θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσον αξίζει να βάλω ασφάλεια μερικής και ολικής κλοπής στο πακέτο καθώς ετησίως θα αυξηθεί το κόστος 80-90 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα έχει κανονικά συναγερμό, φυλάσσεται σε parking όταν είμαι σπίτι και θα αγοράσω και ένα μπαστούνι για το τιμόνι, αλλά από εκεί και πέρα φοβάμαι επειδή κλέβουν τα μικρά συνήθως και 2ον θα το πάρω με δανειοδότηση, οπότε καταλαβαίνετε πως θα είναι να πληρώνω κάτι που δεν θα έχω, αν μια στο εκκατομμύριο γίνει η στραβή. Αναφορικά απλώς η απλή ασφάλεια έχει 150/12 μήνες ενώ με μερική/ολική κλοπή 246/12 μήνες... Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Καινούργιο αυτοκίνητο δε νοείται χωρίς ασφάλεια κλοπής. Εδώ εγώ έχω σε αυτοκίνητο 4000€. Μη βλέπεις τα επιπλέον 90€ το χρόνο αλλά τα επιπλέον 8€/μήνα. Αν τα θεωρείς πολλά μην πιεις 3 καφέδες ή 1 ποτό και βάλτα στην άκρη. 1
terry308 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2018 στις 6:38 ΜΜ, kwstas77 είπε Καλησπέρα παιδιά, Τις επόμενες εβδομάδες θα παραλάβω το καινούργιο μου hyundai i10 και θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσον αξίζει να βάλω ασφάλεια μερικής και ολικής κλοπής στο πακέτο καθώς ετησίως θα αυξηθεί το κόστος 80-90 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα έχει κανονικά συναγερμό, φυλάσσεται σε parking όταν είμαι σπίτι και θα αγοράσω και ένα μπαστούνι για το τιμόνι, αλλά από εκεί και πέρα φοβάμαι επειδή κλέβουν τα μικρά συνήθως και 2ον θα το πάρω με δανειοδότηση, οπότε καταλαβαίνετε πως θα είναι να πληρώνω κάτι που δεν θα έχω, αν μια στο εκκατομμύριο γίνει η στραβή. Αναφορικά απλώς η απλή ασφάλεια έχει 150/12 μήνες ενώ με μερική/ολική κλοπή 246/12 μήνες... Μεικτή έως ότου μπορείς να έχεις , άσχετα με το πότε θα λήξει το δάνειο ... Όχι μόνο για το μερική / ολική κλοπή αλλά και για τυχόν χτύπα ξύλο ατύχημα Κόψε 2-3 καφέδες ή ένα ποτό το μήνα όπως λέει ο από πάνω Πάνος Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από terry308 1
suffocater Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 17/6/2018 στις 6:51 ΜΜ, greekparot είπε Να βάλεις οποσδηποτε μερική & ολική κλοπή. Κάνε ένα τσεκ κ στο hellasdirect παίζει κ κωδικός με -15% έκπτωση. Μore info pls?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, suffocater είπε Μore info pls? Εκανα σε Hellas direct και σαν κωδικο για εκπτωση 20 ευρω εβαλα πινακιδα φιλου που ειναι ηδη πελατης . Θα πιστωθουν και σε αυτον σε τραπεζικο λογαριασμο 20 ευρω. Μεσα στον μηνα θα κανω και σε δυο αυτοκινητα των παιδιων μου και θα βαλω για κωδικο εκπτωσης την δικια μου πινακιδα . Θα συμβει το ιδιο . Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου δωδω πινακιδα για εκπτωση 20 ευρω στο ασφαλιστριο.Μπορεις μετα να κανεις το ιδιο με φιλους σου .
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν καποιος θελει κωδικο να μου στειλει pm. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
suffocater Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα σε Hellas direct και σαν κωδικο για εκπτωση 20 ευρω εβαλα πινακιδα φιλου που ειναι ηδη πελατης . Θα πιστωθουν και σε αυτον σε τραπεζικο λογαριασμο 20 ευρω. Μεσα στον μηνα θα κανω και σε δυο αυτοκινητα των παιδιων μου και θα βαλω για κωδικο εκπτωσης την δικια μου πινακιδα . Θα συμβει το ιδιο . Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου δωδω πινακιδα για εκπτωση 20 ευρω στο ασφαλιστριο.Μπορεις μετα να κανεις το ιδιο με φιλους σου . Σε ευχαριστώ πολύ,απλά χρησιμοποίησα τον κωδικο για το 15%,που με συμφερει περισσότερο,λόγω ακριβού συμβολαίου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, suffocater είπε Σε ευχαριστώ πολύ,απλά χρησιμοποίησα τον κωδικο για το 15%,που με συμφερει περισσότερο,λόγω ακριβού συμβολαίου. Σωστα...Σε συμβολαια πανω απο 135 ευρω περιπου συμφερει πιο πολυ .Την δικια σου πινακιδα ομως μπορεις να την δωσεις σε φιλο για να εχετε και οι δυο το 20ευρω πιστωση. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις