Deathmace Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος τι είναι η "Θραύση κρυστάλλων (σε πρώτο κίνδυνο)" που αναφέρεται στην ασφάλειά μου (allianz)? Σήμερα διαπίστωσα ότι μέσα στο ΣΚ κάποιος ξήλωσε τον καθρέφτη μου (αυτόν που ήταν από τη μεριά του πεζοδρομίου). Υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από την ασφάλεια? Αν δεν κολλάει εδώ το μνμ μου, ας μεταφερθεί στο σωστό τόπικ. Μερσί εκ των προτέρων. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον αφορα οτι ειναι επικυνδυνο αν δεν διορθωθει για την ασφαλεια οδηγσης οπως παρπριζ , παραθυρα κλπ . Σε anytime οι καθρεπτες εξαιρουντε. Καλύπτουμε τη Θραύση κρυστάλλων στο αυτοκίνητό σας (εμπρόσθιου και οπίσθιου αvεμoθώρακα και των παραθύρων) από οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας κλοπής, με αποκατάσταση των ζημιών από τις εξειδικευμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες εμπορίας και τοποθέτησης κρυστάλλων "Carglass®’’ και "Glassdrive®", χωρίς να εκταμιεύσετε χρήματα. https://www.allianz.com.gr/prosopikes-asfaliseis/metakinisi/upiresies-asfalisis-autokinitou/thrausi-krustallon/ Αρα ατυχησες . 1 1
Deathmace Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον αφορα οτι ειναι επικυνδυνο αν δεν διορθωθει για την ασφαλεια οδηγσης οπως παρπριζ , παραθυρα κλπ . Σε anytime οι καθρεπτες εξαιρουντε. Καλύπτουμε τη Θραύση κρυστάλλων στο αυτοκίνητό σας (εμπρόσθιου και οπίσθιου αvεμoθώρακα και των παραθύρων) από οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας κλοπής, με αποκατάσταση των ζημιών από τις εξειδικευμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες εμπορίας και τοποθέτησης κρυστάλλων "Carglass®’’ και "Glassdrive®", χωρίς να εκταμιεύσετε χρήματα. https://www.allianz.com.gr/prosopikes-asfaliseis/metakinisi/upiresies-asfalisis-autokinitou/thrausi-krustallon/ Αρα ατυχησες . Απ' ότι φαίνεται ναι.. Θενκς! 2
stefan123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Άλλη ερώτηση,μου έκαναν δήλωση για έναν προφυλακτήρα πίσω που μου χτύπησαν μέσω της Εθνικής ασφαλιστικής..Μου είπαν να επικοινωνήσω με την δικιά μου(hellas direct) και θα μου το φτιάξουν..Ξέρει κανένας αν θέλει μέρες να τον φτιάξουν δεδομένο ότι κάθε μέρα θα θέλω ταξί καμία 30ρια ευρώ και ότι η ζημιά δεν είναι τόσο σοβαρή...Απλά ξεκουμπωσε,άντε να έσπασε κανένα κλιπ εσωτερικά...Εξάλλου είναι και 11 ετών το αμάξι οπότε μεταχειρισμένο θα βάλουν αν είναι...Αξίζει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stefan123 είπε Άλλη ερώτηση,μου έκαναν δήλωση για έναν προφυλακτήρα πίσω που μου χτύπησαν μέσω της Εθνικής ασφαλιστικής..Μου είπαν να επικοινωνήσω με την δικιά μου(hellas direct) και θα μου το φτιάξουν..Ξέρει κανένας αν θέλει μέρες να τον φτιάξουν δεδομένο ότι κάθε μέρα θα θέλω ταξί καμία 30ρια ευρώ και ότι η ζημιά δεν είναι τόσο σοβαρή...Απλά ξεκουμπωσε,άντε να έσπασε κανένα κλιπ εσωτερικά...Εξάλλου είναι και 11 ετών το αμάξι οπότε μεταχειρισμένο θα βάλουν αν είναι...Αξίζει; 3-4 μερες θα της χρεισεις σιγουρα μεχρι να το δε πραγματογνωμονας κλπ .Δεν ειναι σιγουρο οτι θα βαλον μεταχειρισμενο .Μενα σε Honda CRV 8ετιας τοτε εβαλαν καινουργιο .Δεν ειναι σιγουρο οτι υπαρχει και μεταχριρισμενος εξ αλλου. Πολλα συνεργεια δινουν αυτοκινητο αντικαταστασης απο μονα τους ή μπορει να το ρροβλεπει και η ασφαλεια σου . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
d_gkal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Σεπτέμβρη ληγει η εξαμηνη στην generali Μαρτιο την ειχα κανει. 157€ περιπου Θα αναγκαστω να την διακοψω 15-20 ιουνιου, καθως θα πουληθει το οχημα Ποση επιστροφή δικαιουμαι; Πως την παραλαμβανω; Ειχα πληρώσει με κάρτα. Πρεπει να μιλησω με την ασφαλιστική;
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Σεπτέμβρη ληγει η εξαμηνη στην generali Μαρτιο την ειχα κανει. 157€ περιπου Θα αναγκαστω να την διακοψω 15-20 ιουνιου, καθως θα πουληθει το οχημα Ποση επιστροφή δικαιουμαι; Πως την παραλαμβανω; Ειχα πληρώσει με κάρτα. Πρεπει να μιλησω με την ασφαλιστική; Ναι μιλάς με την ασφαλιστική και τους στέλνεις εγγράφως το αίτημα σου για να καταχωρηθεί. Θα σου γίνει επιστροφή χρημάτων εντός κάποιων ημερών είτε με την κάρτα που πλήρωσες είτε σε λογαριασμό που θα τους υποδείξεις (παλαιότερα έδιναν διγραμμη επιταγή και ήταν μεγάλο μανίκι). 3
oneironaut84 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Γεια σας ρε παιδια..Περνανε οι μερες και αρχιζω τρελενομαι..Στις 29 μαιου πηγαινοντας σπιτι μου παραβιαζει ενας 60ρης το στοπ πεφτει πανω μου ,με ασθενοφορο εφυγα δεν εφταιγα πουθενα και ακομα δεν εχω οχημα επισης ειμαι μειον απο χρηματα..δεν εφταιξα πουθενα και ειμαι διχως αμαξι επισης ειμαι μειον και απο χρηματα..πως να κινηθω?εχει 3 βδομαδες και ολα στασιμα...ισως δε γινει το αμαξι και βγει ασυμφορο..τι παιζει να κανω?με ποιον να μιλησω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλωση σου εκανε ? Η ασφαλιστικη του τι ειπε ? Αμαξι αντικαταστασης δικαιουσαι ή σου δινει ο φανοποιος ? Ποια ασφαλιστικη εχεις ? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
oneironaut84 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 ο αλλος εχει ιντεραλονικα..αμαξι αποτι μου ειπαν αυτοι μονο αν ειναι εταιρικο..ολα γινανε ναι..τροχαια δηλωσεις κλπ.μιας και ημουν τραυματιας εκκρεμει και δικαστηριο..αλλα εχει απο τις 29 μαιου..ακομα καμια απαντηση.ακομα στα χαρτια και στα κοστολογια.τι διαολο να κανω ποιον να ενοχλησω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωχχχχχχχχχχ ...Δεν μετεχει στον φιλικο διακανοννισμο ....Η δικη σου ποια ειναι ? Εχεις νομικη προστασια ? Ο φανοποιος τι λεει ? https://www.asfalisinet.gr/οι-ασφαλιστικές-εταιρίες-που-είναι-στ/ Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
oneironaut84 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 εχω νομικη προστασια ναι..ευρωπαικη πιστη εχω εγω.γνωριζω οτι δεν ειναι στο φιλικο η ιντερ..οποτε?τι κανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Κυνηγα τους με την νομικη σου προστασια .
oneironaut84 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 ηδη εχω μιλησει με καποιον απο εκει.αλλα δε ξερω κατα ποσο εχει σχεση με τη ζημια η αν εχει να κανει μονο αργοτερα δικαστικα
MitNik22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Με ενδιαφέρει, εάν θέλεις στείλε μου στο [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις